2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy Meloşş..
Şimdi bunları okurken,sanki yaşıyorum da sen de anlatıyorsun gibi oldu,çok garip ya..
Allah'ım o günleri de göstersin de,burda birlikte çekelim sancıları
o günleri beraber göreceğiz..
ben açıkcası kokoş gitmeyi düşünüyorum doğuma meleğimi çok iyi karşılamak istiyorum.eğer bi problemimiz yoksa acıları hiçe sayıp meleğimi görmek için sabırsızlanıyor olacağım...

Maaşallah şikirim,harika gidiyorsun

ay evet esrant bebeğimde normal kiloda
demek harika gidiyor herşey

Son düzenleme:
Kızlar bugün eşim izinli.
Birazdan da dışarı çıkarız,ben hazırlanayım..
Kendinize iyi bakın

canım benim sağlıklı bebekler dünya getireceksek bu bir hastalık değil küçük minoşu karşılama töreni olucak benim için.neden korkayım ki..

bu arada kızlar toplamda 3 kilo aldım
3 haftada 1 kilo almışım...o da bebeğimindir dimi...

yanı canım bebegın suyu esı ws we gogus sıskınlıgın zaten 3kıloyu bulur sen kendıne alıp almadıgını anlarsın zatenn..ben sımdıye kadr hıc almadım 4kılo wermstım bakalım cuma gunu ne olack

slam hanımlar.biraz önce doktordan geldim.hala yatmam gerkiyormuş ama bebğim iyiymiş. çok şükür.2 hafta sonra renkli organlarına bakılacak ultrasaona giricem. bu arada bu aya kadar 3 kilo almışım.aşırı kiloluydum aslında az almam iyi olacak.önemli olan bebeğin alması inş. böyle devam eder.bu arada doğum ağustos ayına yanı ağustos annesi olucam.sezeryan olduğu için bekletmicekmiş.
bebeğim 344 gram olmuş.büyümüşüz teyzeleri...

sen benden de iyimişsin...almışsındır artık bence..
aman olsun güzelim ya onlar için değmez mi

canım benim sağlıklı bebekler dünya getireceksek bu bir hastalık değil küçük minoşu karşılama töreni olucak benim için.neden korkayım ki..
ya ben cok kıtap okudum okuyorumda rahatladım baya hazırım ama ınankı senın boyle konusman ıcıme su serpıyoooyaaa kordon dolanır ws dıye sezeryana gıderım dıyede cok korkuyrmmm
Kızlar bugün eşim izinli.
Birazdan da dışarı çıkarız,ben hazırlanayım..
Kendinize iyi bakın

oooo ıyı gezmeler cnm ben 2haftadr ılk defa ewdeyım bugun ew keyfı yapaacgımmm

maşallah canımallahım nazarlardan saklasın
ağustos annesi olucaksın demek...hayırlısı olsun

tatlım ne düşünürsen o olur derler...hep iyiyi düşün sen ve iyi olsun...
ben eylül 19 a hazırım sadece zamanı bekliyorum...kavuşacağım için sabırsızlanıyorum...
onun için tüm acılara razıyım...

kızlar bişi sorcam yaaaa, sizin çevrenizde erkek cocuklar tarihinden önce mi dogar derler sonra mı? annem erkek cocuk sonra dogar diyo, ama bi arkadasım var, ona hep erkek cocuk erken dogar demisler kafam bulandı.

kızlar bişi sorcam yaaaa, sizin çevrenizde erkek cocuklar tarihinden önce mi dogar derler sonra mı? annem erkek cocuk sonra dogar diyo, ama bi arkadasım var, ona hep erkek cocuk erken dogar demisler kafam bulandı.
bizde erkek erken kız geç doğar derler..
kızlar gününü hep beklermiş hatta geç doğanı bile oluyor
deger degmzmı kuuzm yaaa yerımmmmmmmmmmmm onalrı mınık ellerını ben oglumuuuuu özledımmmmmmmmm ya ansıl bı duyguuu buuu allahımm

teşekkür ederim mymel. doğumu düşünmeyin hanımlar.normal doğum yapanlar sancı başladıktan sonra sezeryan olanlardan 1 gün heyecan oluyor.benim ameliyatım çok zor gemişti.ona rağnem bunu da istedim.komaya falan girmiştim .ama inanın bebeği sağlıkl sıhhatli kucağa almak her şeye değiyor.insan kendini unutuyor.annelik olsa gerek.

erkekler tam 9 ay10 gün bekler derler bizdede

tamma ablaaaa artık bende eylul 13e hazırımmm

bızdede erkek erken dogar derler cnmmm

cnm geçmiş olsun neden yatman gerekiyormuş senindemi plesenta aşağıda? plesenta aşağıda olunca yatmak gerekiyor diye biliyorum bide mecburen sezeryan yapıyorlar

bizde erkek erken kız geç doğar derler..
kızlar gününü hep beklermiş hatta geç doğanı bile oluyor

evet erkek erken kız geç doğar diyorlardı büyükler bende öyle biliyorum.

erkekler tam 9 ay10 gün bekler derler bizdede

bak burda da karışık durumlar, herkes farklı bişi söylüyo. demiştim ya size de doktorum da erkek bebek anne karnında ne kadar durursa o kadar iyi dedi. Neyse zaten zaman göstercek herşeyi de, merak ettim. cevaplar için teşekkür ederim.

Bu arada Meloşçum tebrik edemedim sabah, oğlumuz iyiymiş, büyümüş, maşallah ona. Sen de 3 kilocuk alarak süper gidiyosun şimdiden. Sana da maşallah diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…