2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bişey olmaz canım insanlık hali unutabilirsin beğendinmi yazını

canım benim buzlukta var gönderelim sana

sağolun kızlar yemiş kadar olmadım ama mutlu oldum..

annemi aradın demin belki arada söylerimde yapar diye.. kadın açtı ağzını yumdu gözünü ayağı ağrıyomuş, ablamla kavga etmişler, çok üşümesi varmış. canı sıkkınmış, kendimi unuttum birden acıdım valla ...
ay ne bilim benim sağlam bi aile ferdim yok ki bana hayrı olsun.. :97::97::97:

kızlarr bu arada biz dün kontrole gittik, oğluşum büyümüş 21 cm 300gr. olmuş, elini başına koymuş uyuyodu, doktor uyandırmak için dürttü ama hiç oralı olmadı, annesine çekcek galiba, uykucu şirinimm benim
doktorum ayrıntılı ultrason istemedi ama bi doktora daha yönlendirdi, benim gördüğüm bişey yok ama farklı bi göz daha baksın, bide bu doktor kalp damarla alakalı bu işin üstadı dedi. bakalım bide ona gitcez, şimdi ayrıntılı ultrasona girip bilmediğim doktorlardan moral bozucu şeyler dinleyeceğime, doktorumun güvendiği ayrı bi doktora gitmek daha mantıklı geliyo, ama muayene ücreti biraz pahalı 350tl cik
oğlum büyüyünce bu paraların hepsini ondan alacammmm

Arkadaşlar renkli ultrasona girdim.Rahim içinde çentik var dedi doktor bilgisi olan var mı? Çok moralim bozuk.Bilgisi olan varsa beni aydınlatabilir mi? İlerleyen haftalarda bebekte gelişim geriliğine sebep olabilir diyor ultrasonu çeken doktor

o ne demekmiş ya ilk kez duydum.allah şifa versin canım bozma sen moralini

ygs açıklandııı kayınbiraderim %3 lük dilime girmişşş gerçi aileyi ve abileri yasinde dahil mmemnun edemedi ama ben çok sevindim müthiçbir başarı benceee çok hoşuma gitti yaa inşallah bnm kızımda bu ders yönünden babası ve amcaları gibi olur
yasin ne var dior diğer kardeşle 2si %1 ve %2 lik dilime girmişler hey yarabbim yaaa dedimmm kayınvalidemde böle bir tepki verdi telefondan kafa atacaktım ulan 1 ay önce hasta oluordunuz ne durumda acaba dedim şimdide memnun olamadınız dedim

AYNEN bana yardıma gelmesini istedigim tek kisi annem, o da kollarından rahatsız, kas tırtılması olmus, bisicik yapamıyo. normalde cok guzel kıyafet falan diker mesela, simdi lazım ya, işe yaramıyo anacım. Aman hayatta olsunlar da, Allah başımızdan eksik etmesin hani.

geçmiş olsun canım, kendi doktorunla konuştun mu bu konuyu? internette bulamadım ben böle bişiii.

Son düzenleme:
ayy canım benim yaa allah şifa versin annene başka yapabilecek kimse yokmu.kayınvaliden falan

maşallah oğluşuna

masaallh oglusunaaaaaaaa...........ama bu nasıl bı muayenymıs yahuuu napcak sankı ayrıntılıdan da pahalıı:44:

bende ılk defa duydum da oenmlı bırsey degıldr inş sıkma canını bılmeden

Harika,teprikklerimi iletiyorum Milisimm:93:

hey maşallaaaaaah, inşallah diğer sınavları da iyi geçer. iptal edilmesin de şimdi cocuk cagiz o kadar basarılı olmusken. Allah daim etsin basarısını, Sahil de kime cekerse ceksin saglikli akıllı bi bıdık olsun :)

maşallah canım gayet iyi bir başarı

geçmiş olsun canım annene allah şifa versin

ooooo masallh melıs bu ne basarıılı bı aıle gercekten supermıssahılımzde onlara ceker inş tabı annecıgındeee...aman kızım ınsanlar boyle hıc bızamn memnun edemzsınn yanıı salla sen taktr et kaynını canımm helal olsun walla bende taktr edıyommm
valla canım nasıl yaptım bende bilmiyorum 30 kez falan denemişimdir galiba.helal olsun canım benim
ayyyyyy sagol canımm ben bıraz becerıksızımdır cetwelımıde zor yapmıstım

allh sıfa wersın annecıgıne canım yaaaa ablanın yardımı dokunmuyormu sana

maşallah canım gayet iyi bir başarı

geçmiş olsun canım annene allah şifa versin

Sagol canım, valla tedavi zormus. durdugu yerde agrisi yok ama tam yanlara ve geriye haeket ettiremiyo, üzülüyorum valla pire gibiydi benim annem, herşeye koşardı. şimdi de koşuyo ama elinden pek bişi gelmiyi. 1 seneyi bulur geçmesi diyo doktor. fiszik tedaviye falan gidiyo bakalım inşallah geçer.

Kızlar ben bir şey soracağım size:26:
Şimdi bebiklerimiz doğacak ya,birkaç aylık olduklarında tamam
ne yaparız biliyorum ama böyle daha yeni doğan dönemi
beni çok korkutuyor:26:
En basitinden,henüz ilk günlerde ne giyer bu bebişler?
Çıt çıtlı badilerinin üzerine tulum mu giydiririz yoksa
alt üst takımlardan falan mı?
Ayy daha vücutları yumuşacık olacak,çok korkuyorum ya:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…