2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

o zaman bu testi yaptırmanın hiç anlamı yok. boşu boşuna hamilelik boyunca stres yaşamaktansa hiç yaptırmamak en doğrusu.

bebeğin sağlıklı ise dediğin doğru bu testleri yaptırmanın alemi yok ama ya sağlıklı değilse, biraz rus ruleti oynar gibi kumara girmiyor mu?
bence testleri yaptırmakta fayda var, ama kendini germiyceksin, bu testlerin bir veri olduğunu unutmamak lazım

Evet tabi, kısa kollu iyi olur. Bunun kırmızısını ve süper anne ve süper babanın grisini sipariş verdim ben, çok heyecanlandım şimdi:)))))

Hoşgeldinnnnn! Ben tişörtlerin derdine düştüm bi an:) Ankara'da hangi hastanede bu doktor? Özel mi? Ben de Ankara'dayım:)

kızlar bende aranıza yeni katıldım şuan 9+5 günlük pazartesi kontrole gittiğimde hareketlerini bile gördüm hatta doktorun verdiği cd yi durup durup izliyorum çok güzel bi duygu inşallah hepimiz hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız

hangi hastaneye gittin??? doktor cd mi verdi?? ne güzel. ben de istiyorum cdsini

Hoşgeldinnnn! 1 gün var aramızda:)

Hoşgeldinnnn! 1 gün var aramızda:)

hoşbuldum :))aslında sat'a göre 9+6 ama ultrasonda 1 gün geriden geliyor burda bişeyleri paylaşabiliyo olmak çok güzel çünkü benim hamileliğimi eşimden başka hiçkimse bilmiyor şuan 12.haftayı bitirdikten sonra söylicem herkeze ama saklamak çok zor oluyor

ama en iyisini yapmissin 3 ayi beklemekle.

ailemiz biliyor bizim de sadece, ben de 12. haftayı bekliyorum...

aramıza hoşgeldin canım nasıl sabrettin böyle...ben her seferinde söylemiycem diyorum ancak 1-2 gün dayanabiliyorum.ama en iyiysini yapmışsın.hayırlı olsun bu arada allah kucağına nasip etsin

herkese selamlar gununuz guzel gecsinnnnnnnnn

biraz once doktor kontrolunden geldik.. cok sukur hersey yolundaymis.. ama bundan sonra agirlik kaldirmamaya dikkat et dedi doktorum 3.aydan sonra dikkat etmek gerekiyormus aklinizda bulunsun..

bu arada mart ayi basinda yesilkoyde anne ve bebek fuari var aklinizda bulunsun

ooo SEN eYLÜLÜ gecmissin canim, ağustos annesi olmussun. Bebegin de baya buyumustur masallah. Allah daha nice saglikli gunler gostersin.

bu kontrolde gunumuz yine eskisine dondu gecen ayki kontrolde yumurtlama 4 gun gec olmus olabilir demisti bu sefer yine normak cikti bugun 12 haftalik olmusuz bakalim bir dahaki sefere ne olacak:44:

gözünüz aydın canım hareketlerini de gördün mü bebişinin?

ooo SEN eYLÜLÜ gecmissin canim, ağustos annesi olmussun. Bebegin de baya buyumustur masallah. Allah daha nice saglikli gunler gostersin.

ay evet bizim ki agustosta gelecek ben ilk bu topigi gordum o yuzden buraya takilmaya baslamistim sonra da burada kaldim agustos annelerini gormeme ragmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…