• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Selam arkadaslar:(
dün doktora gittim bebeğimi gördüm ancak kanamalarım çok:( iğne ilaç verdi progestan verdi bide haftalık iğne verdi düşük tehlikesi var anlicaniz:( dua edin bana lütfen kanamam adet kanaması gibi:(:43:

Önlemleri almış doktorun, umarım atlatırsın, sen moralini bozma lütfen, hayırlısı olsun...

arkdaşlar ben 5+4 lük hamileyim şuanda 6+0 ken doktora gideceğim,geç kalmadım değil mi, bebeği görür müyüm bu tarihte lütfen cevap geç kalmadım değil mi gitmek için

yok arkadaşım geç kalmamışsın 6. haftada gidersen kalp atışlarını da görebilirsin belki keseyle beraber:40:

anne karnında yaşama yolculuk filmini full izle

kızlar az önce pür dikkat eşimle beraber izledik....süper bi belgesel...tek kelimeyle süper ...çok heyecanlandım inanın sonunda gözlerim dolu dolu oldu.Mutlaka izleyin....Bu arada sat tarihi 4 aralık olan arkadaşlar belgeseldeki hamile kadında aynı bizim gibi 10 eylül doğum tarihi...bu da benim için hoş bi tesadüf oldu.....:34::34:

Ayyy canım çok sevindim...kendi bebeğimi görmüş kadar sevindim walla çünkü seninle Sat larımız aynı 4 aralık...bende pazartesi sabah gitcem anlattıklarını okuyunca çok heyecanlandım....inşallah bende de sorun yoktur seninkiyle aynı gidiyor.....bu arada sende belirtiler nasıl gidiyor????

bende şuan bel ağrısı ve zaman zaman kasık sancılanmaları var.hatta kasık sancılanmalarım başlara göre azaldı bel ağrılarımda önceki zamana göre arttı.akıntım war.göğüs ağrılarım gün içinde değişiyor bi var bi yok ama şişler anormal şiş değil ama...başkada bi belirtim yok mide bulanması falan yok...bazen çok çok nadir başım döner gibi oldu bide...

Umarım sende de sorun yoktur canım. Bi de Ankara'dansın ya, sen benim için ayrıca önemlisin o yüzden:)) Doktorunu sormuş muydum sana?

Belirtilerim şu şekilde. Zaman zaman bel ağrısı var. Kasık ağrılarım da zaman zaman, ama mesela bugün ayaklarımı çok üşüttüm, sanırım o yüzden biraz arttı bugün. Üşütmemek lazım.

Akıntılarım var. Göğüs ağrılarım var tabi, ayağa kalktığımda daha belirgin oluyor ağrı. Şiştiler tabi bi de:) Mide bulantısı çok yok, bazen hafif oluyor, ama benim ilkinde de olmamıştı. Geçen hafta ishal ve mide ağrısı vardı, geçti artık:) Bi de sanki tansiyonum düşmüş gibi zaman zaman çok hafif baş dönmesi oluyo. İştahımda bi değişiklik yok. Her zamanki gibi çok yiyorum. Eşime karşı davranışlarım değişti:) Çok şımarıyorum:) Onun da bana karşı davranışları değişti, hep çoğul konuşuyor: Günaydın kuzucuklarım, nasılsınız bugün, kendinize iyi bakın falan. Bunlar hoşuma gidiyor tabi:))))

Ha bi de uyku problemi başladı, ama az uyuyorum:) Sabah 5te uyanıyorum ve 7'ye kadar yatakta dönüp duruyorum...

Evet yaaa benimde uyku probelmim olmaya başladı..geçen hafta uyukluyordum 3 -4 gündür stresten, heyecandan herhalde uykum kaçıyor sürekli....

Selam arkadaslar:(
dün doktora gittim bebeğimi gördüm ancak kanamalarım çok:( iğne ilaç verdi progestan verdi bide haftalık iğne verdi düşük tehlikesi var anlicaniz:( dua edin bana lütfen kanamam adet kanaması gibi:(:43:

Canım çok geçmiş olsun...umarım önemli bişy değildir sen takılma o kanamalara içini ferah tut doktorun dedikleri yap...inşallah bi sorun çıkmaz allah tamamına erdirir....

anne karnında yaşama yolculuk filmini full izle

kızlar az önce pür dikkat eşimle beraber izledik....süper bi belgesel...tek kelimeyle süper ...çok heyecanlandım inanın sonunda gözlerim dolu dolu oldu.Mutlaka izleyin....Bu arada sat tarihi 4 aralık olan arkadaşlar belgeseldeki hamile kadında aynı bizim gibi 10 eylül doğum tarihi...bu da benim için hoş bi tesadüf oldu.....:34::34:

Lilacım, 3 DVDmiş bu seri. Tümünü 7 parçada mı izletiyo?

Lilacım, 3 DVDmiş bu seri. Tümünü 7 parçada mı izletiyo?

Evet canım ama sıkıntı olmuyor izlerken online direk izliyorsun int üzerinden...bilg.indirmene gerek yok...arka arkaya zaten....her biri ortalama 20 dak sürüyor...sıkıntı yok ama...iyi seyirler...muhakkak izle derim....

Son düzenleme:
merhaba ben de eylül annesiyim:66:

Bu arada canım haberini diğer topicte okudum buraya hazır gelmişken burdan kutluyayım dedim...gözün aydın çok sevindim bi problem olmamasına...herhalde sat 4 aralık olan en son ben kaldım dr gitmeyen...pazartesi sabah benimde randevum öğlene yazarım.....bende rahatlarım...:nazar::emir_bebek:

kızlar doğumun ne olduğunu ben çok iyi biliyorum oğlum sağolsun çok zor doğdu gelmek bilmedi 24 saat sancı çektim epidural normal doğum yaptım ama doğum bi türlü olmayınca vakumla çekildi bebeğim ve kafası çöktü çok zordu şimdi ikinci için cesaret edermiyim bilemiyorum çevremde ikinci kolay oluyo diyende vra hepsi aynı oluyor diyende ben sezeryandan farksızdım heryer dikişliydi sizler aksi bi durum çıkmadıkça ne düşünüyosunuz gerçi önünüzde çok uzun bi zaman var kararlar değişebilir ben hala denesemmi normali diyorum belki bişey olmaz bu kez diyorum ayyyyy offfff

bu arada tekrar hoşgeldiniz yeni anne adayları umarım bu 9 aylık yolculuğu hepimizde tamamlarız mutlu sona kavuşuruz

Oooo hanımlar gece gece bu ne kalabalık....herkeste tatlı bi heyecan ne güzel...allah bu sevinçlerimizi tamamına erdirir inşallah...benim çooook uykum geldi...hepinize iyi geceler bebekli rüyalar.....:9:

arkadaşlar günaydın herkese
sanırım kimsecikler yok henüz topiğimizde, ben yine de güzel haberi paylaşmak istedim
cuma günü akşam kontrolüm vardı ilk doktor kontrolü idi bu, daha önce sadece kan testi yapöıştım ve benim hesaplarıma göre 6 artı 1 olması gerekiyodu. bebişi gördüm çok şükür ve kalpinin güm güm atışını gözyaşlarıyla izledim.
Rabbim burdaki herkese nasip etsin bu güzel duyguyu ve en önemlisi hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin ve hepimize hayırlı salih evlatlar versin...
herşeyi çok normal dedi ve 6 hafta ile uyumlu olduğunu söyledi.

beliz-berkin arkadaşım eksik bilgilerimi istemişsin ama yaşımı maalesef söyleyemiyorum topikte hepinizin ablası sayılırım yaşımı söylemesem daha iyi:16:

günaydın annelerrrr....
çok heyecanlıyımmmm.....yarın bu saatlerde ewden çıkmış olucam. bebeğimi ilk kez görücem... bugün akşam olmaz artıkk:nazar:

Back