2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bende sana soylemeden edemicem ama bizim ne konustugumuzdan sana ne? muhabbetimiz sarmadiysa girmeme hakkina sahipsin dimi?

dünya gündemini takip etmemiz ülke gündemini takip etmediğimiz anlamına gelmez.40 yılda bir giripte burda ahkam kesme.zaten sürekli giren birisi olsaydın ülkemizle ilgilide ne kadar konuştuğumuzuda bilirdin

Son düzenleme:
bende sana soylemeden edemicem ama bizim ne konustugumuzdan sana ne? muhabbetimiz sarmadiysa girmeme hakkina sahipsin dimi?

dünya gündemini takip etmemiz ülke gündemini takip etmediğimiz anlamına gelmez.

şişşşttt sessizz ve sakin olunnnn düğünee ssaygıııı:82:

daha balkona çıkıpp öpüşceklerrrr

Düğünün 10 da 9 u ilahi beğğğğ :))))

Kızlar ne duydummmm

Prensens ''kocasına itaat'' yemini etmemiş tıpkı kayınvalidesi Diana gibiiiiii
Oysa ediliyormuş düğündeeeeeee

Bu ne saçmalık yaaaaa !!!!

dünya gündemini takip etmemiz ülke gündemini takip etmediğimiz anlamına gelmez.

evet ara sırada olsa girip neleri takip ettiğinizi görebiliyorum :) burası sizin dedikodu platformunuz değil en azından böle sanıyorum. Bende burda sizin geyiklerinizi okumak zorunda değilim bence siz gidin başka yerde konuşun bu saçmalıklarla ortalığı kalabalıklaştırmayın ! Belki birileride işe yarar bişiler okumak için giriyordur hee , malesef boş muhabbetlerden gerekli olan yazıları yakalamak zor oluyo ..... !!!!!

evetttt bizde oylayalımmmmm

A-Elinden öpecek
B-Yanağından öpecek
C-Dudağından öpecek

Ben dudağından diyorummmmmmm

sen de kimsin?
sen sürekli ülkemizde ki önemli konular dışında başka bişey düşünüp konuşmuyosun heralde bravo sana at gözlükleriyle bakmamanı tavsiye ederim ne var bunda?? ayrıca beğenmiyosan gidebilirsin...

burayı okuma o zaman nedir problemin anlamdık gittiiii???
insanların zevkleri konuşmaları seni ilgilendirmez

ahaha prens yasin diyince sahne adi gibi oluyo yaa ahahahah duk yasin diyelim
dük te tuhaf geliorr bana yaa fesatmıyım neyim ahahah kral yasinde at adı gibi kont yasin olmazz lord yasinnnn lord yasinnnn
Düğünün 10 da 9 u ilahi beğğğğ :))))

Kızlar ne duydummmm

Prensens ''kocasına itaat'' yemini etmemiş tıpkı kayınvalidesi Diana gibiiiiii
Oysa ediliyormuş düğündeeeeeee
ne uzun sürdü lan ben bizim nikahlarda 2 soru soruorlar diye geriliordumm buarada aaaaa vaybeeee ben bunu nasıl kaçırmışım diananın böle bişi yaptığını duymuştumda bunu bilmiordummm aferin kızaa
Bu ne saçmalık yaaaaa !!!!

ahahahah boşverrr kuzummm

sana tek bir şey söyleyeceğim..madem ülkeni çok seviyorsun git önce konuşmanı ve yazmanı düzelt.

Son düzenleme:

bunları konuşacağıma hergün ülke gündemini konuşurum daha iyi heralde sizin at gözlüklerinizden daha geniş gözlüklerle baktığım kesin .. Seviyeyi hemen düşürdünüz eleştiriye bile açık olmayan insanlar olduğunuzda bu arada belli oldu maşşallahh

sorunlu musun sen

ablaa haklı dağılalımm bayanlarrr

buarada bunlarda alından öpme yokmuu bana en romantik o geliorr yyaaaaa elinden öpmesinnnn one yaaaaa alnından öpsün olmadıı dudiştenn öptee göreekkk diorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…