• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benim durumda olanlar yani 5 +1 ve +2, +3 olanlar mide bulantılarınız varmı...benim yok ???acele mi ediyorum???:30:

Merhabalar Ravzanur. Yerleşme lekelenmesi diye birşeyden bahsediliyor ama ilişkiden 8-10 saat sonra hemen yerleşme söz konusu değil diye biliyorum. bi 10 gün sonra falan yerleştiğini biliyorum ben. Ha pardon senin zaten adetine 5 gün kalmış, hmm o zaman yerleşme lekelenmesi olabilir sanırım. Ne dersiniz kızlar?

Cahil olduğum bir konu oldu, tatmin edici bir cevap veremedim, kusura bakma:(

ayy canim allah askina n kusuru bana selam vermen bile yetti .sadece sen cevaplamisin zaten sorum allah razi olsun .:emir_bebek:canim ben dun sabah bu durum basima geldi amaondan 5 gun once tam benim yumurtlama zamanlarimdi ozamanlarda beraber oldum yani anlican .bakalim desene beklemekten baska carem yok .
allahimsana saglikli bir hamilelik gecirttisinn opuyorum canim senii:16:

Anneciklerrrr,
Aranızda eylül doğumlu olan var mı????
Mesela ben 13 Eylülde doğdum ve bebeğim de 10 Eylül'de doğacak, kimbilir belki de aynı güne denk gelir:)
İki başak burcu olucaz evde yani:))))

Esrant liste tekrar düzenlenmiş herhalde...yaşadığım şehir ankara, keseyide inşallah yarın görcem haber veririm...offf çok stresliyim yaaa ağlayasım var neden böyle oldum...:59:

Anneciklerrrr,
Aranızda eylül doğumlu olan var mı????
Mesela ben 13 Eylülde doğdum ve bebeğim de 10 Eylül'de doğacak, kimbilir belki de aynı güne denk gelir:)
İki başak burcu olucaz evde yani:))))

canım yanılmıyorsam bu senin ikinci çocuğun olcak demi...ilki kız mı erkek mi kaç yaşında???

kızlar benim durumda olanlar yani 5 +1 ve +2, +3 olanlar mide bulantılarınız varmı...benim yok ???acele mi ediyorum???:30:

Lilacım, mide bulantısı artan Beta HCg hormonu ile oluyor (senin şahsında bilmeyenlere anlatmış olayım, ama şunu da söyleyim bunlar hep internetten öğrendiklerim, yanlış da olabilirler). Bu hormon döllenme ile artmaya başlıyor ve ilk 3 ayda tavan yapıyor, daha sonra da düşüşe geçiyor. Dolayısıyla hormon seviyesinin artmasıyla mide bulantısının artacağı söyleniyor, ilk üç aydan sonra da azalıyor.

6. haftadan itibaren genelde bulantının başladığını biliyorum.

Her insan farklı olduğu için herkeste aynı belirtiler olmayabiliyor. HAtta aynı kişide bir gebelikten diğerine bile değişebiliyormuş. Mesela benim bir arkadaşım korkunç bir mide bulantısı yaşıyor, ve annesi de 9 ay boyunca yaşamış bu bulantıyı.

Benim bulantım çok az, rahatsız edecek düzeyde değil. Yemekten sonra hissediyorum. Ama çabuk geçiyor. Belki de bu kadar bulanacak, daha fazlası olmıcak bende.

Bulanmaması daha iyi bence tatlım, tadını çıkar lilacım:)

Son düzenleme:
Lilacım, mide bulantısı artan Beta HCg hormonu ile oluyor (senin şahsında bilmeyenlere anlatmış olayım, ama şunu da söyleyim bunlar hep internetten öğrendiklerim, yanlış da olabilirler). Bu hormon döllenme ile artmaya başlıyor ve ilk 3 ayda tavan yapıyor, daha sonra da düşüşe geçiyor. Dolayısıyla hormon seviyesinin artmasıyla mide bulantısının artacağı söyleniyor, ilk üç aydan sonra da azalıyor.

6. haftadan itibaren genelde bulantının başladığını biliyorum.

Her insan farklı olduğu için herkeste aynı belirtiler olmayabiliyor. HAtta aynı kişide bir gebelikten diğerine bile değişebiliyormuş. Mesela benim bir arkadaşım korkunç bir mide bulantısı yaşıyor, ve annesi de 9 ay boyunca yaşamış bu bulantıyı.

Benim bulantım çok az, rahatsız edecek düzeyde değil. Yemekten sonra hissediyorum. Ama çabuk geçiyor. Belki de bu kadar bulanacak, daha fazlası olmıcak bende.

Bulanmaması daha iyi bence tatlım, tadını çıkar lilacım:)

Canım senin ilk beta hcg kaç çıkmıştı ve hangi gün baktırmıştın???benim tam adet olmam gereken günde yani ayın 31inde 87 idi daha sonra pazartesi yani 3 ocakta 395 çıktı??şimdi 3500 lerde olması lazım diye düşünüyorum...

Son düzenleme:
Listeyi tamamladım kızlar.
Son hali bu şekilde..
Gene de eklemek istedikleriniz olunca özelden yazarsanız sevinirim:34:
Uvvv ne zormuş yahu:35:

canım yanılmıyorsam bu senin ikinci çocuğun olcak demi...ilki kız mı erkek mi kaç yaşında???

hep ilk gebelik, ikinci gebelik diye bahsediyorum, o yüzden böyle bi imaj oldu haklısın canım. Ben ilk gebeliğimi temmuzda yaşadım, 8 haftalıkken kalp atışları durduğu için kaybettim. Bu ikinci gebelik ama ilk bebeğim olacak, herşey yolunda giderse yani. Şİmdi o yüzden en çok beklediğim şey, kalbinin normal bir şekilde attığını duymak. Sonra rahatlıcam. Ama bunu hiç düşünmemeye çalışıyorum. Herşeyin yolunda gittiğine kendimi inandırmaya çalışıyorum.

Şöyle düşünüyorum, diyelim ki bebeğimde hiçbir sorun yok, ama ben bunu düşüncem diye 2 haftamı zehir ettim, zararda olan ben olurum.

Diyelim ki bebekte yine aynı problem çıkacak, öğrenince zaten yine çok üzülücem, bu iki haftayı da acaba sorun var mı diye üzülerek geçirsem yine zararda olurum.

Halbuki umutlu ve huzurlu olmam gerekir. Ben en iyisini düşüneyim, kötü olursa bu günlerim kar kalır yanıma, iyi olursa zaten sorun yok:)

Lilacım, senin de yarın için mutlu haberlerini bekliyorum. Ferah tut içini, ama ağlamak istiyorsan da ağla, rahatlarsın:5:

Bulantı bende de ara ara oluyor:37:
Henüz çok rahatsız etmiyor neyse ki..
Şu sıralar sadece iştahsızlık çok..
Zorla yiyorum ama hiç canım istemiyor:25:

Canım senin ilk beta hcg kaç çıkmıştı ve hangi gün baktırmıştın???benim tam adet olmam gereken günde yani ayın 31inde 87 idi daha sonra pazartesi yani 3 ocakta 395 çıktı??şimdi 3500 lerde olması lazım diye düşünüyorum...

Lilacım, SATımız aynı zaten biliyorsun, ben de 31inde test yaptırdım, 297 çıkmıştı. Sonra baktırmadım. Ama benim adetim 25-26 günde bir oluyor, o yüzden seninkinden daha erken döllenmiş olabilir.

Bu arada hergün 2ye katlıyor, o yüzden seninki daha fazladır...

Son düzenleme:
hep ilk gebelik, ikinci gebelik diye bahsediyorum, o yüzden böyle bi imaj oldu haklısın canım. Ben ilk gebeliğimi temmuzda yaşadım, 8 haftalıkken kalp atışları durduğu için kaybettim. Bu ikinci gebelik ama ilk bebeğim olacak, herşey yolunda giderse yani. Şİmdi o yüzden en çok beklediğim şey, kalbinin normal bir şekilde attığını duymak. Sonra rahatlıcam. Ama bunu hiç düşünmemeye çalışıyorum. Herşeyin yolunda gittiğine kendimi inandırmaya çalışıyorum.

Şöyle düşünüyorum, diyelim ki bebeğimde hiçbir sorun yok, ama ben bunu düşüncem diye 2 haftamı zehir ettim, zararda olan ben olurum.

Diyelim ki bebekte yine aynı problem çıkacak, öğrenince zaten yine çok üzülücem, bu iki haftayı da acaba sorun var mı diye üzülerek geçirsem yine zararda olurum.

Halbuki umutlu ve huzurlu olmam gerekir. Ben en iyisini düşüneyim, kötü olursa bu günlerim kar kalır yanıma, iyi olursa zaten sorun yok:)

Lilacım, senin de yarın için mutlu haberlerini bekliyorum. Ferah tut içini, ama ağlamak istiyorsan da ağla, rahatlarsın:5:

Canım yaaa kusura bakma daha önceden yazdığını hatırlamadığım için öyle düşündüm..Umarım bu bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın...demek sende bizim gibi bebek özlemi çekenlerdensin...

dediklerine katılıyorum amannnn diyorum ne olacaksa olacak kısmette varsa zamanıysa dünyaya gelecek tadını çıkarayım üzmeyeyim diyorum pozitif düşünmeye çalışıyorum...Herhalde yarın ki dr korkusu sardı birazcık beni...:75:

canım ben satıma göre 6 hafta 3 günlük hamileyim.benimde bulantılarım çok yok.yemeklerden sonra artıyo ama onunlada baş ediyorum sanırım:))) sende dert etme bulantım yok diye keyfine bak en rahat günlerin bunlar belkide...

kızlar iyi gecele kaç gündür nete giremedim kardeşimde hamile 7 aylık kanaması oldu günlerdir hastanediydik şimdi iyi çok şükür benim bebişte iyi ama bu ara çok uyutuyor beni sizler nasılsınız merak ediyorum:emir_bebek:

hayırlı akşamlar güzel anne adayları nasılsınız bugün? bu sabah 11 e kadar uyudum,saat akşam 6 gibi bır uyku çöktü namazda uyucaktım nerdeyse ancak uyandım:) hamılegımı öğrendııgmden beri ılk baslarda hep uykusuzluk cekıyorum bu uyku ne guzel geldi ohhh :32: herkes uyusaun uyumak çok güzell:52: bu arada hanımlar 5+3 hamıleyım bende su gibi bı akıntı var bır kac gundur siz de de var mı? su gıbı seffaf gunluk pedımı degısıyorum ıkıd bır..allah bu ne su sızdırıyorum herhalde:60:
yaa bu arada benim ellerimde egzema var tam bu ara hormonlardan mı nedır azıttı yıllardır kullandıgım elecon pomat ımı kullanıyordum ki bebegım geldi aklıma ,hemen reçetesini okuyayım dedim ayy o da ne hamıleler kullanmamalıdır dıyor,ellerım de çok kötü oldu napcam ben şimdi:43:

lilacım yarın doktora gideceksin nihayet güzel haberlerini bekliyoruz çok heyacanlısındır

arkadaşlar doktor bende hiç hcg bakmadı direk ultrasona baktı ve bidahaki randevum 20 ocakta geç mi sizce

hayırlı akşamlar güzel anne adayları nasılsınız bugün? bu sabah 11 e kadar uyudum,saat akşam 6 gibi bır uyku çöktü namazda uyucaktım nerdeyse ancak uyandım:) hamılegımı öğrendııgmden beri ılk baslarda hep uykusuzluk cekıyorum bu uyku ne guzel geldi ohhh :32: herkes uyusaun uyumak çok güzell:52: bu arada hanımlar 5+3 hamıleyım bende su gibi bı akıntı var bır kac gundur siz de de var mı? su gıbı seffaf gunluk pedımı degısıyorum ıkıd bır..allah bu ne su sızdırıyorum herhalde:60:
yaa bu arada benim ellerimde egzema var tam bu ara hormonlardan mı nedır azıttı yıllardır kullandıgım elecon pomat ımı kullanıyordum ki bebegım geldi aklıma ,hemen reçetesini okuyayım dedim ayy o da ne hamıleler kullanmamalıdır dıyor,ellerım de çok kötü oldu napcam ben şimdi:43:

İyi akşamlar canım..
Uyku hali oldukça var ama ben uyuştukça kendimi çok hantal hissediyorum.
Zaten gün arasında uyuma alışkanlığım hiç yok..
Hımm akıntı normal diyorlar..
Açık renkteyse ve kanama falan yoksa normalmiş.
Ama gene de rahatsız olursan doktoruna danışırsın.
Egzama hakkında hiç bilgim yok maalesef:44:
Umarım en kısa zamanda iyileşir:75:

Back