• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

amin.Hepimiz farklı belirtilerini yaşıyoruz işte ben de kabızlıktan çekiyorum bazen diyorum bulantım olsaydı ama bu durumu yaşamasaydım

ilk hafta bende çekmiştim bundan şimdi yok şükür akşamları yatmadan kayısı yiyorum 1 tane kivi yiyorum bakalım şimdilik iyiyim inş senınde gecer Allah hepimize kolaylıklar versin

dün aldım ben de actıvayı hoşuma gitti normal yoğurdu yiyemiyorum eşimde aman doğal beslenme sana herşeyi katkılı almak lazım dedi ama napıyım yiyemiyorum bir şey umarım faydası olur

adanalı olunca şalgam içmezsek olmuyo :1: 2 gün önce aç karnına bir bardak içtim. ayyy 1 saat sonra wc ye zor attım kendimi. bağırsaklarım bozulmuştu:1:

heralde bendede kansızlık çıkacak canım öle tahmin ediyorum

hemen hemen tüm hamilelere verirler kan hapı. ben kansızım diye dert tasa yapma kendine :1:zaten 12 haftadan sonra vitaminde vericekler. hapı kullandıktan sonra iştahın açılılıyor diyeyim sana. ben 10 gündür kullanıyorum kan hapını. aldığım o 1 kiloo bu hap yüzünden

anladım canım umarım bana da faydası olur 1 paket mi yiyorsun her gün

evet canım kuru kayısılı olan varmış eşim ondan aldı inan bana işe yarıyor benim hayatımda ilk defa başıma geliyor kabızlık benim bağırsaklar süper çalışırdı ama hamilelik sistemimi bozdu doğal olarak :1:

şalgam benimde bağırsakları hareke geçirir bende düşündüm ama sonra ya midem kötü olursa diye vazgeçtim

şalgam idrar yolları enfeksiyonuna ii geliyormuş birde çoook güzel bağırsak temizler. valla mideme bişey yapmadı. ayy şalgam bir turşu 2 görünce adı bile geçince ağzım sulanıyor

hemen hemen tüm hamilelere verirler kan hapı. ben kansızım diye dert tasa yapma kendine :1:zaten 12 haftadan sonra vitaminde vericekler. hapı kullandıktan sonra iştahın açılılıyor diyeyim sana. ben 10 gündür kullanıyorum kan hapını. aldığım o 1 kiloo bu hap yüzünden

dediğin gibi genelde hamileler kullanıyor aman yavrum iyi olsunda ben haplara razıyım

ben hiç kilo almamışım zaten 2 ayda doktor benden çok sevindi kilo almadığıma annem üzüldü yemek yemiyosun bakamıyosun diye :1::1:

bir taraf seviniyo bir taraf üzülüyor

şalgam idrar yolları enfeksiyonuna ii geliyormuş birde çoook güzel bağırsak temizler. valla mideme bişey yapmadı. ayy şalgam bir turşu 2 görünce adı bile geçince ağzım sulanıyor

ayyy ağzımın suları valla klavyeye aktı..:1:
işteyim ben nerden bulayım şimdi şalgamı turşuyuuu....... ohh olsada yesem, ay çok fenasınnnn..:47:

günaydın kızlar,

biz bu sabah uyuyakalmışız eşim de az önce gitti işe :)

exporter değerlerin için endişelenme, ordaki referans aralığı normal insanlar için geçerli olanlar
hamilelikte hormonlar her türlü değeri değiştiriyor, doktorlar da bunu göz önüne alarak değerlendiriyorlar.
kendine zehir etme günlerini, benim kan değerlerim diplerdeydi nasıl ayakta duruyorsun sen diyordu
ama ne oldu kan şurupları içi içe ve hayvalsal protein almaya dikkat ede ede iyi duruma geldim yine sınırlarda geziyorum ama diplerde sürünmüyorum.

günaydın kızlar,

biz bu sabah uyuyakalmışız eşim de az önce gitti işe :)

exporter değerlerin için endişelenme, ordaki referans aralığı normal insanlar için geçerli olanlar
hamilelikte hormonlar her türlü değeri değiştiriyor, doktorlar da bunu göz önüne alarak değerlendiriyorlar.
Kendine zehir etme günlerini, benim kan değerlerim diplerdeydi nasıl ayakta duruyorsun sen diyordu
ama ne oldu kan şurupları içi içe ve hayvalsal protein almaya dikkat ede ede iyi duruma geldim yine sınırlarda geziyorum ama diplerde sürünmüyorum.

doğru söylüyorsun canım normal insanların değerleri bencede bunu düşünmemiştim sonuçta hamileyim 2 kişilik kanım var :60::60::60:

doğru söylüyorsun canım normal insanların değerleri bencede bunu düşünmemiştim sonuçta hamileyim 2 kişilik kanım var :60::60::60:

mesela benim problemim var
açlık kan şekerim 103 çıktı doktorum diyetisyene bile yönelendirmeye kalktı beni, şeker yükselmemesi için..
ilk iki hafta dert yaptım dikkat ettim ama yiyorum elimde değil ne yapayım ki..

sahi kan şekeri benim gibi yüksek çıkan var mı?

feyrukaaaaa,

mesajını aldım canım ama 10 dakika beklemem gerekiyormuş cevap yazamadım,
görmedim sanma yani :)

enişte benim memleketli yani bir tarsuslu olarak bende çok severim bagırsaklarıda iyi çalıştırıyor bu arada

aaa sen de mi tarsuslusun??? her yerde karşıma çıkıyonuz yaaaaa kurtulamıycam şu tarsuslulardan :-))))) evet eşim de öle diyor ben de de kabızlık problemi var ama ben içemiyorum bi türlü.

mesela benim problemim var
açlık kan şekerim 103 çıktı doktorum diyetisyene bile yönelendirmeye kalktı beni, şeker yükselmemesi için..
ilk iki hafta dert yaptım dikkat ettim ama yiyorum elimde değil ne yapayım ki..

sahi kan şekeri benim gibi yüksek çıkan var mı?

ben daha hiç test yaptırmadım doktorum istememişti artık haftaya ister sanırım kan idrar testi falan.kan testini aç karnına mı yaptırmak gerek??

Back
X