2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim antibiyotiğim ampisina 500 mg diye bir ilaçtı kullanmak istemedim bende ilk başta 3 dr a sordum mutlaka kullan denildi.ende kullan bence bir an önce geçsin dahada ilerlere bebiş kesesine zarar veriyormuş ve erken doğuma yol açıyormuş bu kadar küçük bebekte aşamayacağına göre.iç çamaşırını sık sık değiştir ayağına kalın çorap giy hep ayaktan alıyoruz canım.

Son düzenleme:
ben hamıle oldugumu bılemeden sistist için doktor bana bı antıbıyotık verdı once onu bıtırdım .. sonra hamıle oldugumu ogrendım ama sıstıst tekrarladı ve bır kutu antıbıyotık daha ıctım.. sımdı 3. ayım ve yıne allahın cezası sistist yapıstı yakama bırakmıyor pesımı.. 4 gun evvel mahfettı benı resmen ... yıne suprax verdı sımdı onu kullanıyorum .. ılacı ıcmezsen bobreklerıne vurur kı o zaman kı sonucları ınan kı hıc ıstemeyecegın seyler olur.. evınde vc de suyu kesınlıkle kovadan kullanma mumkunse bır tas yada akar su kullan .. sık camasır degıs,bılmedıgın yerde vc ye gırme ,sabun vajına ıcın kesınlıkle kulanma,ellerın yeterınce temız degılken vc ye gırdıgınde vajınal bolge temızlıgı yaparken bıle bulasırmıs.. ben bunca seye boyuna dıkkat ederken halen bu denlı sık yakalanmam dan bıktım .. umarım sıfa bulursun..ha bırde bol su ıc ve sakın çişin geldıgınde tutma.

su sistist yuzunden prof oldum resmen heee

Özge topikçene bir açıklama bekliyoruz yarıldım gülmekten
şirkette herkez bana bakıyor bu deli niye gülüyor diye

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…