2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar dün LCW gittik.
Artık pantolonlarım olmuyordu
Çok hoş bir hamile pantolonu aldım,kot değil.
Kotlar çok büyüktü,olmadı..
Bir de yeni sezon harika bir t-shirt gelmişti.
Pembe,tam göbeğinde pullardan kalp var.
Onun içinden de bir bebek çıkıyor.
Bir elinde emzik,bir elinde biberon var.
Görseniz harika bir şey
Üstelik ikisine 40 lira falan verdik,ayyy çok çok güzel bir şey bu hamilelik

aaa süpermiş esrantçım fiyatları da çok makulmuş. Ben 3-4 hafta önce ebru hamile giyim var duymuşsunuzdur ordan bi tane hamile taytı aldım bi tane de hamile tshirtü dünyanın parasını ödedik.Bende ilk fırsatta bakıcam lcw ye. Güle güle giy cicilerini

Ben hamile giyimlere hiç uğramayacağım canım.
Kat kat fazla oluyor fiyatlar.
Artık normal mağazalarda bile çok güzel şeyler varken,gerek yok bence.
Mutlaka uğra LCW,şimdi tam yeni sezonlar gelmeye başlıyor.
Rengarenk çok güzel şeyler gelecektir.

Bu arada benim de göbeğim artık belli olmaya başlıyor kızlar
Norman pantolonlarımın beli sıkı olduğu için anlaşılmıyordu.
Ama dün hamile pantolonumu giydim,beli lastikliydi ya belli oldu biraz:)

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız?ben cok sukur daha iyiyim.tatılde bıtıyordersler baslıyor işl minik kusum aneyi uzmez artık:)bulantılar azaldı ama iştahsızlık hala devam ediyor yedıgım hıcbıseyden tat alamıyorumm.vee cok caycıyımmm caydan vazgecemıyorummm.

kesinlikle dediğin gibi canım.Bende mecburiyetten aldım aslında alışveriş merkezine giderken dar bi kot giymiştim çok rahatsız etti gezerken hemen oraya girip aldım bişiler ama dediğin gibi çok fazla fiyatlar üstelik güzel de değiller.
göbüşün çıkmaya başladı demek hadi hayırlı olsun yakında göbek şova başlarız biz de inşallah

Canım hoşgeldin
Çok sevindim bulantıların geçtiğine.
İştahsızlık bende haftalardır var,hiçbir şey yiyemiyorum doğru düzgün.
Hep kuru şeyler,hamurişi falan,şişeceğim yakında
Çay konusuna dikkat et ama,kansızlık yapar yoksa..

Artık yavaş yavaş şişiyor işte
Ayy evet başlayalım artık.
11.haftayı bile tamamlayanlar var

kızlar bende yemek yedikten sonra soluk almakta zorluk oluyor konuşurken nefes nefese kalıyorum sizlerdede oluyormu normalde son aylarda başlar bu durum ama benim ilk gebeliğimdede erken dönemde başlamıştı az yiyorum yemeği yinede bi baskı oluyor nefes alırken derin derin nefes alma isteği uyanıyor lcw bu arada ben sürekli takip ediyorum çok uygun gerçekten ben fazla bişey almayı düşünmüyorum allah kısmet ederse son gebeliğim zaten alıpta daha sonra napıyım giymicem şeyler ilkinden kalma kıyafetlerim baya idare eder ama sevimli tişörtlerden düşünüyorum yaza doğru benimde karnım çok büyüdü iç ve dış karnım çok geniş sanırsam
yakında başlarız göbek showa diğer aylara baktım 12.yada 13. haftada başlamışlar göbek showa ve çok büyük göbekler en zayıfının bile baya çıkmış göbüşü bizimde çok kalmadı o haftalara

Ben şimdilik sadece folik asit kullanıyorum canım.

bende hala günde 3 defa olmak üzere folic plus kullanıyorum ve midemi mahvediyor yaaa...zaten sizler gibi tiksiniyororum herşeyden folic plus ta acayip hazımsızlık şişkinlik yapıyor...sütte içemiyorummmmmmmm aslında ne çok severim sütü ama yok oda midemde rahatsızlık yapıyor sütten tiksindim resmen...sırf süt içmek için yanında ekmek yiyorum bastırsın midemi diye ne olcak yaaa inşallah hep böyle olmaz bebeğimi besleyemiyorum sanki....hep ekmek hamur işi olmazki(((

Çk çabuk yorulma bende de var Ayşegülcüğüm,nefes nefese kalıyorum ben de.
Ama hep normal diye okudum ben
Evet göbekler diğer aylarda eklenmiş,çok da güzel çıkmış bu haftalarda.
Darısı başımıza

Ben de tam bir süt delisiydim.
Ama şimdi ya mısır gevreği ile ya da nesguik ile içiyorum canım.
Her gün mutlaka birini tüketiyorum.
Peynir de krem ya da labne dışında yiyemiyorum
Bir süre daha idare edeceğiz,napalım ki
Ben bu hafta için gittiğimde konuşacağım doktorumla bu konuyu,çok rahatsız ediyor beni de..

Canım Allah sana ve eşine sabır versin güç kuvvet versin inşallah
Allah'ın izniyle sende kasım annesi olursun inşallah canım
İyi haberlerini beklioruz dr a gittiğinde güçlü ol ve kararlı bir şekilde çalışmalara ne zaman başlayacağını sor forumda bir yerde okudum kimi dr hastanın psikolojisine göre 1 ay 6 ay diye farklı zamanlar söylüyormuş cesur ol canımarkadaşım

bende 2liyi kesin yaptırcam yaa yani elimizde fırsat varken tepmeyelim dimi böle şeyleri

kızlar bişey sorcm folic plusla eleviti aynı anda kullanan var mı ?:44:

ben druma sormuştum dr bana elevit vermişti evdede folic plus ım var demiştim fazla folic asitten bişi olmaz iç demiştibirde folic plusının mg düşük ya ondan rahatça kullan diorlar gerçi ben bulantıdan ne demir ne folic asit hiçbişi içemiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…