• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

buarada konusabilmisken bisey sorucam danismam zevkli annelerime.. simdi benim erkek olacak die arabasini lacivert gri almıstim. degistirsemmi kıza olmazmi yaaaaaaaaaaaaa?

buarada konusabilmisken bisey sorucam danismam zevkli annelerime.. simdi benim erkek olacak die arabasini lacivert gri almıstim. degistirsemmi kıza olmazmi yaaaaaaaaaaaaa?

değişim yapmıyorlarmı.:44: tabiki kullanabilirsin canım bende oğlum olacak ama ara renk almayı düşünüorum 2. belki kız olur :69:

Olur niye olmasın ''asil''durur :)))

Haha iki dakka kraliyet düğünü seyrettik laflar bile değiştiiii:9:

bunları konuşacağıma hergün ülke gündemini konuşurum daha iyi heralde sizin at gözlüklerinizden daha geniş gözlüklerle baktığım kesin .. Seviyeyi hemen düşürdünüz eleştiriye bile açık olmayan insanlar olduğunuzda bu arada belli oldu maşşallahh :46:

biz hiiic elestiriye acik degiliz; ulkeyle de hiiic alakamiz yook, hepimizde at gozlukleri de var. O yuzden senin seviyende degiliz canim sen en iyisi gelme bi daha boyle insanlarin yanina :3:

bende kate & william'ın düğününden geldim şimdi kızlar
kiliseye bayıldım yaa ne kadar gösterişli

sorunlu musun sen:60::60::60:
bırakkk incicim şöle düşün sen geriliorsun o da hamile o da gerilior bebekleri düşünelimm

değiştirmeyi dene olmazsa 2. bebeğede saklarsın kullanıp artık pek renk olayları kalmadı biliorsun ama iilk etap bir şansını dene olmadıı pembiş battaniye koyarsın falan bisürü yolu varr zaten pespembe arabada yok illa lacivert pembe veya gri pembe oluorr
Olur niye olmasın ''asil''durur :)))

Haha iki dakka kraliyet düğünü seyrettik laflar bile değiştiiii:9:
ayyyyy kramp girdi gülerken ahahahahahha :9:

ben snei bırakıp hiçbiryere gitmem

kızlar meryemin dr u doğuma girmiş ondan randevusu biraz ileri alınmış şimdi yoldaymış haberiniz olsun

bırakkk incicim şöle düşün sen geriliorsun o da hamile o da gerilior bebekleri düşünelimm

değiştirmeyi dene olmazsa 2. bebeğede saklarsın kullanıp artık pek renk olayları kalmadı biliorsun ama iilk etap bir şansını dene olmadıı pembiş battaniye koyarsın falan bisürü yolu varr zaten pespembe arabada yok illa lacivert pembe veya gri pembe oluorr

kızlar meryemin dr u doğuma girmiş ondan randevusu biraz ileri alınmış şimdi yoldaymış haberiniz olsun

yoldaymış derken yenimi gidiyor yoksa dönüyormu :44:

Topluca bu doktorlardan çektiğimiz ne yahu..

Kimimiz doktor bulamadık

kimimiz bulduk anlaşamadık

Çocukları kadın doğumcumu yapsak napsak

:52::52::52:

:60::60::60: içine siniyorsa değiştirme canım.kızlar mavi kullanmaz diye birşey yok :34:

peki peki ozaman melisin de dedigi gibi ustune bataniye falan atıveriris.. gerci kız olduguda kesin diil napicam bilmiyom.. benim karnımdaki bebek diil galiba:D

:72: Kendi ülkemizde bu kadar önemli konular varken sizin bu saçma konuyu konuştuğunuza ve hatta dedikodusunu yaptığınıza inanamıyorum ne kadar boş ve saçma ya bizene ne onun bunun düğününden ... Söylemeden edemicem kusura bakmayın hanımlar :20:

evet ara sırada olsa girip neleri takip ettiğinizi görebiliyorum :) burası sizin dedikodu platformunuz değil en azından böle sanıyorum. Bende burda sizin geyiklerinizi okumak zorunda değilim bence siz gidin başka yerde konuşun bu saçmalıklarla ortalığı kalabalıklaştırmayın ! Belki birileride işe yarar bişiler okumak için giriyordur hee , malesef boş muhabbetlerden gerekli olan yazıları yakalamak zor oluyo ..... !!!!!

bunları konuşacağıma hergün ülke gündemini konuşurum daha iyi heralde sizin at gözlüklerinizden daha geniş gözlüklerle baktığım kesin .. Seviyeyi hemen düşürdünüz eleştiriye bile açık olmayan insanlar olduğunuzda bu arada belli oldu maşşallahh :46:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60:çok ttalısın sen yahuuuu çok güldürdün

hahahahahhahahahahahah

kızlar ama ben yokken dedikodu yapmışsınız.....
ben de ülke meselelrini bırakıp sizinle dedikodu yapmaya bayılabilrdim amaaaaaaaaaa.
aşk olsun haniiiii

degistiricekler bitanem.. alırken demistim oglum belki pipiyi yer melisinki gibi die:D yemiş:D
yedirdiğimiz pipiler biryerlerinden çıkmasın bukettt:53::53::53:
biz hiiic elestiriye acik degiliz; ulkeyle de hiiic alakamiz yook, hepimizde at gozlukleri de var. O yuzden senin seviyende degiliz canim sen en iyisi gelme bi daha boyle insanlarin yanina :3:
eveett evetee bu yüzdende prenses bileee olamıoruzzzz:19:
bende kate & william'ın düğününden geldim şimdi kızlar
kiliseye bayıldım yaa ne kadar gösterişli

ahahahah sevgi yaa düğünden geldim olayı bitirdi beni buarada ama o kiliseye dahaa şaaşalıı bir gelinlik lazımdı mesela isterdimki tüm merdivenlerii geçsin kuyruğu

Back