2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar allah yardımcınız olsun ben de midem bulanıyor diyorum ama sizi okuduktan sonra iyi olduğuma kanaat getirdim.sizin yanınız da ben de bir şey yok.ben böyleyken kötüyüm diyorum sizi düşünmek bile istemiyorum.allahım bir an önce geçsin bu günler....her şey normale dönsün....:26:

kızlarrrrrrr ikinciye yazıyorum ama beni de görün.bende eylülde doğum yapıcam kısmetse.ama ben bu tarz sıkıntılar yaşamıorum sadce biraz hareket edince yoruluorum o kadar...:nazar::nazar:

illa kusucan iştahsız olucan diye bir kural yok. benimde hiçbir sorunum yok . güzel yemeğimi yiyorum. tiksinmem hiç yok. hatta 10 günde 1 kilo aldım 6+2 yim ben

Kızlar Öğürme krizine girdiğimde vücudumu kontrol edemiorum vücudum en yüksek seste öğürmeyi çıkarmaya çalışıor çünkü mide boş ve kendini kasıor yıpratıor mesela dik duramıorum sağa sola çarpıorum tüm vücut kasılıor dün tuvalete koşarken sadece tükürük çıkartıorumda onu klozete çıkartmak istedim ama diorum ya dengemi sağlayamıorum vücudum kendini sağa sola atıor iki büklümken hızla lavabonun mermerine çarptım bnm lavabomun kenarları uzun sanki masanın ortasına lavabo konmuş gibi tamda karın hizamda okdr güçlü çarptımki

eşime dedim bu bebek yaşamıcak bu çarpmalara ve kasılmalara okadar korkuyorumki bugün dr a gidicem kontrol için inşallah bişi olmamıştır içimde çok büyük bir korku var

kızlarrrrrrr ikinciye yazıyorum ama beni de görün.bende eylülde doğum yapıcam kısmetse.ama ben bu tarz sıkıntılar yaşamıorum sadce biraz hareket edince yoruluorum o kadar...:nazar::nazar:

günaydın canım korkma bende burda olan şikayetleri okuyunca acaba bendemş bir problem var die düşünmüştüm ama yok dr bünye farkı çok şanslısın dedi:nazar:Allaha bin şükr ne baş dönmesi ne bulantı ne tiksinti hiç bişiyim yok normal hayatıma devam sadece akşam 9 da uyuyup kalıorum çok çabuk yoruluyorum okadar :49:

Kızlar Öğürme krizine girdiğimde vücudumu kontrol edemiorum vücudum en yüksek seste öğürmeyi çıkarmaya çalışıor çünkü mide boş ve kendini kasıor yıpratıor mesela dik duramıorum sağa sola çarpıorum tüm vücut kasılıor dün tuvalete koşarken sadece tükürük çıkartıorumda onu klozete çıkartmak istedim ama diorum ya dengemi sağlayamıorum vücudum kendini sağa sola atıor iki büklümken hızla lavabonun mermerine çarptım bnm lavabomun kenarları uzun sanki masanın ortasına lavabo konmuş gibi tamda karın hizamda okdr güçlü çarptımki

eşime dedim bu bebek yaşamıcak bu çarpmalara ve kasılmalara okadar korkuyorumki bugün dr a gidicem kontrol için inşallah bişi olmamıştır içimde çok büyük bir korku var

çook geçmiş olsun. bende bi kere içtiğim ilacı çıkardım. allahım inanılmazdı. soğuk soğuk terledim. gözlerim yuvalarından çıkıcaktı. allah yardımcın olsun çok zor durumun. inşallah derdine bir derman bulur doktor

Günaydın kızlarrrr:16:
Mide bulantısı çeken arkadaşlar,umarım en kısa zamanda düzelirsiniz de
tadını çıkarmaya başarsınız bu güzel dönemin:61:

hazır meyve suları yasak bu dönem bize bende katı meyve sıkacağı derdine düştüm. ay nasıl pahalılar 200 lirdan başlıyor . dün bir marketin haftalık indirim bülteni elime geçti premier marka katı meyva sıkacağı 50 lira. gri siyah bide görüntüsüde çok şıktı. hemen aldım. memnunda kaldım. şok market bu arada. malum bebek doğuncada lazım olucak. bu alet

hazır meyve suları yasak bu dönem bize bende katı meyve sıkacağı derdine düştüm. ay nasıl pahalılar 200 lirdan başlıyor . dün bir marketin haftalık indirim bülteni elime geçti premier marka katı meyva sıkacağı 50 lira. gri siyah bide görüntüsüde çok şıktı. hemen aldım. memnunda kaldım. şok market bu arada. malum bebek doğuncada lazım olucak. bu alet

Evet çok lazım gerçekten.
Neyse ki evde vardı da şimdi kullanabiliyoruz.

bu arada kanamsı olanlar havuç suyunu günde bir kere mutlaka içsinler..elmayla falan karışınca süper oluyr. 2-3 haftada bende kanama falan kalmadı. yaraların kapanmasına falanda çok iyiymiş havuç.

canım ben 6,5 haftalıkkken dr gıtmıstım karından konrt ılk goruntu olarak kalp atısını gorduk sonra sesı acıcam dedı dr sesını dınlettı dınledık sukur dedım hatta ultrasonda kalp atıslarınıda verdı bıze mınık mercımegımın sesını ılk o anda duyduk yanı teyzesı :nazar::nazar::nazar::49:

Ne güzel :) Umarım bizde cumartesi günü meleğimizin düzenli kalp atışlarını duyabiliriz

Bende hiç mide bulantısı yok ara sıra kasığıma kramp giriyor gibi oluyor ve belim ağrıyor onun dışında bir şikayetim yok illa bulanması gerekiyor mu ki?

Bende hiç mide bulantısı yok ara sıra kasığıma kramp giriyor gibi oluyor ve belim ağrıyor onun dışında bir şikayetim yok illa bulanması gerekiyor mu ki?

Bende de çok şikayet yok.
Çok sorun yaptım önce ama değişiyor kişiden kişiye işte.
Endişe etmemeliyiz..

günaydın kızlar ve minoşlar

çok güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle:16:

Günaydın canım,nasılsın:61:

Bende de çok şikayet yok.
Çok sorun yaptım önce ama değişiyor kişiden kişiye işte.
Endişe etmemeliyiz..

Günaydın canım,nasılsın:61:

çok iyiyim canım bugün.hafif mide bulantısı çok etkilemiyor.annesinin doğumgünün de fazla zorlamıyor anlaşılan.çok mutluyuz bugün

sen nasılsın canım?

çok iyiyim canım bugün.hafif mide bulantısı çok etkilemiyor.annesinin doğumgünün de fazla zorlamıyor anlaşılan.çok mutluyuz bugün

sen nasılsın canım?

Ben de iyiyim tatlım:61:
Bugün doğum günün müüü:8:
Canım benim doğum günün kutlu olsun:75:
Nice nice mutlu seneler:71:

Ben de iyiyim tatlım:61:
Bugün doğum günün müüü:8:
Canım benim doğum günün kutlu olsun:75:
Nice nice mutlu seneler:71:

evet bugün doğumgünüm 8.2
ve bebeğim bugün 8+2günlük tesadüf çok güzel mutluyum yani...
herkes mutlu ediyor bugün.
çok teşekkür ederim esrantcım.allahım bebeklerimizle nice seneler nasip etsin.

Back