2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Gerçekten çok zor bir durum canım.
Doktor ilaç falan verdi mi bulantı için?

esrant dr ilaç verdi ama ilaçalrıda ksutuğum için son birkaç gündür hiçbir ilacımı içemiorum su içemiorum su midemi çok bulandırıyor inip komşulardan içiorum çok sıkışırsam evimdeki su tiksindirdi beni ztn evimden tiksindim

ces cim inşallah biraz güç kuvvet toplayabilirsem gidicem bugün eğer dr um bana test yapmadan bişi derse senin sölediğin testi sölerim çok tşk ederim bilgilendirdiğin için

Umarım en kısa zamanda geçer bu bulantılar canım.
Allah kolaylık versin..

merhaba arkadaşlar. o kadar kötüyüm ki desteğinize ihtiyacım var..
7+4 günlükken doktora gittim.. klp atışlarını dineleyemedik. doktor bebeğin kalbi yeni oluşuyor dedi.
bir hafta sonra tekrar gittim. bu sefer sadece yolk kesesi vardı bebek yoktu şaşırdım kaldım. doktor yolk kesesinin olması iyi dedi. en azından boş gebelik ihtimalimiz yok dedi. bir hafta daha bekleyelim sonra ne yapacağımızı konuşuruz dedi.
bu cuma tekrar doktora gideceğim.
inşallah bebeğimi ve kalp atışlarını görürüm..,
hepinizin dualarına o kadar ihtiyacım var ki..
lütfen dua edin bana..
aşılama ile zar zor sahip olduğum meleğimi, bitanemi herşeyimi kaybetmek istemiyorum..
hamile olduğumu öğrenir öğrenmez ev bile değiştirdim. sadece bebeğiminde odası olsun, ona güzel bir oda yapayım diye..

biraz uzun yazdım kusura bakmayın.. lütfen dua edin bana.. bu kadar çok ihtiyacım var ki:))

Böyle şeyler konuşmayalım kızlar daha vaktimiz var kafamızı hiç karıştırmayalım.

Ne gibi şeyler yani?

Canım yolk kesesinin oluşmuş olması zaten bebegin oluşmuş olması demektir. Benim doktorum aynen şöyle dedi bak "hıh yolk kesesini buldum , süper süper. bu bebeğin saglikli olusuyor olmasına işarettir." heralde başka lafa gerek yok. belki gec döllenme oldugu icin sen kalp atisiini bize gore biraz gec goreceksin ama o yolk kesesi süper bişi yani.

Son düzenleme:

Nasıllar? Eşime doğumgünü hediyesi olacaktı ama dayanamadım, kendime de alıcam galiba:)Bebeklerle ilgili olara ksadece bu önlüğü bulabildim, tulum falan olsaydı, süper olcaktı...

Son düzenleme:

İkili test sonuçları gibi, coğumuz kalp atışlarını bile duymadı.

sonuçlar kötü çıkarsa ne yaparız gibi aman düşünmeyelim şimdi bunları.

canım benim allah yardımcın olsun iyi düşünki iyi şeyler olsun kötüyü çağırma lütfen.

esrant

bende sordum verdiğin linke KIZ dedi. ay çok heyecan yapıyorum acaba ne olacak çok merak ediyom bende erkek diye hissediyorum ama kız olursa eşim çok sevinecek

esrant

bende sordum verdiğin linke KIZ dedi. ay çok heyecan yapıyorum acaba ne olacak çok merak ediyom bende erkek diye hissediyorum ama kız olursa eşim çok sevinecek

Ayy benim eşim de erkek olursa çok sevinecek
Ben de kız olursa
Yani ikisi de şanslı olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…