cnm öncelikle allah kavuştursun o yastığı alana kadar yorganınlada idare edebilirsin ben öle yapıorum eşimin üstü açılıor briaz ama napimm ama yazın bence çok gerekecek başta bu ne ya demiştim ama insanın göbeğini koayacak yere ihtiyacı oluor birde bebeğim uyumuordur diye üzülme biz hop hop hoplarken bile onlar uyuyorlar
tememm okuyalımm
ahahahhahahahabu sefer direk sana dalamadı yaaa
aha geldi psikpat ayy yani psikologggg
hoşgeldin elvincimm
nolsun mutlu huzurlu yaşarken topiğimizde bizi çekemeyenler oldu canım ama yolladık
hadiidni bildirmişsinizaldım DEDİKODUları Acık uslu durun siz de bakiiiiim:76::76::76::76:
Ne olmuş ne kaçırdım
ayyy kızlar banada anlatın
Şimdi işim çıktı 10 dakikaya gelirim
şimcik bu düğün bizim ülkemize neler katıyor onları tartışalım
mesela dolar euro ne kadar artar.ya da doğacak olan bebemize katkısı nedir...(araya sıkıştırıyorum prens prensesi öptümü lennnnnnnnnnn)tefe tüfe den bahsetmek istiyorum ya da bahsetmeyelim flaşşşşş haber yapıp akşam ana haberlerde buluşalım...
çaktırmayın lennnnnnn gelinlik nasıl?
bu yastık uyutuyor mu acaba?uyumak için denemediğim kalmadı...imreniyorum güzel güzel uyku çekenlere...
cnmm bende uyuyamıyordum ama hamile yastığından beri çok rahat uyuyorum çok şükür tabi ben almadım valla 79 tl verip eşim dikti ebatları olan bir site bulduk sadece içinin elyafına para verdik eğer elinden gelen birileri varsa çevrende diktirebilirsinde 10 dakika bile sürmüyor dikilmesi
Ninni Line - Hamile ve Emzirme Yastklar, Emzirme Yast, Hamile Yast
bendeki buna benziyor
Allahım bu prensesin el sallaması bile zarif
Ben olsam atmıştım şimdi kendimi arabadan
şimcik bu düğün bizim ülkemize neler katıyor onları tartışalım
mesela dolar euro ne kadar artar.ya da doğacak olan bebemize katkısı nedir...(araya sıkıştırıyorum prens prensesi öptümü lennnnnnnnnnn)tefe tüfe den bahsetmek istiyorum ya da bahsetmeyelim flaşşşşş haber yapıp akşam ana haberlerde buluşalım...
çaktırmayın lennnnnnn gelinlik nasıl?
meloş çok alemsinziyaretçilerden biriside kesin odur okuyordur şuan seni
Ne oldu kızlar ne dedikodusu aaa hiç hazetmem ortamda durmam
ne oldu anlatsınıza yada sayfa kaç söleyin bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?