sen cidden yAzmışsın
yaa allah böyle parçar adamı
Ayy maaşallah Aren paşayaaa
Geçen hafta kaç gr.dı ki kuzum?
290gr.dı canım salı dr.daydık, bugün perşembe düşünün artık....
masallh pemcegım arene de sanda yaaabende yarın gorecegım pasamı cok heyecanlıyım yaaa
ooo maşallah canımbiz geldikkkkk.............
oğluşumu gördüm ,yine cuk cuk parmak emiyordu yaaaaaaaa
yawrimo 394 gr. olmuş bir haftada....sanırım artık dobişlik nedir öğrenicezzzzzzzz
anladım canım aferin kocanayok kuzum dogum gunumde esım yaptrmstıda bılgsayrdakı hazr fotolardan deneme amaclı yukledımm
özgem bılerekmı yazıyon kusum yaaa......parcar derken
290gr.dı canım salı dr.daydık, bugün perşembe düşünün artık....
inanılmaz hızlı büyüyorlar, çok güzeller yaaaaaaaaa.... bizim bunlar di mi yaaaa
ooo maşallah canım
anladım canım aferin kocana
yok canım sen söleyince fark ettim düzelttimbana bişey oldu valla bugün
ewettttttttttttttt bzıımm mınık mucızelrımzzz yaaa
yarın bende senın gıbı guzel haberlerlr gelırımm inşşş
sen bugün fasulyesin hastasınnn ondan bişi olmazoy oy canını içide warmıstaaa canım yaaa
anam bugun herkeste bı hamaratlık bende bı tembellık warr yaaa
aha hatice sultan pc yi kapmış ahahahaeyyryeyygyeyyge fgge v vvege hygdg gwr w5b5be ch f5bfhrh rhhfhhhrhrrhehr yfhfhjhr hftr5br5b rhhrrhhhgttyyr g96n
hey maşallaahhhhhhh tosunuma bak beeebiz geldikkkkk.............
oğluşumu gördüm ,yine cuk cuk parmak emiyordu yaaaaaaaa
yawrimo 394 gr. olmuş bir haftada....sanırım artık dobişlik nedir öğrenicezzzzzzzz
kudurmadık esramm azdıkAmanınn eylül annelerinin hepiciği birden kudurmuş
aminnnn bende çok seviniorum birde çorba hariç sıcak yemek pişirebilsemmpişirmek istiorum ama boğazımda bir yumru oluor anında yapamıorummelisimmm çok güzel haberler artık mutfağa daha rahat girebilmene çok seviniyorum canım yemekler yesin sahil bebiş büyüsün böle de tombalak açsın sonra
saoll esram yavaş yavaş başladık inşallah devamı gelsinnnn dualarınız esirgemeyinMelisim çokk mutlu oluyorum böyle okuyunca ya
Ne çok özlemişsindir mutfağını
Afiyet,bal,şeker olsun yavru kuşum benim:89:
yok yokk bnm 18+4 de 206 gramdı şimdi bilmiorum 3 mayıs ta randevum görcez hanımefendi neler yapmışşkızlar ben 18+0 da gittim doktora bebeğim 203 gramdı.her şey normal dedi çok şükür.sizin o haftada bebeğimiz ne kadardı paylaşır mısınız böyle karşılaştırma gibi oldu doğru değil ama merak ettiğim için soruyorum.bir arkadaşım aradı dün 21 haftalık 600 gram dedi.inanamadım.bebekler bu kadar çabuk mu büyüyor yoksa benim fasulyem mi ağır kanlı
melisss mutfaga gırdıııı
kocasıyla yemek yıyecek bu aksammm
masallh pemcegım arene de sanda yaaabende yarın gorecegım pasamı cok heyecanlıyım yaaa
ewettttttttttttttt bzıımm mınık mucızelrımzzz yaaa
yarın bende senın gıbı guzel haberlerlr gelırımm inşşş
ewetttt az kaldı yarıladık yoluuu gecen arkadasım dogum yaptıı super gecmısss inş bızde nasıp olurrryarın bende tetanoz aşımı yaptırıcam, Tetavax aldım özellikle...
bundan sonrada bi tek şeker yüklememiz kalıyor sonrada, gelsin doğumla ilgili konuşmalar...
sen bugün fasulyesin hastasınnn ondan bişi olmaz
aha hatice sultan pc yi kapmış ahahaha
hey maşallaahhhhhhh tosunuma bak beee
kudurmadık esramm azdık
aminnnn bende çok seviniorum birde çorba hariç sıcak yemek pişirebilsemmpişirmek istiorum ama boğazımda bir yumru oluor anında yapamıorum
saoll esram yavaş yavaş başladık inşallah devamı gelsinnnn dualarınız esirgemeyin
yok yokk bnm 18+4 de 206 gramdı şimdi bilmiorum 3 mayıs ta randevum görcez hanımefendi neler yapmışş
evetttttçorba yaptım bi salata gibi bişi yaptım isim vermiyim sebzeli bişi yemek yerine onu yiyelim dedim ama ardına makarna yapamadım midem kalktı belki yasin gelincee yaparım
ay melissssssss çok sewindim canım, bunun dewamını isticek kocişin haberin olaaa
canım kaçta randevun hiç söylemiyorsunda.
kızlar ben 18+0 da gittim doktora bebeğim 203 gramdı.her şey normal dedi çok şükür.sizin o haftada bebeğimiz ne kadardı paylaşır mısınız böyle karşılaştırma gibi oldu doğru değil ama merak ettiğim için soruyorum.bir arkadaşım aradı dün 21 haftalık 600 gram dedi.inanamadım.bebekler bu kadar çabuk mu büyüyor yoksa benim fasulyem mi ağır kanlı
kocam benden korkuoorrrrrrpembee o olay benden bağımsız yanii göbeğemdenn ve göğüsleden bir tırstı ki anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?