2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

aaa canım çok zor durumun gerçekten herkesde bir dert var ama iştahsızlık en kötüsü:44:çoğu kişi öyle işte kimisi çok yiyor kimisi su bile içemiyor Allaha şükr ben homini gırtlak yiyiorum ama bendede uyku yok işte:nazar:

bende bıraksalar 24 saat uyurum ama gece bazen uyanıyorum ve öyle oturuyorum.
yıyebılmen cok guzel pekı gun asırı yumurta gunluk porsıyon etını yoğurdunu yıyebılıyomusun yoksa ne olursa yıyomusun ben sebze ve meyva cok yıyorum zaten hayatım boyunca kırmızı et yemedım sımdıde böle kucuk parcalara bölüp cıgnemeden suyla yutmaya calışıyorum nolcak böle bılmıyorum :(

bende gaz ve kabızlık probleminin yanı sıra mide bulantısı da var.dün kabızlık öyle kötü oldu ki kanadı bile.dr gitsem diyorum korkuyoru artık wcye gitmeye....ama rahatsız ediyor ilk kez başıma geliyor...allahım yardım etsin hepimize...

bende de kabızlık vardı çok su içmeme rağmen. demir hapı verdi doktor. onun faydası oldu kabızlığım geçti. hatta bazen ishalmi olucam diyorum. sorun isterseniz bi doktorlarınıza

bende de kabızlık vardı çok su içmeme rağmen. demir hapı verdi doktor. onun faydası oldu kabızlığım geçti. hatta bazen ishalmi olucam diyorum. sorun isterseniz bi doktorlarınıza

bu hafta normalde doktor gel dedi ama ben haftaya gideyim diyorum.akşam çok zorladı kayısı yediğim zaman da ishal oluyorum.o daha kötü ne yapacağımı şaşardım bunun ortası yok mu anlamadım gitti....

bende bıraksalar 24 saat uyurum ama gece bazen uyanıyorum ve öyle oturuyorum.
yıyebılmen cok guzel pekı gun asırı yumurta gunluk porsıyon etını yoğurdunu yıyebılıyomusun yoksa ne olursa yıyomusun ben sebze ve meyva cok yıyorum zaten hayatım boyunca kırmızı et yemedım sımdıde böle kucuk parcalara bölüp cıgnemeden suyla yutmaya calışıyorum nolcak böle bılmıyorum :(

canım benim yogurt peynir yumurta gibi şeylere zaten düşkündüm iyice düşkün oldum çok fazla yogurt yiyiorum ama açıkcas süt çok içemiyorum bağırsak sorunum var daha berbat şişriyor oyüzden. ete gelince valla önüme gelirse yiyiorum açıkcası öyle çok zorlamıorum kendimi illa yicem die pişirmiyorum ki zaten ben öyle çok illa şu yencek bu yencek demeyede karşıyım tabiki süt vs hariç. bunalrın dışında meyveyle aram çok iyi daha çok sebze apırlıklı yemeklerim. hamur işi ekmek gibi unlu şeyleri hiç abartmıorum ki yememeye çalışıorum çünkü faydası yok anca kilo oda bu ayalrda iyi deil mümkün oldugunda meyve(portakal:30: ) sebze ve süt ürünleri

bu hafta normalde doktor gel dedi ama ben haftaya gideyim diyorum.akşam çok zorladı kayısı yediğim zaman da ishal oluyorum.o daha kötü ne yapacağımı şaşardım bunun ortası yok mu anlamadım gitti....

ben geçecek az kaldı deyip oyalıyorum kendimi. bu geçici bir süreç ve çoğu geride kaldı. her kendimi fena hissetiğimde ultrason kağıdını alıp uzun uzun inceliyorum:1: sonra tatlı bir tebessümle yakalıyorum kendimi.

Merhabalar,iyi haftalar kızlar.
Herkesin farklı farklı şikayetleri var ama inşallah az kaldı artık.
Biraz daha sabredelim:8:

slm hanımlar muayenemizi olduk geldik.çook şükür iyiyz şimdi büyümüşüz
ama yine alttan bakıldı.üstten net göztermedi doktorum alttan bakmıcam dedi.bizim bebek haylaz çıktı.arkaya doğruymuş.neyse sorun olmasında.bir harektliydik.ağlayacaktım resmen .kıpır kıpır kollar ayaklar.Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguları

slm hanımlar muayenemizi olduk geldik.çook şükür iyiyz şimdi büyümüşüz
ama yine alttan bakıldı.üstten net göztermedi doktorum alttan bakmıcam dedi.bizim bebek haylaz çıktı.arkaya doğruymuş.neyse sorun olmasında.bir harektliydik.ağlayacaktım resmen .kıpır kıpır kollar ayaklar.allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguları

canım gözün aydınnnn:71:

kızlar benim dr. izinliymiş ne zaman dönecek belli değilmiş dediler bende ssk hastanesine gittim bana bakmadı dr. ya kendi dr.un baksın dedi bu ne kıskançlık ya adam ne zaman gelcek belli değil diyorum yinede bakmadı sinir oldum o kadar sıra bekle eziyet hep boşa ıyyyy ıyyy kadın dr. sevmiyorum sevmiyeceğim bu konuda kararlıyım :47:

arkadaşlar ben henüz 10 hafta 3 günlük hamileyim ama karnım büyüdü diyebilirim. artık pantolonlaırm dar geliyo. normalmi sizce?? ben genelde 4 aydan sonra büyür diye biliyodum

valla 8+1 2 ay önce aldığım pantolanum olmuyor önü açık dolaşıyorum bide 2 kilo vermiş halim bu

ben geçecek az kaldı deyip oyalıyorum kendimi. bu geçici bir süreç ve çoğu geride kaldı. her kendimi fena hissetiğimde ultrason kağıdını alıp uzun uzun inceliyorum:1: sonra tatlı bir tebessümle yakalıyorum kendimi.

minoşlar için değer bence de allahım kucağımıza nasip etsin de çekeriz.

teşekkür ederiz benım 6 eylülde olucak tahmını doğum şu anda 9 hafta 5 günlük 29 mayıs hastanesine dr mine hatiboğluna gidiyorum yakın bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine ilk bebek olduğu içinde korkuyorum sizler hangi doktora gidiyorsunuz

teşekkürler canım, inş Allahım bir daha yaşatmaz bu yaşadıklarımızı, sağlıklı hamilelikler ve doğumlar nasip eder. bugün kahverengiye dönmeye başladı kanamalarım, inş da hepsini atmışımdır, kontrolümde belli olacak artık. bende özele gidiyorum canım. sadece muayene için 378 tl verdik. kürtaj yaparsam 1000 tl + kdv doktor parası alırım, hastane ne kadar alır bilemem dedi. neredeyse doğum parasına kürtaj yapıyolar yani, çok şaşırdık bizde. hakkımızda hayırlısı olsun canım, tez zamanda bebişlerimiz gelsinler yine annelerine :31:

çok teşekkür ederim canım

canım, en azından kalp atışlarını az bile olsa duymuşsunuz. kötü düşünme lütfen, sen kötü düşünürsen bebeğinde etkilenir biliyorsun. Allahın izni ile hiçbişi çıkmayacak ve bir sonraki gidişinde pıt pıt duyacaksın bebişinin sesini en güzelinden.. iyi düşün lütfen iyi olsun

inş canım gerek kalmaz. ben kürtaj oldugum halde hala az az kanamam var ne zaman kesilecek bilmem.yarın kontrolüm var bakalım.benim hamileligim tüpbebekti ya tüpbebek merkezinde 1500 dediler kürtajı dr umda ssk var bosuna burda fazla para verme dedi bende önceki dr uma gittim özel hastaneye orda 400aldılar.

bugün görümcem dogum yaptı bir ay arayla evlendik biz 2.yi dogurdu hem sevindim hem hüzünlendim hamilelik dogum cok uzak gibi geldi Rabbim inş uzaklastırmaz yakınlastırır bizleri bu mutluluktan mahrum bırakmaz.Allahım kimselere imrendirmesin inşş en kısa zamanda tekrar tatdırsın saglıklı hayırlı hamilelikler:59:

Back