Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın herkeseeeee. ben de bugün iş yerinden izin alabilirsem doktora gideceğim. uzun bi aradan sonra bebeğimi göreceğim inşllah. dua edin kızlar sağlıklı olsun
inş.hayırlı haberlerle dönersin canım ben de yarın göreceğim inş.
Günaydın kızlar,
benim midem çok yanıyor kabızım bu bir aydır böle valla ne yesem midem yanıyor.
birde dün rutin testlerim sonuçları çıktı başka hastanede yaptırmıştım ya değerlerim referans aralıklarının ya çok üstünde yada altında sıkıntı yaptım kendime ya ne bu şimdi
testlerin bir ayı diğerini tutmaması normal. benim geçen ay kan sayımım yüksekti bu ay düşmüş. adette olamdın nasıl düşmüş anlamadım kan hapı verdi doktor. geçen ay tansiyonum normaldi bu ay düşük çıktı. valla hepsi normal. çünkü hayatımız değişti komple. 1 ayda 2 kilo bile aldık. biraz daha dikkaet edersin .takma kafana önümüzdeki ay sonuçlar daha iyi çıkar.
Günaydın kızlar,
benim midem çok yanıyor kabızım bu bir aydır böle valla ne yesem midem yanıyor.
birde dün rutin testlerim sonuçları çıktı başka hastanede yaptırmıştım ya değerlerim referans aralıklarının ya çok üstünde yada altında sıkıntı yaptım kendime ya ne bu şimdi
umarım aksi bir durum olmaz canım.olumlu düşün olumlu olsun her şey.Kabızlık bende de var ölüyorum valla şimdilik en çok bu durumdan muzdaribim
umarım aksi bir durum olmaz canım.olumlu düşün olumlu olsun her şey.Kabızlık bende de var ölüyorum valla şimdilik en çok bu durumdan muzdaribim
günaydın kızlar herkes ıyıdır umarım ben 8.haftamdayımmıde bulantılarım var malesef dün işten bahsetmişsiniz bende öğretmenim Allahtan öğlenciyim ama 5.saatten sonra müthiş bir uyku bastııyor acıktığım içinde midem daha bi fena bulanıyır napcaz bakalım Allah herkese kolaylık versin
Ablam hamileliginde kabızlıgı kayısı suyuyla atlatmıştı ama denediniz mi? bence bir deneyin.
neler denemedim ama ben çareyi activa da buldum doktorum sölemişti.
Ablam hamileliginde kabızlıgı kayısı suyuyla atlatmıştı ama denediniz mi? bence bir deneyin.[/QU
sabahları aç karnına kuru kayısı yiyorum hoşafını da içiyorum ama pek etkisi olmadı toz ilaçlar varmış onu danışacağım yarın druma
iyi geldiyse ne güzel, herkes denesin ozman.
her ay kan tahlili mi yaptırıyolar???? ben 12. haftamdayım henüz benden bi tahlil istemediler :-(((
neler denemedim ama ben çareyi activa da buldum doktorum sölemişti.
her ay bu kan testini yapacaklar mı? ben bilmiyordum
dün aldım ben de actıvayı hoşuma gitti normal yoğurdu yiyemiyorum eşimde aman doğal beslenme sana herşeyi katkılı almak lazım dedi ama napıyım yiyemiyorum bir şey umarım faydası olur
ilk hamile olduğumu öğrendiğimde yaptırdım idrar testiyle birlikte aradan 1 ay geçti tekrar yaptırdım sınırda çıktı kan sayımım. kan hapı verdi benim doktor. her doktorun yöntemi başka oluyor. bu hap bitince neoldu ne var ne yok diye bi daha yapar sanıırm