kızlar günaydın iyi haftalar diliyorum.
ben haftasonu giremedim...2 günden beri sol kasığımda ağrı var....tuvalete gidince daha fazla oluyor.bıçak gibi saplanıyor...sürekli dinlendim....korkuyorum dr randevum yarın...bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
selam kızlar şubat tatili dolayısıyla giremiyordum tatili biraz korku biraz endişeyle geçirdim ama şükür cuma günü doktora gittim ve kalp atışlarını duydum içim rahatladı birazAllahım bu mübarek günde dualarımızı duyar saglıklı sıhhatlı bebeklerımıze kavuşturur inşallah kandiliniz mübarek olsun
kızlarr 2011 şuabt anneleri topicini okuorumdaa tüylerim diken diken oldu hergün biri doğuruor acayip heyecanlı bir topic içim pırpır etti
Rabbim bu özel günde dualarımızı kabul etsinde hiç fire vermeden sağlıklı sıhhatli kavuşalım yavrularımıza.
Günaydın Arkadaşlar, Kandiliniz Mübarek olsun...
günaydın arkadaşlar , kandiliniz mubarek olsun
midem çok kötüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
kızlar günaydın iyi haftalar diliyorum.
ben haftasonu giremedim...2 günden beri sol kasığımda ağrı var....tuvalete gidince daha fazla oluyor.bıçak gibi saplanıyor...sürekli dinlendim....korkuyorum dr randevum yarın...bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
günaydın canım bulantın mı var
geçmiş olsun canım,
benim kasık ağrılarım hamileliğin başından beri devam ediyor, her zaman şiddetli değil ama tutunca içim sökülür gibi oluyor..
dr büyüme ağrıları diyordu son anlattığım duruma farkında değilsin üşütüyorsun ve bu spazm yapıyor diyor... çünkü ben ellerimi kasıkalrıma koyup yatınca rahatlıyorum.
tuvaletteyken de kasma kendini ve acele etme.
kendini de özelikle ayaklarını sıcak tut lütfen.
kızlar hepinize güzel bir gün diliyorum.
bu ilk kandilimiz inşallah dularımız kabul olur ve yavrularımıza sağ salim kavuşuruz.
bu arada ces yok...c.tesi kontrolü vardı merak ettim, umarım her şey yolundadır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?