• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ben hamile giyimlere hiç uğramayacağım canım.
Kat kat fazla oluyor fiyatlar.
Artık normal mağazalarda bile çok güzel şeyler varken,gerek yok bence.
Mutlaka uğra LCW,şimdi tam yeni sezonlar gelmeye başlıyor.
Rengarenk çok güzel şeyler gelecektir.

Bu arada benim de göbeğim artık belli olmaya başlıyor kızlar:17:
Norman pantolonlarımın beli sıkı olduğu için anlaşılmıyordu.
Ama dün hamile pantolonumu giydim,beli lastikliydi ya belli oldu biraz:)

kızlar lcwdaki hamile koleksiyonu herkesin üstünde var yaa ben büyük ihtimalle bilinmedik duyulmadık bi yerden alırım kıyafet alırsam oda yazın kısa kollu bişeyler alırım diyorum şimdi zaten kış kazaklar ve bol şeyler giyiyoruz. bi site var girinde bi bakın neler var biraz pahalı ama çok değişik ve kimsede olmayan şeyler eminim sitenin adı this-o :34:

akşam akşam canınız çekmesin diye yediğim şeyi yazmıycam ama kızlar bende durduk yere bi gelişme oldu,evimden tiksinen ağzına bi lokma koamayan ben,bugün 8 9 haftadır yemediğim kadar yedimm :64::64::64:

iyimi kötü mü karar veremedim ama ilk defa karnımın acıktığını hissettim bugün..o da yetmedi ilk defa bişeye aşerdim :66::66: çok güzel bi duyguymuş,darısı tüm iştahsızlık ve bulantı yaaşıyan arkadaşlarımın başınaaa:34:

Hamilelikte Elma Yiyin
Hamilelik döneminde haftada en az 4 elma yemek bebeği alerjik hastalıklardan koruyor.

Bilimsel araştırmalara göre hamilelik döneminde anne adayının haftada 4’ten fazla elma yemesi, bebeği alerjik hastalıklara karşı koruyor.

Yine hamilelik sırasında bol balık yenmesi, çocukları egzamaya karşı güçlendiriyor.

HOLLANDALI ve İskoç bilim insanlarının yaptığı araştırmaya göre elma ve balık, anne karnındaki doğmamış bebekleri alerjik hastalıklara karşı koruyor. Bu bulgunun ışığında, anne adaylarına bol bol elma ve balık tüketmeleri salık veriliyor.

En az 4 elma yiyin

San Francisco’da konuyla ilgili olarak düzenlenen yıllık toplantıda sunulan araştırmaya göre, annelerin hamilelikleri sırasında tükettikleri yiyeceklerden, çocukların astıma yakalanmasında koruyucu etkiye sahip tek gıdanın elma olduğu tespit edildi. Anneleri haftada 4 taneden fazla elma yiyen çocukların astıma yakalanma riskinin, haftada hiç ya da bir elma yiyen annelerin çocuklarından yüzde 53 daha az olduğu gözlendi.

Günaydın kızlar

cumartesi günü doktora gittm bebeğimizin kalp atışlarını duyduk gördük, haftası ile tam uyumlu dedi herşey harika dedi 2 hafta sonra parmakları oluşacakmış rutin testlerden istedi. 18 mm 4 grammış yavrum. Allahıma şükürler olsun hamdolsun.

Bende kabızlık sorunu var doktora bana activia ye iyi gelecek dedi. benim hastane testlere 250 tl dedi 200 e indi bende asya hastanesine gittim tüm testlere 68 tl ödedim. hele bir test vardı idrar adam anlatıncaya kadar yerlere yattık diyorki idrarınızın ilki değil sonu değil ortası olacak ee dedim ben nasıl anlayacağım bilemiyorum anlayın artık dedi :1::1::1: 2 li test için 12 martta gel dedi asya hastanedi 40 tl ye yapıyormuş bakalım benim pahalı hastanese kaç para diyecek.

hiç kilo almamışım benden daha çok sevindi doktor kilo alma dikkat et diye...

benden böle kızlar allahıma ok şükür her şey yolunda 20 eylül doğum tarihi dedi.

Günaydın kızlar

cumartesi günü doktora gittm bebeğimizin kalp atışlarını duyduk gördük, haftası ile tam uyumlu dedi herşey harika dedi 2 hafta sonra parmakları oluşacakmış rutin testlerden istedi. 18 mm 4 grammış yavrum. Allahıma şükürler olsun hamdolsun.

Bende kabızlık sorunu var doktora bana activia ye iyi gelecek dedi. benim hastane testlere 250 tl dedi 200 e indi bende asya hastanesine gittim tüm testlere 68 tl ödedim. hele bir test vardı idrar adam anlatıncaya kadar yerlere yattık diyorki idrarınızın ilki değil sonu değil ortası olacak ee dedim ben nasıl anlayacağım bilemiyorum anlayın artık dedi :1::1::1: 2 li test için 12 martta gel dedi asya hastanedi 40 tl ye yapıyormuş bakalım benim pahalı hastanese kaç para diyecek.

benden böle kızlar allahıma ok şükür her şey yolunda 20 eylül doğum tarihi dedi.

ohh ne güzel sabah sbah çok güzel bir haber duydum. tebrikler bu güzel haberlerin darısı bize olsun. çarşambada benim kontrolüm var. bakalım 1 ayda neler yapmış bebişim

:1::1::1::1::1::1::1:
Öyle garip bir şeymiş ki bu hamilelik..
Kırk yılda bir canım bir şey istiyor.
Bir lokma yediğimde sonra bir daha yüzüne bile bakamıyorum:25:
Sanırım bu iştahsızlık geçince fena saldıracağız bir her şeye:1:

canim ben de senin gibi herseyden bir kez yiyebiliyordum biliyorsun ama 12. haftanin sonuna dgru geciyor ve 13. haftanin icinde rahatliyorsunuz. simdi cok olmasa da yavas yavas yemeye basladim.yeniden yemeklerden tatmaya basladim. ama kis sebzelerini hala iyemiyorum dolayisiyla sebze ihtiyacimi salatadan karsiliyorum... artik yaz gelsin lutfennnnnnnnnn. yaz meyvelerini sebzelerini ozledim ben:52::52::52:

Günaydın kızlar

canim adina cok sevindim :87:
insan boyle haberler alinca sanki kendisi almis gibi seviniyor. su durumda bizi en iyi yine bizler anliyoruz. insan elinden gelse hergun doktora gitmek bebeginin sagligindan emin olmak istiyor. istemesede psikopata baglayip yasiyoruz..acaba bugun iyiler mi diye...ins. sonuna kadar boyle guzel gecer hep boyle guzel haberler duyariz:71::71:

Kızlarrr hepinize hayırlı kandiller diliorum Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.

Saç boyasından bahseden arkadaşlarım bnm arkadaşımın kızı 8 yaşında o o zaman dr una sorduğunda bitkiselle boyat çok istersen sonuçta bu tıbbi olarak kanıtlanmış bişi deil demişti oda boyatmıştı

benimde dr uma ilk sorduğum soru buydu 10. haftanı bitir boyat dedi ama yinede çok sık boyatma dedi ben zaten evde kendim boyuyorum dedim tamam sonuçta kesin kanıtlanmış bir şey yok dedi benim hastalarımda boyatıor dedi dr 10. hafta dedi ama ben 12. haftamı bitirip boyatıcam dip boya kendime bir takvim çizdim normalde ayda 1 dip boyarken şimdi mart başında bir nişan var nisan ortasında bir düğün var ozamanlar boyayacağım sonra bekleyeceğim birde doğuma yakın istiorum ama işte ona izin alınamayabilir diye düşünüorum

Kızlarrr hepinize hayırlı kandiller diliorum Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.

Saç boyasından bahseden arkadaşlarım bnm arkadaşımın kızı 8 yaşında o o zaman dr una sorduğunda bitkiselle boyat çok istersen sonuçta bu tıbbi olarak kanıtlanmış bişi deil demişti oda boyatmıştı

benimde dr uma ilk sorduğum soru buydu 10. haftanı bitir boyat dedi ama yinede çok sık boyatma dedi ben zaten evde kendim boyuyorum dedim tamam sonuçta kesin kanıtlanmış bir şey yok dedi benim hastalarımda boyatıor dedi dr 10. hafta dedi ama ben 12. haftamı bitirip boyatıcam dip boya kendime bir takvim çizdim normalde ayda 1 dip boyarken şimdi mart başında bir nişan var nisan ortasında bir düğün var ozamanlar boyayacağım sonra bekleyeceğim birde doğuma yakın istiorum ama işte ona izin alınamayabilir diye düşünüorum

giitiğim doktorda ilk 3 ay saç boyamak yasak demişti. ben ana saçım üstüne balyaj attırdığım için sorun değil. yaza yaptırrıım diyorum zatenn benim işlem saç dipleriyle değil o yüzden korkmuyorumda.

giitiğim doktorda ilk 3 ay saç boyamak yasak demişti. ben ana saçım üstüne balyaj attırdığım için sorun değil. yaza yaptırrıım diyorum zatenn benim işlem saç dipleriyle değil o yüzden korkmuyorumda.

çok şanslısınnn yaaa benimde hep dip boya gerektiren bir saçım var:50:

canim adina cok sevindim :87:
insan boyle haberler alinca sanki kendisi almis gibi seviniyor. su durumda bizi en iyi yine bizler anliyoruz. insan elinden gelse hergun doktora gitmek bebeginin sagligindan emin olmak istiyor. istemesede psikopata baglayip yasiyoruz..acaba bugun iyiler mi diye...ins. sonuna kadar boyle guzel gecer hep boyle guzel haberler duyariz:71::71:

Saol canım benim inşallah hep böyle haberler duyup neşeleniriz, doktora sordum bu ultrasonlar ne kadar pahalı mı diyede valla pahalı dedi çıkma falan yokmu dedim adam yerlere yattı sen ne zaman istersen gel ben gösteririm bebeği dedi ne desin adamcağız

çok şanslısınnn yaaa benimde hep dip boya gerektiren bir saçım var:50:

bende senin gibiyim beyazlarım ınanılmaz çok ve çalşıyoruz bu şekilde utanıyorun kendimden. bende ilk onu sormuştum doktora oda bilimsel olarak kanıtlanmış hiç bir zararı yok boyat dedi bende ne olur ne olmaz diye 3 ayı bitirmek istiyorum.

ohh ne güzel sabah sbah çok güzel bir haber duydum. tebrikler bu güzel haberlerin darısı bize olsun. çarşambada benim kontrolüm var. bakalım 1 ayda neler yapmış bebişim

canım 1 ayda o kadar çok değişiyorki inanmazsın artık bebek gibi duruyor allah sanada güzel haberler versin inşallah.

Back