walla he oyle galıba hareketınden mıdem bulanıyo resmne yaaa ayyyyy cok garıppp:90::90::90:
sözde aynı şehirdeyizde anacım uzak ötesiyizz yaaayakınzzz canım amma ımkanlar ıstee baksana kımse yansmadı zaten kustum ıstanbuldkı herkeseee
kapıyı açık bıraakkkkk canımmm eşin duymasınnn
Erotik gece 12 den sonra gel şimdi çocuklar ayakta
hı hı tabi tabiii insanın fikri neyse zikride oymuşayy tövbeee...melis kıza cevap ver demiş bende yazdım dedim ama y çıkmamış silinmiyoda ben napıcam
eveettt eveeettt aynen öleeeaaaaaaaaaaaaaaaa melısın ne sucu warkıne yaww sen koskoca Y yı unuttuysannn
Sen buna mı bişey diyorsun...
+Ramazan ayı iftara çağırdık,ömür dediki işten çıkıyon yorgun argın pide yaptırayım. dedim para yok zaten yazık, 2 tane filan yaptır çorba filan yaparım dedim..
benim safım ara babanı gel pide yapalım. adam bunu alıyo markete afedersiniz pastırma sucuk kaşar aldırıyo 10 tane pide yaptırıyo.. ev ebi geliyolar ben deliriyorum bişey diyemiyorum ne varmış kırk yılda birmiş. adam kalan 5 pideyide evine götürdü bide...
+ düğünde 3,250,00 tl kredi çektik babasına verdik, biz çalışıyoruz salonu filan tutar, masraflar falan filan..(otobüs, müzik, salon parası v.s)
sen git 10 kiloya yakın et al aşçı tut pilav et pişirt. koca bir sepet tatlı al , neymiş istanbuldan misafirler gelecekmiş. etler dolaba sığmamış benim dolaba koymuşlar 1-2 paket düşünün o derece yani.. neyse düğün rezil oldu, otobüsün biri gelmedi, orkestra berbattı, kamera tutmamış. altın kesem onlarda ..
düğünden sonra zorla keseyi arsızlıkla aldım, içinden küçük altınlar dahil 800 tl para çıktı 4 sene öncesi.
daha beteri adam ne salonun parasını bile ödememiş.pişen yemekler kimse gelmedi diye konuya komşuya dağıtılıp kalanı çöpe dökülmüş.
2 sene sonra öğreniyorum fotoğrafçının parasını bile ödememiş.
saymakla bitmez bunların sorunları.
+anası ev kirli gülay yetişemiyo herhalde demiş, biz gelelim mi temizliğe demiş. daha yeni evliyiz, iyi niyetli söylememiş diyorum. niyeti iyi olsa gelip bana söylerdi dedim olay çıktı. şimdi hamileyim yetişemiyorum, temizliğe gelmiyorlar..
bunlar bu kadar insanlar işte..
herkes dokuluyo bırer bırer burda olanlardanda ses yok kı yaaaa:
aman melısım ısteyene uzaklık yoktr hemsözde aynı şehirdeyizde anacım uzak ötesiyizz yaaa
kapıyı açık bıraakkkkk canımmm eşin duymasınnn
hı hı tabi tabiii insanın fikri neyse zikride oymuş
eveettt eveeettt aynen öleee
ayy bayılazaaammmmmmmmmmm yuhh artıkkkk yani yuhhhhhhhh
sorma sewal özgem super bı malzeme cıkarttı bıze yaaameryemmm burdayız canım valla yemeğimi yaptım bir yandan da yazdıklarınızı okudum maşallah ne matrak hatunlarsınız.özgecim çok şekersin sendebir harf kaybı güzel bişey çıkarmışsevdim bunu
kızlar ben kurabiye yapyom hem sizi takip ediyorum haaaa.
bu arada azdım........
sendemi bürütüskızlar ben kurabiye yapyom hem sizi takip ediyorum haaaa.
bu arada azdım........
meryemmm burdayız canım valla yemeğimi yaptım bir yandan da yazdıklarınızı okudum maşallah ne matrak hatunlarsınız.özgecim çok şekersin sendebir harf kaybı güzel bişey çıkarmışsevdim bunu
özgedenmı kıskandı canımm
meryemmm burdayız canım valla yemeğimi yaptım bir yandan da yazdıklarınızı okudum maşallah ne matrak hatunlarsınız.özgecim çok şekersin sendebir harf kaybı güzel bişey çıkarmışsevdim bunu
haa sen inandın harf kaybı olduğuna yanii
hepimiz azdık azıyoruz azıcağızzzzz
haa sen inandın harf kaybı olduğuna yanii
hepimiz azdık azıyoruz azıcağızzzzz
ivet kıskandım.bugün çok kıskanıyom ben yaww.ama azdım yaniiiiiii
ya melis valla yanlışlıkla oldu
azıcıyız biz
deneme 1 2 deneme
ya melis valla yanlışlıkla oldu
azıcıyız biz
deneme 1 2 deneme
kızlar kurabiyeyi attım fırınceğizime.şimdi yemeğe başlıycam. la bugün avrat oldum ben haa.hahahahahahahahhh.
aferinnn kocana ne güzel yazdırmış düşünsenize kızlar pastaneci pala bir adam gidior adamlar bunu yazın dior onlarında işi zor bence ardında ki bu fedakarlığı gözardı etmemek gerek
basarılarının dewamını dılıyoruzzz sayın awrat hanımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?