bizde bizdeee bugun firsat olunca hemen geldim yaniniza..gecmis olsun esin hastalanmis neyse simdi iyi sanirim gecmis olsun canim..
tüh burdan almış olsaydınız benimde 5 yaşında bir oğlum var özellikle o içinde araba olan tabaktan ona alıcaktım tam bir araba hastası bayılcaktı neyse senin oğlun gülel güle kullansıngörüceksin araba hastası olacak herşeyini arabalı isticek
aklimda olsun canim buralarda dikkatimi cekerse o tip bisey haber veririm sana.. erkek cocuklari boyle oluyor di mi hepsinde araba meraki oluyor bakalim Allah o gunleri de gostersin insallah hepimize
sevindim canım eşinin iyi olmasına.maşallah canım nazar değmesin bebişine hiç olmasın zaten sıkıntınız.bende iyiyim canım dr gitmek için gün ayarlıyorum kendime bana yanlış gün verdi galiba onu düzelttircem.hadi bakalım pazartesi hayırlı haberlerle gel inşallah
hoşgeldin inciii barışada geçmiş olsun ayaklanmasına sevindim sen iyi misingünaydın kızlarrbizz geldikk
kocacım işe gitti bugün ben de geldim hemen
bu kaçırmalar ne zaman başlıyo acaba kızlar ilkkez duydum hamilelikte alta kaçırma olabileceğini
bebeğeemmm çıktın ama dakikalarr kaldıı randevunaaaa yuppiimelisss nasılsınnn
olumm ben niye utanmıorum acaba biz sitilleir yarıştırıoruz artıkk sanatsal osuruoruz karı koca :98:Sorma şekilden şekle girdik onlar için gaz,çiş ne menem şeyler varsa hepsi bizde.
Ayyyy benim eşim en çok gaz kaçırmama şaşırdıadam 13 yıldır benimle yaşıyor ilk defa böyle bişey başıma geldi
onun çok hoşuna gitti çok eğlendi ama ben utancımdan :26:
bir türlü ayak uyduramıorum bugün anlamadımki meloşummmelis canım seni sessiz gördüm bugün hayırdır minnoş
yok canım yaa sıska olmaz belki benimki biras fazla besilidirbenim kusma yememe gibi sorunlarım da olmadı ya
bu akşam ne melenkolikligimiz üzerimizde hanımlar hormon deyip geçiştiricem ama ah bu kadın milleti yok mu unutmuyoruz hiç:)
Hangi kanal ne programı offff heçbişeyden haberim yok
Herşeyi kaçırıyorum istifa edip ev gacısı olcam
hoşgeldin inciii barışada geçmiş olsun ayaklanmasına sevindim sen iyi misin
bebeğeemmm çıktın ama dakikalarr kaldıı randevunaaaa yuppii
olumm ben niye utanmıorum acaba biz sitilleir yarıştırıoruz artıkk sanatsal osuruoruz karı koca :98:
bir türlü ayak uyduramıorum bugün anlamadımki meloşumm
ben 296 yazmışım ama 206 idi
Kızlar bende geçmişi okuyamadım dün en son özgenin azmasında kalmıştım.Birde arada pembe nin oğlu iyiymiş onu gördüm.Sayfalar çok akıyor takibi zor atladığım bişiy olursa affola
hissediyorum canım pıt pıt vuruyor yerim ben onun ayaklarınıinşallah özgeemmm inşallah yolundadır herşeyybakalım benim ki kaç gr olmuş
bu arada hareketlerini geçen hafta hissetmeye başlamıştım di mi özgem hissediyo musun hala?
ben de 1 kere hisseder gibi oldum ama sonra bi daha olmadı
hoşgeldin inciii barışada geçmiş olsun ayaklanmasına sevindim sen iyi misin
olumm ben niye utanmıorum acaba biz sitilleir yarıştırıoruz artıkk sanatsal osuruoruz karı koca :98:
hissediyorum canım pıt pıt vuruyor yerim ben onun ayaklarını
hissediyorum canım pıt pıt vuruyor yerim ben onun ayaklarını
canım benim çok özledim muhabbettlerini amahoşgeldin inciii barışada geçmiş olsun ayaklanmasına sevindim sen iyi misin
Selamlar kızlar;
İncicim geçmişler olsun..
Karanfil hadi gözün aydın..güzel haberlerle gel inşallah..
Kızlar hepinize ayrı ayrı öpücükler...Bebişlerede..
Biz bugün artık gözümüzü karartıp aşıya gidices
İnşallah çok ağrı yapmaz..
Kızlar joker den mesaj geldi 100 tl alışverişe 20 tl veriyomuş bi bakılabilir bencee
kızlar ben yemeğimi yiyim gelim öpüyorum herkesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?