günaydın canım, biz iyiyiz ya sen nasılsın
sıkma canını lütfen kist ile doğuran bir arkadaşım var, hiçde sorun yaşamadı, senin de belki geçmiş yada yanlış görülmüş olabilir, geçmiş olsun canım, ama üzülme lütfen.
günaydın canım, anlıyorum heyecanınıi benimde yarın renkli dopler çekimim var, bende çoook heyecanlıyımgünaydın herkese nasılsınz ben cok heyecanlıyımmm saat 1de oglusumu gorecegım deee
ay kıyamam size yaaaaaaaaa
inşallah erken gitmez doyulmaz kocalara...
allahım yardımcın olsunnn minik erkeğimiz napıyor bakalım..
günaydın tatlım...selam söyle oğluşa bizide habersiz bırakma olur mu
ben beğendim fiyatıda bayağı düşmüş canımsaolun canım bizde iyiyiz. erkenden kalktık bugün. uyku tutmadı halbuki bugünlerin tadını çıkarmam bol bol uyumam lazım amaayyy kızlar benim beğendiğim park yatak indirime girmiş hepsi buradada. ne diyosunuz güzel mi yaaa 182ye düşmüş
ben beğendim fiyatıda bayağı düşmüş canım
Eki Görüntüle 186771
işalh canım insan ister istemez takıyo unutuyorum sonra aklıma geliyo işte ne olcak diye.ayy rüyamda dra gidiyorum dr sapık çıkıyo abuk subuk muhabetler yapıyo diyorum bu nasıl dr ben geldim hani çok iyiydi diyorum :) (burdan okumuştum iyi olduğunu )
ay kıyamam size yaaaaaaaaa
inşallah erken gitmez doyulmaz kocalara...
allahım yardımcın olsunnn minik erkeğimiz napıyor bakalım..
günaydın tatlım...selam söyle oğluşa bizide habersiz bırakma olur mu
işalh canım insan ister istemez takıyo unutuyorum sonra aklıma geliyo işte ne olcak diye.ayy rüyamda dra gidiyorum dr sapık çıkıyo abuk subuk muhabetler yapıyo diyorum bu nasıl dr ben geldim hani çok iyiydi diyorum :) (burdan okumuştum iyi olduğunu )
çookkk güzelll kalmasın canım içinde al bence...saolun canım bizde iyiyiz. erkenden kalktık bugün. uyku tutmadı halbuki bugünlerin tadını çıkarmam bol bol uyumam lazım amaayyy kızlar benim beğendiğim park yatak indirime girmiş hepsi buradada. ne diyosunuz güzel mi yaaa 182ye düşmüş
Eki Görüntüle 186771
saolun canım bizde iyiyiz. erkenden kalktık bugün. uyku tutmadı halbuki bugünlerin tadını çıkarmam bol bol uyumam lazım amaayyy kızlar benim beğendiğim park yatak indirime girmiş hepsi buradada. ne diyosunuz güzel mi yaaa 182ye düşmüş
Eki Görüntüle 186771
Melos cok kalmasini istemiyoruz cok kalirsa doguma yetisemez Allah korusun. o yuzden bi an once gitmesi gerekiyor sadece pazartesi burda olsun yeter bize cok istiyo orkani gormek..
Oglusumun keyfi yerinde hopur hopur icerde hopluyo masallahcok iyiyiz yani canim benimm
takma önemsiz bişey olduğunu göreceksin. rüya konusuna gelince buırada kızların bir tabiri var bu konuda toton açıkta kalmış..
günaydın canım, anlıyorum heyecanınıi benimde yarın renkli dopler çekimim var, bende çoook heyecanlıyım
söylerım canım ya resmen bu gece hop hop uyutmadı benı hareketınden mıdem bulantı resmne hıssttı galıba oda cok heyecanlı teyzseıı
kızlarben çok bisküvi ve çikolata yiyiyorumnolcak böyle kendimi frenlemesem yani nolcak bilmiyorum ki valla
günaydın herkese nasılsınz ben cok heyecanlıyımmm saat 1de oglusumu gorecegım deee
kızlarben çok bisküvi ve çikolata yiyiyorumnolcak böyle kendimi frenlemesem yani nolcak bilmiyorum ki valla
ya allahım kuzucukları ekranda gorunce bıle heyecanlanıyozz gercekelrını kucagımza alınca ne olcak acepp
heyecan yok hayatım...tadını çıkar...
ben oğluma giderken kırmızı ruj sürüyorum...niye bilmem makyajımı güzelcik yapıyorum..yılmaz geçen hoytttttttt ruj çıkacak dedi...dışarda olmazmış parlatıcı sür diyor deli mi ne sinir oldum........
oğlum beni güzel görsün istiyorummmmmmmmmm
benim de 21inci haftanın sonunda 440 gr cikmisti doktorda, burda 354 yazıyo. bence bu sonuclar yanlis Pembem. Cumku doktorum bana kilosuna gore yalnizca 3 gün önde demişti. bu web sitelerindeki kilolar eksik geldi bana. benimki obez olabilir şu duruma göre
Kizlar gunaydiiinkocisi egitime yolladim bi daha uyumadim azcik gecmise baktim simdi kahvalti yapicaz oglum acikti. Bugun beraberiz sizlerle
Sabah işe gelirken otobüste üstüme kustum çok mutsuzummmm
ay burda bi yatak olsa kafamı koymadan uyumaya başlarım herhalde. kızlar toplu uyuma eylemi yapsak nasıl olur.. :93::93::93::93::93::93::93::93::93::93:
evdeki bacılar benim yerimede uyuyun... :93::93::93:
erkek anneleri isim ne düşünüyosunuz? ben kız olsa düşündümde erkek ismi bulamıyorum
evet orası da doğru sen mutlu ol diye gitmesin istiyorum ama doğumda yaklaşıyor haniiii.Melos cok kalmasini istemiyoruz cok kalirsa doguma yetisemez Allah korusun. o yuzden bi an once gitmesi gerekiyor sadece pazartesi burda olsun yeter bize cok istiyo orkani gormek..
Oglusumun keyfi yerinde hopur hopur icerde hopluyo masallahcok iyiyiz yani canim benimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?