Daha tasarıma karar veremedim, senin eski resmine benzer bi resim buldum onu seçicem sanırım. Kredi kartıyla yaparım, eşim daha önce burdan alışveriş yapmıştı, birşey olacağını sanmıyorum.
Hımm güvenilir bir siteyse güzel o zaman..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha tasarıma karar veremedim, senin eski resmine benzer bi resim buldum onu seçicem sanırım. Kredi kartıyla yaparım, eşim daha önce burdan alışveriş yapmıştı, birşey olacağını sanmıyorum.
o zaman bu testi yaptırmanın hiç anlamı yok. boşu boşuna hamilelik boyunca stres yaşamaktansa hiç yaptırmamak en doğrusu.
Canım cidden annenin moralinin yüksek olması çok önemli. Ben inanıyorum ki hiç bir sorun olmayacak bebğinle ilgili![]()
Canım Ankarada Ebru Zülfikaroğlunu öneririm. Çok ilgili bir doktor
Kızlar hamile kaldığıman beri formu takip ediyorum. Neden bilmiyorum hamileyim beni de aranıza katın demek için cesaret edemedim bi türlü![]()
SAT 11 Aralık Yaş:26 Kilo:54 Tahmini Doğum tarihi: 17 Eylül
Kalp atışını gördük
Hamileliğinde sıkıntı yaşayan bütün arkadaşlarıma Allah en kısa sürede şifa versin. Hepinize dua ediyorum.
kızlar bende aranıza yeni katıldım şuan 9+5 günlük pazartesi kontrole gittiğimde hareketlerini bile gördüm hatta doktorun verdiği cd yi durup durup izliyorum çok güzel bi duygu inşallah hepimiz hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız![]()
kızlar bende aranıza yeni katıldım şuan 9+5 günlük pazartesi kontrole gittiğimde hareketlerini bile gördüm hatta doktorun verdiği cd yi durup durup izliyorum çok güzel bi duygu inşallah hepimiz hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız![]()
Hoşgeldinnnn! 1 gün var aramızda:)
hoşbuldum :))aslında sat'a göre 9+6 ama ultrasonda 1 gün geriden geliyor burda bişeyleri paylaşabiliyo olmak çok güzel çünkü benim hamileliğimi eşimden başka hiçkimse bilmiyor şuan 12.haftayı bitirdikten sonra söylicem herkeze ama saklamak çok zor oluyor![]()
hoşbuldum :))aslında sat'a göre 9+6 ama ultrasonda 1 gün geriden geliyor burda bişeyleri paylaşabiliyo olmak çok güzel çünkü benim hamileliğimi eşimden başka hiçkimse bilmiyor şuan 12.haftayı bitirdikten sonra söylicem herkeze ama saklamak çok zor oluyor![]()
herkese selamlar gununuz guzel gecsinnnnnnnnn
biraz once doktor kontrolunden geldik.. cok sukur hersey yolundaymis..ama bundan sonra agirlik kaldirmamaya dikkat et dedi doktorum 3.aydan sonra dikkat etmek gerekiyormus aklinizda bulunsun..
bu arada mart ayi basinda yesilkoyde anne ve bebek fuari var aklinizda bulunsun![]()
herkese selamlar gununuz guzel gecsinnnnnnnnn
biraz once doktor kontrolunden geldik.. cok sukur hersey yolundaymis..ama bundan sonra agirlik kaldirmamaya dikkat et dedi doktorum 3.aydan sonra dikkat etmek gerekiyormus aklinizda bulunsun..
bu arada mart ayi basinda yesilkoyde anne ve bebek fuari var aklinizda bulunsun![]()
ooo SEN eYLÜLÜ gecmissin canim, ağustos annesi olmussun. Bebegin de baya buyumustur masallah. Allah daha nice saglikli gunler gostersin.