2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ayy süpersin...

süpersin vallahi hemen ülke meselelerine dönüş yaptın

lennnnnnnnnnnnnn melis arkama gel ya ülennnnnnnnn bi şey yapmaz dimi lennnnnnnnnn
elvinnnnnnn aytene bişe deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

bişe bişe bişe bişe bişe bişe bişe bişe bişe bişe bişe bişe bişe bişe bişe bişe bişe bişe bişe bişe bişe bişe bişe bişe bişe bişe bişe bişe bişe bişe bişe bişe bişe bişe bişe bişe bişe bişe bişe şşşşşt

Ben geldimmmm
Yemeğimi yedim bir tanede minoset içtim bakalım ağrım geçicekmi...
Sizler neler yaptınız bakalım,neler kaynattınız
ahh ahh bizi hiç sormaa yaslardayız
Ahahahhhh gene güzel bir cila çekilmiş üzerimize
ay yazdığını okudum pc elimden düştü yaaaa ahahaha
Allahım bu prensesin el sallaması bile zarif
Ben olsam atmıştım şimdi kendimi arabadan
yaa ben belgeselde izlemiştim ders alıorlar tüm parmakların kapalı olması ve bilektensağa sola sallanması lazımmm

günün anlam ve önemi için bir de şiir paylaşmak istiyorum

Ne oldu kızlar ne dedikodusu aaa hiç hazetmem ortamda durmam

ne oldu anlatsınıza yada sayfa kaç söleyin bakalım

toptan cvp vermek istiorummmmm bize ne zmn biri ayar vermeye kalksa cümleten ayarlarımız kopuyor yaaa cess nerdeee o niyee azar işitmedii ebn anlamam iş miş falan anca beraber kanca beraber

heyo bir dedikodu da benden prens prensesini saat 15:15 balkondan halkı selamlıycakmış.hımmm ayten heralde önden yer ayarlamaya gitti:92:

her topike girer böyle bi arıza, ama bize niye çok denk geliyi ki yaaaa,

ya hiç sorma melisim yaaaaa birazdan ciddi konulara eğilecem konuşmamı hazırlıyorum
ayten bilgi içerikli mesaj atıcam nerdeysen gellllllllllllllllllllllllllllllllll

bi kahkaha atmışım ki odamdan içeri 3 kafa girdi bi anda noluo ki yauu diyerek. arkadaş topiki cıvıttınız yetmedi, teeei izmire yetişip ofisimi de cıvıttınız, yiter yauuuu.

:95::95::95::95:bu hale gelmiştir zannedersem, vurmayan kalmamış o yuzden ben ve oğlum insaflı davranıyor, bu gafletli hareketi affediyoruz.yoksa aparkat hazıııır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…