• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar. o kadar kötüyüm ki desteğinize ihtiyacım var..
7+4 günlükken doktora gittim.. klp atışlarını dineleyemedik. doktor bebeğin kalbi yeni oluşuyor dedi.
bir hafta sonra tekrar gittim. bu sefer sadece yolk kesesi vardı bebek yoktu şaşırdım kaldım. doktor yolk kesesinin olması iyi dedi. en azından boş gebelik ihtimalimiz yok dedi. bir hafta daha bekleyelim sonra ne yapacağımızı konuşuruz dedi.
bu cuma tekrar doktora gideceğim.
inşallah bebeğimi ve kalp atışlarını görürüm..,
hepinizin dualarına o kadar ihtiyacım var ki..
lütfen dua edin bana..
aşılama ile zar zor sahip olduğum meleğimi, bitanemi herşeyimi kaybetmek istemiyorum..
hamile olduğumu öğrenir öğrenmez ev bile değiştirdim. sadece bebeğiminde odası olsun, ona güzel bir oda yapayım diye..

biraz uzun yazdım kusura bakmayın.. lütfen dua edin bana.. bu kadar çok ihtiyacım var ki:))
üzülme hemen bazen bebekler geç görülebiliyor. benimki de 8. haftada görüldü. 6,5 haftada gittim sadece kese görülüyodu. yolk kesesi bile yoktu. hiç belli olmuyo.bi arkadaşımın da yanlış hatırlamıyorsam 9. haftada görülmüştü.

Ahh işte olsa zaten hiç düşünmem:59:
Kredi kartı ile asla internetten alışveriş yapmam.
Bunda banka havalesi ve posta çeki de var.
Karar veremedim..

e o zaman havale ya da eft yap geç. kapıda ödeme ile aynı şey sonucta.

arkadaşlar aranızda ankarada olup doktorunu tavsiye edicek var mı

Canım Ankarada Ebru Zülfikaroğlunu öneririm. Çok ilgili bir doktor :34:

Kızlar hamile kaldığıman beri formu takip ediyorum. Neden bilmiyorum hamileyim beni de aranıza katın demek için cesaret edemedim bi türlü :77:

SAT 11 Aralık Yaş:26 Kilo:54 Tahmini Doğum tarihi: 17 Eylül
Kalp atışını gördük :3:

Hamileliğinde sıkıntı yaşayan bütün arkadaşlarıma Allah en kısa sürede şifa versin. Hepinize dua ediyorum.

üzülme hemen bazen bebekler geç görülebiliyor. benimki de 8. haftada görüldü. 6,5 haftada gittim sadece kese görülüyodu. yolk kesesi bile yoktu. hiç belli olmuyo.bi arkadaşımın da yanlış hatırlamıyorsam 9. haftada görülmüştü.

böyle benim gibi 9. haftada görünün insanlar bana umut oluyor.. topiklerde gezinti yaparken bir arkadaşın mesajı dikkatimi çekti.
9. haftada yolk kesesi olmadan sadece keseyi görmüş ve şu an çok sağlıklı bir çocuğu olmuş.. moralim düzeldi biraz :)))) tekraradan teşekkürler

böyle benim gibi 9. haftada görünün insanlar bana umut oluyor.. topiklerde gezinti yaparken bir arkadaşın mesajı dikkatimi çekti.
9. haftada yolk kesesi olmadan sadece keseyi görmüş ve şu an çok sağlıklı bir çocuğu olmuş.. moralim düzeldi biraz :)))) tekraradan teşekkürler

Canım cidden annenin moralinin yüksek olması çok önemli. Ben inanıyorum ki hiç bir sorun olmayacak bebğinle ilgili :34:

Ödemeyi nasıl yapacaksın canım?

Daha tasarıma karar veremedim, senin eski resmine benzer bi resim buldum onu seçicem sanırım. Kredi kartıyla yaparım, eşim daha önce burdan alışveriş yapmıştı, birşey olacağını sanmıyorum.

Back