Deme öyle ama cesimm,düğün böyle ihtişamlıysa sonrasını da görmek isterim şahsen
oh oh maşallah bebişine çoks evindim iyi olmasınaselam kızzzzllaarr.neler kaynatıyosunuz bakalım.
dıktora gittim geldim.bebişim iyiymiş.300 gr olmuş. yine kuduruyodu valla.hıçkırık tutmuş gibi zıplıyodu.yani herşey yolundaymış çokkk şüüükür.şidi mamasını yediriyorum.amanin acayip dolu yağmaya başladı wwaaw.gökyüzü çıldırdı sanki.allah allahhhh.
melisim benim satımda yakın ama ekimeteee 15:15 miiiiii neyse beklicizz artık hem belki aytenide görürüz
sat oalrak ekime baya yakındı demekki böle oluorr bu modeller
ben gelinliğin üstüne bayıldım ama meme yok gerçekten müdürn haklı
evet kesinlikle pahalı duruorr
bilmiorumkiiiiiiii
Anammm ben çok heyecanlandım yav,sanki prens beni öpecek balkonda
valla ben neme lazım baştan seni kınıyım dedim, sonra biri girer topike, sizin yanınıda beni be boş şeylerden konuşuyo zannetmesin, ben entel bi mimarım, dügünden bmügünden konuşamam. gözümde siyah kemik gözlüklerim, gömlegimin yakasında fularım falan var, sürekli bach dinlerim, Times okurum. magazin ne demek bu arada, öyle bişden bahsediyosunuz ama anlamadı ben.
melisim benim satımda yakın ama ekime
seniş öpen öpmüş zaten Esracim, hamilesin yahu daha ne
Deme öyle ama cesimm,düğün böyle ihtişamlıysa sonrasını da görmek isterim şahsen
NTV izleyin de haber özetlerini de kaçırmayın kızlarreklamlar bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hem cnbc e izleyin borsadanda bahsediolar
helal size kızlar yaaayten denen kişi artık buraya uğrayamaz herhalde sudan çıkmış balığa dönmüştür
ntv yi ac kuzum tam bizim seviyede magazinsel veriyo
biri bana balkonu kaçırmadığımı söylesinnnnnnnnnnnnnn
valla ben neme lazım baştan seni kınıyım dedim, sonra biri girer topike, sizin yanınıda beni be boş şeylerden konuşuyo zannetmesin, ben entel bi mimarım, dügünden bmügünden konuşamam. gözümde siyah kemik gözlüklerim, gömlegimin yakasında fularım falan var, sürekli bach dinlerim, Times okurum. magazin ne demek bu arada, öyle bişden bahsediyosunuz ama anlamadı ben.
Esracım bırak genç çiftler başbaşa kalsın
Kızlar biz aşımızı olduk gelişmeleri merakla bekliyoruz
Zaten adım da cessica dersin,ben yutmuştum,o da yutsun ne var
ces hayal ettim seni süpersin
kız esra allah iyiliğini versin beni çok güldürdün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?