2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

reklamlar bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hem cnbc e izleyin borsadanda bahsediolar

özge balkona c25 mi yoksam c35 mi beton atılmış bu tartılaşımmmmm
balkonun iki kişiyi taşıam kuvvetini tartışalım
bu boş dedikoduları bırak allah aşkına yaaa

geldim bacım geldim, bensiz azar olur mu, ben canlı degil ama banttan işittim azarımı, bizi 1 ay idare eder ekim analarından gelen olmadı ya su siralar bunu yolladilar heralde.

Ama ayten haklı ygs skandalı, istanbul projeleri varken siz neler konuştunuz böyle hiç yakışıkalmadı..... Benim arkadaşlarım ingiltere kraliyet ailesinin düğününü izlemez......

Valla biz müdürümle izliyoruz hatta gelinliğini beğenmedik ve memeleri yok gelinin...

Ayten bişiler yazmış sizde oo süper harika alkış şak şak yapmadığınız için kızcağız hamile bide hassas bünye alınmış dua edin bomba atıp kaçmamış topike

Aman ya ne gerek var huzur kaçırmaya bokuyla kavga ediyor insanlar yaaa.

denizzz 1 2 sayfa oldu herhalde cvp yazdım sana görmedin herhaldee

melisim kusura bakma hem iş yapıp hem buraya bakıyorum kaçıyo arada. tşk bencede bu özelliklerde ucuzu yok. gösterişli dediğin gibi fiyatından daha pahalı gibi duruyo

Kızlar diyin bakalım bana bu canlı yayın ne kadar sürecekmiş
Düğünden sonra da devam edecekmiymiş?

bizim balık baştan kokmuş zaten, topik sahibi hanfendi lütfen kendinize gelin, burası bunu konuşmanın yei degil, saat de erken daha, zamanı da degil. aaaaaaaaaa

Şimdi konuyu kaçırmış olsaydım heçbişey anlamayacaktım.
Vay AYTEN vayyy
bu arada şikayet ettim ben hıh hakaret bildirimi yaptım :81:

selam kızzzzllaarr.neler kaynatıyosunuz bakalım.

dıktora gittim geldim.bebişim iyiymiş.300 gr olmuş. yine kuduruyodu valla.hıçkırık tutmuş gibi zıplıyodu.yani herşey yolundaymış çokkk şüüükür.şidi mamasını yediriyorum.amanin acayip dolu yağmaya başladı wwaaw.gökyüzü çıldırdı sanki.allah allahhhh.

kızlar topikte şuanda iki önemli konu konuşuluoyr biri düğün diğeri aytennnnnn hangi konunu daha baskın olduğunu gelecek sayfalarda göreceğiz

heyo bir dedikodu da benden prens prensesini saat 15:15 balkondan halkı selamlıycakmış.hımmm ayten heralde önden yer ayarlamaya gitti:92:
teee 15:15 miiiiii neyse beklicizz artık hem belki aytenide görürüz
geldim bacım geldim, bensiz azar olur mu, ben canlı degil ama banttan işittim azarımı, bizi 1 ay idare eder ekim analarından gelen olmadı ya su siralar bunu yolladilar heralde.
sat oalrak ekime baya yakındı demekki böle oluorr bu modeller
ben gelinliğin üstüne bayıldım ama meme yok gerçekten müdürn haklı
melisim kusura bakma hem iş yapıp hem buraya bakıyorum kaçıyo arada. tşk bencede bu özelliklerde ucuzu yok. gösterişli dediğin gibi fiyatından daha pahalı gibi duruyo
evet kesinlikle pahalı duruorr
Kızlar diyin bakalım bana bu canlı yevetayın ne kadar sürecekmiş

bilmiorumkiiiiiiii

helal size kızlar yaa ayten denen kişi artık buraya uğrayamaz herhalde sudan çıkmış balığa dönmüştür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…