2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar bu bulantı vs olayları 8-9. haftalarda zirve yapar sonra azalır demişlerdi ben de dişimi sıkıp dayanmaya çalışıyodum ama her geçen hafta kötüye gidiyorum mevcut şikayetlere son bir haftadır kusma da eklendi, ne güzel bulantım vs var ama hiç olmazsa kusmuyorum diyodum o datam gaz başladı mecbur işten rapor almak zorunda kaldım, dayanamıyorum üstelik kusunca da rahatlayamıyorum yani normalde insanın gözü açılır vs ama ben hep çok kötüyüm uykusuzluk filan vız gelip tırıs gidiyor, halinize dua edin, sakın şikayetçi olmayın beterin beteri var. Rabbim hepimize şifa versin inşallah.

cnm Merhaba oncelıkle gecmıs olsun benımde sıkıntılar sneınkıne benzerdı once bulantılarım basladı sonra kusmalar sonrada kusmalar sıddetlendı en son beebgımın kalp atıslarını duymaga gıttgımızde dr ıdrar testı yaptı ve KETON dıe bısey cıktı o benı kusturan bı mıkropmus ve hamılelıklte olabılıomus 3 gece hastane zıyaretı ve 7 serumla atlattık cok sukur sımdı bulantım sadece sabahları oluo ama ogşleden sonra gecıo bıde ıstahımda normale dondu bence devam ederse sende dr bır sor derım bıde
bulantıya zencefıl tozu ve bal karısımı ıı geldı bende ıstersen sende dene cnm :nazar::nazar::nazar:

Kızlar birşey sormak istiyorum size. Kalp atışlarını nasıl dinliyorsunuz bebeğin? Benim önce normal göbekten ultrasonla baktı sonra olmadı alttan muayene etti ve kalp atışları zayıf dedi bu bizim duyabileceğimiz birşeymi kulakla nasıl oluyor bu kalp atışı dinlemek tecrübeliler bi anlatsın lütfen ya yada bu doktorumu değişsem bilemedim çok kararsızım

canım ben 6,5 haftalıkkken dr gıtmıstım karından konrt ılk goruntu olarak kalp atısını gorduk sonra sesı acıcam dedı dr sesını dınlettı dınledık sukur dedım hatta ultrasonda kalp atıslarınıda verdı bıze mınık mercımegımın sesını ılk o anda duyduk yanı teyzesı :nazar::nazar::nazar::49:

bende 2011 eylül'de bebeğimi kucağıma alacağım inşallah:nazar:

bu konuyu yeni keşfettim ama baya bir ilerlemişsiniz.

Şimdi kusma diyen arkadaşları görünce bende yazayım dedim

hamileliğimin başından beri 4 kilo verdim sadece 3 kere kustum ama öğürmelerim yüzünden boğazım tahriş oldu kriz gibi bir öğürme başlıor 2 3 dakika hiç durmuyor geçtiğinde tm vücudum ve başım ağrıor gibi oluyor

evimden tiksindim mutfağıma ve oturma odama adım atamıyorum midem bulanıor yazarken bile fena oldum ayyy 3 hafta olacak pişmiş bir yeek yemedim sıcak bişi yiyemiorum

günde 1 elma
günde 1 tost gibi şeylerle günü geçiriyorum son 4 gündür ilaçlarımın hiçbirini içmiyorum zaten kafamı kaldıramıorum kalktığım anda öğürmeye başlıyorum su da içemiorum

banyomu eşim yaptırıyor çünkü klor kokuyor ve midem bulanıyor ben burnumu tıkıyorum o yıkıyor

iyice bitkin ve güçsüz düştüm

var mı bnm gibi olan:50:

hamileliğimin başından beri 4 kilo verdim sadece 3 kere kustum ama öğürmelerim yüzünden boğazım tahriş oldu kriz gibi bir öğürme başlıor 2 3 dakika hiç durmuyor geçtiğinde tm vücudum ve başım ağrıor gibi oluyor

evimden tiksindim mutfağıma ve oturma odama adım atamıyorum midem bulanıor yazarken bile fena oldum ayyy 3 hafta olacak pişmiş bir yeek yemedim sıcak bişi yiyemiorum

günde 1 elma
günde 1 tost gibi şeylerle günü geçiriyorum son 4 gündür ilaçlarımın hiçbirini içmiyorum zaten kafamı kaldıramıorum kalktığım anda öğürmeye başlıyorum su da içemiorum

banyomu eşim yaptırıyor çünkü klor kokuyor ve midem bulanıyor ben burnumu tıkıyorum o yıkıyor

canım cok gecmıs olsun
ınsallah en kısa zamanda tum sorunların ortadan kalkar
zencefıl ve balı ayrıca ayvayı tavsıye ederım bende etkılı oldular ınsallah sanada fayda saglar :nazar::nazar::nazar::49:

canım cok gecmıs olsun
ınsallah en kısa zamanda tum sorunların ortadan kalkar
zencefıl ve balı ayrıca ayvayı tavsıye ederım bende etkılı oldular ınsallah sanada fayda saglar :nazar::nazar::nazar::49:

balı imkansız yiyemem tatlı bişi yeme fikri beni delirtiyor şuanda ağzımda hep tatlı yemişim gibi ama kötü bir tatlı kötü bir tat var:50:

ayvayı bende deniyorum dr umda leblebi ve ayva demişti leblebiyi kustum ayvada yedim ama sanırım gün içinde mideme tek ayva girdiğinden olsa gerek midemi çok acıttı mideme ne girse hissedebiliorum öle tuhaf bir durumdayım

günaydın kızlar iyi haftalar. Ben bu haftaya iyi başlayamadım maalesef cuma günü doktor kontrolümüz vardı kalp atışlarını dinleyecektik ama doktorun biraz telaşlı davranması falan endişelendirdi beni ultrasonla göbekten duyamadı kalp atışlarını sonra alttan muayene etmek istedi ordanda çok az duyduğunu söyledi :( Bebeğimin kalp atışları çok zayıfmış bir hafta sonra tekrar gel geç gelişiyor olabilir dedi bütün hafta sonum zehir oldu şu an bile kendimde değilim bakalım cumartesiye kadar günler nasıl geçecek offf offff :(((((

Üzme kendini şimdiden,ultrason makinasına göre de değişiyor falan diye duymuştum.İstersen başka bir dr.a daha git fikir olsun?
:1:

canım benim yaaaa ne kadar şanslısın gıpta ile bakıyorum bulantısı olmayanlara. Geçen gün hiç bulantısı olmayan bir arkadaşım bana bakıp yaa arkadaşım sizin gibilerinki biraz da psikolojik başka şeyler düşünün biraz demesin mi , o kadar kızdım ki üstüne kusacaktım az daha.....
ama herkes kendinden dertli, bak senin kabızlık problemin de ben de yok, kuscam korkusuyla hiç bişey yememe rağmen çok afedersin sabahın köründe her gün mutlaka normal dışarı çıkıyorum çok şükür. o konuda hiç problem yok ama diğer mevzuuu oooof offff yedi beni bitirdi, elimde torbayla geziyorum her an......
Aynen ben de öyleyim.Cumadan beri istifra ediyorum.Ama dışarı çıkmada hiç sorun yok,hatta ne yiyorum ki de böyle düzenli diye ben de hayretler içindeyim.Benim de gün geçtikçedaha kötü oldu bulantılar,bi de üstüne baş dönmesi eklendi.Yatar pozisyonda hiç durmadan sarhoş gibi dönüyo,daha da bulanıyo midem napcam şaşırdım.

slm hanımlar muayenemizi olduk geldik.çook şükür iyiyz şimdi büyümüşüz
ama yine alttan bakıldı.üstten net göztermedi doktorum alttan bakmıcam dedi.bizim bebek haylaz çıktı.arkaya doğruymuş.neyse sorun olmasında.bir harektliydik.ağlayacaktım resmen .kıpır kıpır kollar ayaklar.Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguları

Ay hadi maşallahhhh :) Gözün aydın :nazar:

günde 1 elma

Hoşgeldin aramıza:nazar:
Ben de herşeyden tiksiniyorum(klordan tiksinecek kadar kötü durumda değilim çok şükür) ama hamileliğim başında beri sadece yeşil elma,portakal,tost,kraker tarzı şeyler,yoğurt,salatalık yiyebiliyorum,böğürtlen çayı içebiliyorum.Son 4 haftada 3 kere et tarzı bişey yiyebildim.Hiç sebze yiyemiyorum,salata hariç.Senin dediğin gibi herşey soğuk olacak,sıcak şeyler acaip kokuyo.Tatlıdan iireniyorum ki(en sevdiğim şey tatlıydı) çay kahve kokusuna dayanamıyorum bile.Aynen evden iirenme konusu bende de var,çünkü halsizlikten 3 hafta sonudur devamlı evde yatıyorum.Nolucak bu durum ben de şaşırdım.

kızlarrrrrrr ikinciye yazıyorum ama beni de görün.bende eylülde doğum yapıcam kısmetse.ama ben bu tarz sıkıntılar yaşamıorum sadce biraz hareket edince yoruluorum o kadar...:nazar::nazar:

inş canım gerek kalmaz. ben kürtaj oldugum halde hala az az kanamam var ne zaman kesilecek bilmem.yarın kontrolüm var bakalım.benim hamileligim tüpbebekti ya tüpbebek merkezinde 1500 dediler kürtajı dr umda ssk var bosuna burda fazla para verme dedi bende önceki dr uma gittim özel hastaneye orda 400aldılar.

bugün görümcem dogum yaptı bir ay arayla evlendik biz 2.yi dogurdu hem sevindim hem hüzünlendim hamilelik dogum cok uzak gibi geldi Rabbim inş uzaklastırmaz yakınlastırır bizleri bu mutluluktan mahrum bırakmaz.Allahım kimselere imrendirmesin inşş en kısa zamanda tekrar tatdırsın saglıklı hayırlı hamilelikler:59:

nurcum kanamaların bugün iyice kahverengiye döndü haftasonu kontrol için gideceğim birşey kalmışmı diye, bakalım hayırlısı.. hastaneler gerçekten çok pahalı oluyorlar, allah yardımcımız olsun gerçekten.

benmde yakın arkadaşlarım doğum yaptı yakınlarda, aynı dediğin gibi bi tarafım seviniyo ama diğer yanımda üzülüyo ne yalan söyliyim. bu nedenle seni çok iyi anlıyorum canım..
allahım fazla aratmadan bize de verir inş hayatım...

Hoşgeldin aramıza:nazar:
Ben de herşeyden tiksiniyorum(klordan tiksinecek kadar kötü durumda değilim çok şükür) ama hamileliğim başında beri sadece yeşil elma,portakal,tost,kraker tarzı şeyler,yoğurt,salatalık yiyebiliyorum,böğürtlen çayı içebiliyorum.Son 4 haftada 3 kere et tarzı bişey yiyebildim.Hiç sebze yiyemiyorum,salata hariç.Senin dediğin gibi herşey soğuk olacak,sıcak şeyler acaip kokuyo.Tatlıdan iireniyorum ki(en sevdiğim şey tatlıydı) çay kahve kokusuna dayanamıyorum bile.Aynen evden iirenme konusu bende de var,çünkü halsizlikten 3 hafta sonudur devamlı evde yatıyorum.Nolucak bu durum ben de şaşırdım.

bnm gibi işte yaa bense dikey pozisyonda duramıorum ve ben senin kdr çok çeşit yiyemiorum şimdi eşim 2 dilim elma yemem için zorladı bittim ben yedim ve mahvoldum cnm acıor midem kötü çok kötü yaptı beni

Merhaba herkese,

Benimde dogum 21 eylul gorunuyor. Bu benim ikinci hamileligim. Ilk bebisimiz su an 21 aylik. Ve bende gecen haftadan beridir cok kotu mide bulantisi yasiyorum. Bugun biraz daha iyi sayilirim. Birseyler yiyebiliyorum. Fakat gecen hafta hicbir sey yiyemiyordum. Yinede agiz tadim bozuk. Ilkindede yanlis hatirlamiyorsam 19. haftaya kadar surmustu bu agiz tadimin duzelmesi. Allah hepimize yardim etsin. Rahat bir hamilelik ve dogum nasip etsin Rabbimiz hepimize...:49:

Merhaba herkese,

Benimde dogum 21 eylul gorunuyor. Bu benim ikinci hamileligim. Ilk bebisimiz su an 21 aylik. Ve bende gecen haftadan beridir cok kotu mide bulantisi yasiyorum. Bugun biraz daha iyi sayilirim. Birseyler yiyebiliyorum. Fakat gecen hafta hicbir sey yiyemiyordum. Yinede agiz tadim bozuk. Ilkindede yanlis hatirlamiyorsam 19. haftaya kadar surmustu bu agiz tadimin duzelmesi. Allah hepimize yardim etsin. Rahat bir hamilelik ve dogum nasip etsin Rabbimiz hepimize...:49:

maşallahhhhh canımm allah hem hamileliğinde hemde doğumdan sonraa duble şans dilerimmm :nazar: ama büyüklerimiz ne demişş ikisinin bezini birarada yıka yani arka arkaya doğurda birarada doğursun gibi:emir_bebek::49:

maşallahhhhh canımm allah hem hamileliğinde hemde doğumdan sonraa duble şans dilerimmm :nazar: ama büyüklerimiz ne demişş ikisinin bezini birarada yıka yani arka arkaya doğurda birarada doğursun gibi:emir_bebek::49:

Sagol canim. Arka arkaya olmasi iyi oldu cunku su an bizim ufaklik hep oyun oynamak istiyor ve surekli onunla ilgilenmemde cok zor oluyor, babasi geldiginde bile bir yere kadar oynuyor sonra o da pes ediyor. Simdi beraber buyurlerse ikisi icinde cok cok iyi olur. Birbirlerine arkadas olurlar ins. Hem ikiside bir arada buyur cikar ins.

slm kızlar .. bizim de cmts kontrolümüz var .. pek heyecanlıyız.. istifra etmesem de öğürme oluyo bende de.. iştahsızlık var .. canım hiç bişey istemiyor.. çok halsizim devamlı uyku istiyor bünyem .. 2.5 yaşındaki kızımla idare ediyoruz işte .. ağzımın tadı yok resmen .. duba gibi de şiştim .. zaten kilo kalmıştı karnım 4 aylık gibi çıktı :(

günde 1 elma

Offf sen bayagi bir ileri derecede yasiyorsun bu bulantilari. Allah yardimcin olsun. Seni cok iyi anliyorum. Bende senin kadar olmasada ayni seyleri yasiyorum.

Biz de bugun 10+4 olduk:nazar: Benim bulanti son 10 gündür falan var ama genelde yere egilirken oluyor,mesela namaz kilarken..Ben de oturarak kiliyorum o yuzden.

Bitki caylarini artik hiiic icemiyorum.Kendimi zorluyorum ama olmuyor,mide bulantisini tetikliyor sanki.Tatliya,cikolataya bayilirdim simdi aram yok.Yesil biber ve beyaz peynir favorilerim:)Oyle her yemegi de yiyemiyorum,canimin istemesi lazim illa ki..

Benim de karnim buyudu biraz ama ben progesterondan oldugunu dusunuyorum.Neyse ki 3 gun once biraktim artik ilaci..

Mide bulantisi olanlar arkadaslarin bulantilari umarim cabuk gecer.Ben kismen yasiyorum,bu kadari bile zaman zaman beni zorluyor..Ama bebegimin iyi oldugunun bir belirtisi diye dusunup,cook sukur diyorum:)

Back