2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkür ederim canım sanada çok geçmiş olsun. kısmetimizde yokmuş bebeklerimiz demekki, inş kısa zamanda bizlerde tekrar hamile kalır ve sağlıklı bebişler getirebiliriz dünyaya... dün dr a gittim, çoğu dökülmüş, çok az kalmış, çok güzel dedi dr um. istersen dökülmesini bekleyelim, dökülmezse kürtaj yapalım yada şuanda kürtaj yapabiliriz dedi ama biz kabul etmedik. salıya kadar bekleyeceğiz bakalım, inş gerek klamaz kürtaja kendiliğinden dökülüverir hayatım... dr umda genel anestezi ile yaparız dedi. umarım salıya kadar biter ve gerek kalmaz...
sana ve bizim gibi olan herkese kısa zamanda sağlıklı hamilelikler diliyorum canım...

gecmıs olsun pozer ınsallah en kısa zamanda ıyılesırsın ve hersey yoluna gırer
bebegını kaybettıgını nasıl anladın nasıl belırtıler oluo

mrb,benim ilk gebeliğim ve tesadüfen yengemle aynı anda gebelik geçiriyoruz.onun ikinci benimse ilk gebeliğim.doktorlarımız da aynı.ben çok sancıyla gebelik geçiriyorum fakat doktor bana ağrı kesicinin kesinlikle içilmemesi gerektiğini çok zor durumda kalırsam da bir minoset içebileceğimi ama önermediğini sancıyı çekmem gerektiğini söyledi.bu hafta da aynı doktora yengem gitti kontrole onun tahlillerinde idrarında iltihap çıktı ona iltihap ilacı yazmış bir de günde 3 kez alacağı minoset yazmış.şimdi benim kafam karıştı.acaba onun ikinci gebeliği olduğu için mi yazmayı tercih etti?bilginiz var mı?ona ve yeğenime zarar verir diye ve ağrısı olmadığı için yengem ağrı kesiciyi içmiyor zaten ne yapması gerekir sizce?

gecmıs olsun pozer ınsallah en kısa zamanda ıyılesırsın ve hersey yoluna gırer
bebegını kaybettıgını nasıl anladın nasıl belırtıler oluo

saol canım teşekkür ederim. belirti olarak bişi yoktu aslında bende kan değerlerim hiç 2 kat artmıyordu, az az yükseliyordu, doktorlar bundan şüphelendiler ve takibe aldılar. 6+2 ikende lekenmelerim başladı ve 1 gün sonra da kanamam başladı canım. şuan da hala devam ediyor bakalım hayorlısı inş, kürtaja gerek kalmaz..

teşekkür ederim canım sanada çok geçmiş olsun. kısmetimizde yokmuş bebeklerimiz demekki, inş kısa zamanda bizlerde tekrar hamile kalır ve sağlıklı bebişler getirebiliriz dünyaya... dün dr a gittim, çoğu dökülmüş, çok az kalmış, çok güzel dedi dr um. istersen dökülmesini bekleyelim, dökülmezse kürtaj yapalım yada şuanda kürtaj yapabiliriz dedi ama biz kabul etmedik. salıya kadar bekleyeceğiz bakalım, inş gerek klamaz kürtaja kendiliğinden dökülüverir hayatım... dr umda genel anestezi ile yaparız dedi. umarım salıya kadar biter ve gerek kalmaz...
sana ve bizim gibi olan herkese kısa zamanda sağlıklı hamilelikler diliyorum canım...

evet canım nasip degilmiş.inşş rabbim tekrardan hayırlı saglıklı hamilelikler nasip eder.senin gebelik haftan daha küçük o yüzden kendiliginden dökülme sansın var canım inş kürtaja grek kalmaz.ayrıyetten psikoloji olarak zor bir durum ve özele falan gidiyosanda maliyetide yüksek.400tl verdim ben.yapılan işlemde ufak bir temizlikti yani.dua etmekten vazgecme canım rabbim inş bizimde sesimizi duyacak bebişlerimizi tekrardan içimizde hissedicez:29:

Selam Kızlar,
Ben 2 gündür doğrudürüst giremedim foruma.Midem cumadan beri çok zorluyor beni.
Bir de benim acaip başdönmelerim var devamlı gözüm kararıyor,tansiyonum 4lere falan düşmüş
Böyle sorunu olan var mı?
:26:

GÜNAYDIN CANIM

Bende de aynı sıkıntılar var canım tansiyonum çok düşüyor midemde sanki yara var gibi ve inanılmaz iştahsızım hiç yemek istemiyorum. Cumartesi doktora gidecem kontrole orada söylerim artık. benim kusmam yok allahtan ve belim ağıyo

Mrblar kızlar,

Kaç gündür giremedim nete evde değildim umarım herkes iyidir. geçmiş sayfaları okumaya pek vaktim yok işteyim şu an.Pozer bebeğini kaybetmişsin canım son sayfada gördüm.Çok geçmiş olsun.çok üzüldüm rabbim en kısa sürede gene versin inşallah.hakkında hayırlısı olsun canım.

günaydın güsel anneler ve minik bebişleri :49:

inş güsel bir hafta olur hepimiz için:8:
benim için kötü başladı malesef gece en az 10 kez wc ye kalkıyorum ne uyku kaldı ne bişiy sabaha karşı 4 den beri ayaktayım ve bir haftadır da böyle bu halde bide geldim işe bisürüde iş var :2:erkend eilmi bu dönemde bukadar sık kalkmak sizde varmı böye bir sorun?

günaydın güsel anneler ve minik bebişleri :49:

inş güsel bir hafta olur hepimiz için:8:
benim için kötü başladı malesef gece en az 10 kez wc ye kalkıyorum ne uyku kaldı ne bişiy sabaha karşı 4 den beri ayaktayım ve bir haftadır da böyle bu halde bide geldim işe bisürüde iş var :2:erkend eilmi bu dönemde bukadar sık kalkmak sizde varmı böye bir sorun?

ben iki kez kalkıyorum sürekli böyle 4 den beri ayakta olmanın sebebi wc mi?

günaydın kızlar iyi haftalar. Ben bu haftaya iyi başlayamadım maalesef cuma günü doktor kontrolümüz vardı kalp atışlarını dinleyecektik ama doktorun biraz telaşlı davranması falan endişelendirdi beni ultrasonla göbekten duyamadı kalp atışlarını sonra alttan muayene etmek istedi ordanda çok az duyduğunu söyledi :( Bebeğimin kalp atışları çok zayıfmış bir hafta sonra tekrar gel geç gelişiyor olabilir dedi bütün hafta sonum zehir oldu şu an bile kendimde değilim bakalım cumartesiye kadar günler nasıl geçecek offf offff :(((((

ben iki kez kalkıyorum sürekli böyle 4 den beri ayakta olmanın sebebi wc mi?

evet canım saat başı kalkıyorum en son saat 4 5 civarı kalkıyorum ondna sonrada uykum gelmiyor sanki günlerce uyudumda artık bıktım yatmakdan öyle bir his işin garibi gündüzde uykum gelmiyor yani okadar az uyumama ragmen uyku hissi yok:18:

canım ben de gece en az 4-5 kez kalkıyorum ama ben etkilenmiyorum.zaten 10bucuk gibi yatıyorum sabah da 8 gibi uyanıyorum işe gitmek için.3.ayı doldurduktan sonra bebeğin mesane üzerindeki baskısı hafifleyecekmiş son 2 ayda da yine artacakmış

Daha 2li teste giden yok herhalde? bir de bebek cinsiyetleri kaçıncı haftadan itibaren gözükmeye başlıyor ki usg de. ben çok merak ediyorum yaa.bir an önce belli olsun herşeyini ona göre ayarlayayım istiyorum.

evet canım saat başı kalkıyorum en son saat 4 5 civarı kalkıyorum ondna sonrada uykum gelmiyor sanki günlerce uyudumda artık bıktım yatmakdan öyle bir his işin garibi gündüzde uykum gelmiyor yani okadar az uyumama ragmen uyku hissi yok:18:

ben sürekli uyuyorum allahtan iş var yoksa ayınık gezemiycem.çok su tükettiğin için olabilir mi belki haddinden fazla mı su içiyorsun

günaydın kızlar,
inşallah güzel bir hafta geçiririz.
benim iki gündür mideme kramplar giriyor sanki..
memelerim de inanılmaz şişti, bir yandan midem bir yandan memelerim sanki göğsüm sıkışıp duruyor..
süre uzadıkça evham mı yapıyorum, kendimi mi dinliyorum bilemedim..

günaydın kızlar iyi haftalar. Ben bu haftaya iyi başlayamadım maalesef cuma günü doktor kontrolümüz vardı kalp atışlarını dinleyecektik ama doktorun biraz telaşlı davranması falan endişelendirdi beni ultrasonla göbekten duyamadı kalp atışlarını sonra alttan muayene etmek istedi ordanda çok az duyduğunu söyledi :( Bebeğimin kalp atışları çok zayıfmış bir hafta sonra tekrar gel geç gelişiyor olabilir dedi bütün hafta sonum zehir oldu şu an bile kendimde değilim bakalım cumartesiye kadar günler nasıl geçecek offf offff :(((((

Üzülme canım bak görünmüş kalp atışları kötü düşünme kötüyü çağırma lütfen. Hep dua et canım hayırlısı ise olsun diye olur mu? ben bebişin için kötü düşünmüyorum bence herşey yolunca biraz nazlı o kadar

evet canım nasip degilmiş.inşş rabbim tekrardan hayırlı saglıklı hamilelikler nasip eder.senin gebelik haftan daha küçük o yüzden kendiliginden dökülme sansın var canım inş kürtaja grek kalmaz.ayrıyetten psikoloji olarak zor bir durum ve özele falan gidiyosanda maliyetide yüksek.400tl verdim ben.yapılan işlemde ufak bir temizlikti yani.dua etmekten vazgecme canım rabbim inş bizimde sesimizi duyacak bebişlerimizi tekrardan içimizde hissedicez:29:

teşekkürler canım, inş Allahım bir daha yaşatmaz bu yaşadıklarımızı, sağlıklı hamilelikler ve doğumlar nasip eder. bugün kahverengiye dönmeye başladı kanamalarım, inş da hepsini atmışımdır, kontrolümde belli olacak artık. bende özele gidiyorum canım. sadece muayene için 378 tl verdik. kürtaj yaparsam 1000 tl + kdv doktor parası alırım, hastane ne kadar alır bilemem dedi. neredeyse doğum parasına kürtaj yapıyolar yani, çok şaşırdık bizde. hakkımızda hayırlısı olsun canım, tez zamanda bebişlerimiz gelsinler yine annelerine :31:

Mrblar kızlar,

Kaç gündür giremedim nete evde değildim umarım herkes iyidir. geçmiş sayfaları okumaya pek vaktim yok işteyim şu an.Pozer bebeğini kaybetmişsin canım son sayfada gördüm.Çok geçmiş olsun.çok üzüldüm rabbim en kısa sürede gene versin inşallah.hakkında hayırlısı olsun canım.

çok teşekkür ederim canım

canım, en azından kalp atışlarını az bile olsa duymuşsunuz. kötü düşünme lütfen, sen kötü düşünürsen bebeğinde etkilenir biliyorsun. Allahın izni ile hiçbişi çıkmayacak ve bir sonraki gidişinde pıt pıt duyacaksın bebişinin sesini en güzelinden.. iyi düşün lütfen iyi olsun

kızlar cok kötüyüm ayakta duramıyorum başın cok dönüyor işten izin mi alsam bir yerde düşüp kalırım diye korkuyorum

Back