2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

eve usg falan mı alsak okadar çabuk büyümeleri harika o zaman.uyusun da büyüsün diyeyim bol bol.siz yazdıkça rahatladım.teşekkür ederimmmm

Evet işte şimdi ben de okuyorum onları,çok garip ya..
Aaa Ayşe gelmedi bugün,doğurdu mu acaba?
Biz şimdi diyoruz ki aa Melis gelmedi,ne oldu acaba?
O zaman Melis yok bugün,doğurdu mu acaba?
Şaka gibi yaa

benim safımın unuttuğu bir nokta var allahın izniyle sahil doğunca ev kalabalık olcak 40 ı geçincede ben panik olcamm iyice kopucaz olaydann ama henüz anlayamıoor ozmn görcem ben onuuu dur dicemm sahil görcekkkk
valla haklısın canım ver cezasını

canım kanamam olmuştu dr yasakladı bu gittiğimde sorayım yazık kocama belki tehlike geçti der

kızım bırak ev kalabalık olmasını bebiş uyanırsa ya o an.yarıda kalır ay çok mu terbiyesizleştim ne.ama öle değil mi yaaa
ayyy doğruuu diosunnn
iyi akşamlar kızçeler geçmişe öyle bir hızlıca göz attım keyifler iyi maşallah melis mutfaga girmiş ya tamamdır tüm meseleler:)
evettt devlt erkanındanda kutlama bekliorumm selmaaa
Şaka gibi yaa
ayy bir yusuf yusuf oldum yaaa

kızlar yasinin eli kulağında gidimm çorbamı ısıtayımmm öpüorum siziiii

Şaka gibi yaa

ayy içim tuhaf olduu

benim safımın unuttuğu bir nokta var allahın izniyle sahil doğunca ev kalabalık olcak 40 ı geçincede ben panik olcamm iyice kopucaz olaydann ama henüz anlayamıoor ozmn görcem ben onuuu dur dicemm sahil görcekkkk

aahh ahh şimdi damla olacaktıda melisi yatıracaktık yine masaya çakma akrep seni

ayyy doğruuu diosunnn

evettt devlt erkanındanda kutlama bekliorumm selmaaa

ayy bir yusuf yusuf oldum yaaa

kızlar yasinin eli kulağında gidimm çorbamı ısıtayımmm öpüorum siziiii

senin canın sagolsun tatlım ne tatlı olmuştur o çorba şimdi iki bayan yaptı sonuçta güzel derse yasin sahil yaptı de begenmezse ben yaptım de ki eminim begenir

valla haklısın canım ver cezasını

canım kanamam olmuştu dr yasakladı bu gittiğimde sorayım yazık kocama belki tehlike geçti der

gülü susuz kocişleri aşksız bırakmayın kızlar Allah a şükür hasta değiliz sadece hamileyiz di mi ama aşk engel tanımazzzz özgecim inşallah yasağınız kalkmıştır ortadan bidaha da öyle bir sıkıntı yaşamazsın

inşallah hiç birimiz yaşamayız canımm:26:

kızlar exporter foto eklemiş her 2 topiğe de bakın isterseniz sessiz sedasız eklemiş haber bilem vermeden

herkes geçmişe daldı sanırım neysem bende çıkayım azıcık kocişim geldi fatmagül başlıcak ona bakıcaz kocaman öpüyoz sizi.kendinize dikkat edin

18+4 de 360 tı bizimki 2 hafta sonra randevumuz var bakalım ne kadar olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…