ya acaip garibime gidiyo.. 2 aydır erkege alıstırdım kendimi.. Salak gibi oldum.. Bidaha cocuk yapasım var:d
ya acaip garibime gidiyo.. 2 aydır erkege alıstırdım kendimi.. salak gibi oldum.. bidaha cocuk yapasım var
canım inşallah hepimiz bebekleri sağlıklı ve sihatli doğar...(amin)...açıkcası benim hastane pahalıydı bende tavsiye üzerine ümraniyede medicananın karşısında afiyet hastanesi vardı orda yaptırdım...çok kalabalıkdı ama patlıcaktım nerdeyse ssk115-özel135 tl dr.biraz despot ama allah için iyiydi zaten sonundada bir rapor hazırlıyo foto veriyo bide....
ya acaip garibime gidiyo.. 2 aydır erkege alıstırdım kendimi.. salak gibi oldum.. bidaha cocuk yapasım var
günaydınnn şekerimm iyiyiz sen?
ayrıntılı ultrason muayenehanelerde olmuyor mu? :26:
biz uyandıkkkk, geldikkk...anca okuduk yazılanları... havalardan mıdır nedir hep uyuşukluk var üstümde...
çok haklısın tatlım şok oluyor tabiii aman boşver şakacı kız olacak yada erkek gibi kız derler ya
biz uyandıkkkk, geldikkk...anca okuduk yazılanları... havalardan mıdır nedir hep uyuşukluk var üstümde...
cnm öyle düşünme kızın hayırlı olsun allahtan kızına sağlık dile hem sen böyle düşününce o da üzülür annesi bugünden itibaren kızım diye karnını sevmeye başla bak nasıl alışıcan birkaçgüne
oooh yarasın kuzumuza ve anasınaaaa.
Slm kızlar bende suan ayrıntılı ultrason pesınde kosturuyorum.
Ayrıntılı ultrasonu kadın dogumcular yeterı kadar detyalı ınceleyemıorlarmıs radyolojı uzmanları daha kesın sonuclar verebılıyorlarmıs.
Marmarıste
Detaylı ultrason 100-120 arasında.
Ozelde dogum 2.000 liradan baslıyor + refakatcı bebek bakım masraflarıyla bu nereye kadar cıkar bılmıyorum
Aydında
Detaylı ultrason 80-100 arasında ama 80 TL olan kadın dogumcu tarafından bakılıyor tercıh edılmıyor.
Ozelde normal dogum 400 hersey ıcınde
Ozelde sezeryan dogum 450 hersey ıcınde
Aydında dogum evınde
Normal dogum da sezeryanda ucretsız doktor doguma gırsın ıstersenız 900 TL den baslıyormus.
Insanın kafası cok karısıyor dımı. Onu nerde cektırıcez, bu doktor ne dedı, senın doktor ne dedı, sonucların nasıl, dogumu nerde yapıcaz falan ayyyy ama ben sonuca ulasmak uzereyım. Herseyı kafamda planmak uzereyım az kaldı.
Bu arada kızlar detaylıdan sonra sırada ne var. Nolur yok dıyın ama hıc sanmıyorum
Slm kızlar bende suan ayrıntılı ultrason pesınde kosturuyorum.
Ayrıntılı ultrasonu kadın dogumcular yeterı kadar detyalı ınceleyemıorlarmıs radyolojı uzmanları daha kesın sonuclar verebılıyorlarmıs.
Marmarıste
Detaylı ultrason 100-120 arasında.
Ozelde dogum 2.000 liradan baslıyor + refakatcı bebek bakım masraflarıyla bu nereye kadar cıkar bılmıyorum
Aydında
Detaylı ultrason 80-100 arasında ama 80 TL olan kadın dogumcu tarafından bakılıyor tercıh edılmıyor.
Ozelde normal dogum 400 hersey ıcınde
Ozelde sezeryan dogum 450 hersey ıcınde
Aydında dogum evınde
Normal dogum da sezeryanda ucretsız doktor doguma gırsın ıstersenız 900 TL den baslıyormus.
Insanın kafası cok karısıyor dımı. Onu nerde cektırıcez, bu doktor ne dedı, senın doktor ne dedı, sonucların nasıl, dogumu nerde yapıcaz falan ayyyy ama ben sonuca ulasmak uzereyım. Herseyı kafamda planmak uzereyım az kaldı.
Bu arada kızlar detaylıdan sonra sırada ne var. Nolur yok dıyın ama hıc sanmıyorum
cesss kızçem geliyooo yazıyom bennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?