• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar hepinize güzel bir gün diliyorum.
bu ilk kandilimiz inşallah dularımız kabul olur ve yavrularımıza sağ salim kavuşuruz.

bu arada ces yok...c.tesi kontrolü vardı merak ettim, umarım her şey yolundadır.

ces'i ben de merak eidyorum...akşamüstü yazarım demişti....
ama hala yok....inşallah her şey yolundadır...:16:

ces'i ben de merak eidyorum...akşamüstü yazarım demişti....
ama hala yok....inşallah her şey yolundadır...:16:

12. haftayı bıtırmısmıydı ces o yuzdenmı gıdıcektı kusura bakmayın yenı oldugum ıçın pek hatırlıyamadım
bugun kandıl ınş ıyı haberlerını alırız

rabbım hepımızın bebeklerıne sağlık sıhhat versın inş

evet canım ya zorla ıkı dılım ekmek yedım kuru kuru nezaman acılacak iştahım çok korkuyorum bebeğimi besliyemiycem diye

bende bulantı değilde aşırı iştahsızlık var aynı korkuyu yaşıyorum o yüzden Umarım düzeliriz güzel düşünelim güzel olsun her şey...

malum dün tatildi. kendimi bol bol dinleme fırsatım oldu. kilo aldığım doğru ama özellikle göbüşüm çıktı. 8 haftalık olduk. beni gören hamilesin diyor. çatlak için krem kullanmaya başlayayım diyorum. kollarım ve basenlerimde bişey yok. kiloyu karnım ve popom almış. şimdilik aktardan karışık yağ hazırlatayım diyorum. ne dersiniz. yoksa bebek yağımı kullanayım. ben bitkisel ürünlerden yanayım. kozmetik kullanmak istemiyorum. son çare diyorum. yoksa o kozmetikçilere gir bi sürü şey aldırmadan çıkarmıyolar. bütün maaşı verip çıkıyosun

12. haftayı bıtırmısmıydı ces o yuzdenmı gıdıcektı kusura bakmayın yenı oldugum ıçın pek hatırlıyamadım
bugun kandıl ınş ıyı haberlerını alırız

rabbım hepımızın bebeklerıne sağlık sıhhat versın inş

12 haftalıktı sanırım.alıcaz inşallah iyi haberlerini....

amin canım...allahım şu mubarek günde dualarımızı kabul etsin..

malum dün tatildi. kendimi bol bol dinleme fırsatım oldu. kilo aldığım doğru ama özellikle göbüşüm çıktı. 8 haftalık olduk. beni gören hamilesin diyor. çatlak için krem kullanmaya başlayayım diyorum. kollarım ve basenlerimde bişey yok. kiloyu karnım ve popom almış. şimdilik aktardan karışık yağ hazırlatayım diyorum. ne dersiniz. yoksa bebek yağımı kullanayım. ben bitkisel ürünlerden yanayım. kozmetik kullanmak istemiyorum. son çare diyorum. yoksa o kozmetikçilere gir bi sürü şey aldırmadan çıkarmıyolar. bütün maaşı verip çıkıyosun

canım ben de aktara gidip bitkisel bir şeyler alacağım....paradan ziyade kozmetiklere pek güvenemiyorum....:20:

bende başlamak istiyorum kreme dr soracağım tavsiyesi ne olacak bakalım

evet canım ya zorla ıkı dılım ekmek yedım kuru kuru nezaman acılacak iştahım çok korkuyorum bebeğimi besliyemiycem diye

günaydın begüm,
korkma canım, asıl 4. aydan sonra bebek senden beslenecek, şu an hiçbirşey yiyemesen bile bebeğine hiç zararı yok , endişelenme sakın,
ayrıca bende senin kadar olmasamda yemekleri zorla yiyen biriyim, dün doktora gittim vermemişim ama hiç kiloda almamışım.
ayrıca doktorum bana 12. haftanın sihir gibi olduğunu ve bu haftdan sonra iştahın açılacağını bulantılarımın biteceğini söyledi.
içini ferah tut arkadaşım,

günaydın begüm,
korkma canım, asıl 4. aydan sonra bebek senden beslenecek, şu an hiçbirşey yiyemesen bile bebeğine hiç zararı yok , endişelenme sakın,
ayrıca bende senin kadar olmasamda yemekleri zorla yiyen biriyim, dün doktora gittim vermemişim ama hiç kiloda almamışım.
ayrıca doktorum bana 12. haftanın sihir gibi olduğunu ve bu haftdan sonra iştahın açılacağını bulantılarımın biteceğini söyledi.
içini ferah tut arkadaşım,

inş arkadaşım inş bi arkadaşım yeme doğurursun bir kılo dıyınce cok endıselendım sinir oldum zorlayım deyıncede olmuyokı daha mıdesı kalkıyo insanın allahtan hayırlısı artık

çatlak oluşumu engellemek için : Badem Yağı, Kakao Yağı, Kayısı yağı, Kantaron Yağı, Zeytin Yağ, Çörekotu Yağı .. Birebir ölçülerle karıştırılacakmış. zaten speyli şişeye koyuyor aktarlar. kakao yağı içinde olduğundan sürünce çukulata gibi kokuyor insan :1:

çatlak oluşumu engellemek için : Badem Yağı, Kakao Yağı, Kayısı yağı, Kantaron Yağı, Zeytin Yağ, Çörekotu Yağı .. Birebir ölçülerle karıştırılacakmış. zaten speyli şişeye koyuyor aktarlar. kakao yağı içinde olduğundan sürünce çukulata gibi kokuyor insan :1:

karışım daha mı iyi olur yoksa sadece kakao yağı yeterlimidir? ben bi yerden okumuştum da yağlar karıştılınca kendi özelliklerini kaybedebiliyolarmış

karışım daha mı iyi olur yoksa sadece kakao yağı yeterlimidir? ben bi yerden okumuştum da yağlar karıştılınca kendi özelliklerini kaybedebiliyolarmış[/QUOT

kimyasal olsa etkileşim yapar reaksiyon bile gösterir derdim ama bitkisel olunca güvenilir geliyor bana. bunu hazırlattığım yerden yazın da güneş yağı hazırlatmıştım. tüm yaz kullandım hiç bir zararı olmadı reaksiyonda göstermedi vücudum. güveniyorum ben. kozmetik kremlerde ne var onu bilmiyoruz ingilizce yazıyor içeriği. hem en ucuz krem 50 lira o da küçük. bu yağı 15 liraya hazırlattım

karışım daha mı iyi olur yoksa sadece kakao yağı yeterlimidir? ben bi yerden okumuştum da yağlar karıştılınca kendi özelliklerini kaybedebiliyolarmış[/QUOT

kimyasal olsa etkileşim yapar reaksiyon bile gösterir derdim ama bitkisel olunca güvenilir geliyor bana. bunu hazırlattığım yerden yazın da güneş yağı hazırlatmıştım. tüm yaz kullandım hiç bir zararı olmadı reaksiyonda göstermedi vücudum. güveniyorum ben. kozmetik kremlerde ne var onu bilmiyoruz ingilizce yazıyor içeriği. hem en ucuz krem 50 lira o da küçük. bu yağı 15 liraya hazırlattım

haklısın aslında. kimyasal olmadıktan sonra heralde tepkime olmaz. ben de bugün gideyim bi aktara. artık başlamam gerekiyo göbeğim kocaman oldu :-(((

ben bebe yağımı spreyli şişeye döktüm banyo yaptıktan sonra küvetin içindeyken yağı vücuduma sıkıyorum, kurulanmadan sürülmesi gerekiyor ki su ile emilimi daha kolay olsun.

bunun dışında kakao yağı aldım gün içinde bir kez göbeğime sürüp yediriyorum mis gibi de kokuyor, nemleniyor da.

Kızlar hepinize iyi haftalar ve iyi kandiller...
Kızlar ben çok fenayım bu hafta benim için zor geçeceğe benziyor
bulantılarım üst seviyede ve ayrıca öğürmekten artık miğdemden
kan geliyo :43: helak oldum bittim.
Sizce doktora gideyimmi ?
bir fikir verin ne olur...:84:

Kızlar hepinize iyi haftalar ve iyi kandiller...
Kızlar ben çok fenayım bu hafta benim için zor geçeceğe benziyor
bulantılarım üst seviyede ve ayrıca öğürmekten artık miğdemden
kan geliyo :43: helak oldum bittim.
Sizce doktora gideyimmi ?
bir fikir verin ne olur...:84:

geçmiş olsun canım :( kan gelmesi sanırım zorlanmaktan zedelenme olması ama için rahat etsin istiyorsan gene bir doktora görün umarım mide bulantıların geçer..sana da iyi kandiller cnmm

geçmiş olsun canım :( kan gelmesi sanırım zorlanmaktan zedelenme olması ama için rahat etsin istiyorsan gene bir doktora görün umarım mide bulantıların geçer..sana da iyi kandiller cnmm

Evet zorlanmaktan çünki öğür,öğür nereye kadar.
Offff ne zormuş ben ilk gebeliğimde hiç yaşamadım bu sıkıntıları
ne zaman geçer acaba :43:
Çok sağol canım bir fikir bile iyi geliyor insana

Back