2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ya acaip garibime gidiyo.. 2 aydır erkege alıstırdım kendimi.. salak gibi oldum.. bidaha cocuk yapasım var

cnm öyle düşünme kızın hayırlı olsun allahtan kızına sağlık dile hem sen böyle düşününce o da üzülür annesi bugünden itibaren kızım diye karnını sevmeye başla bak nasıl alışıcan birkaçgüne

cnm im hastanede 300 tl bu rakamlar süpermiş

ya acaip garibime gidiyo.. 2 aydır erkege alıstırdım kendimi.. salak gibi oldum.. bidaha cocuk yapasım var

Doktor bana erkek deyince bende dedim ki o zaman mavi bişiler alabilir miyim? Dediki al eğer kız olursa parasını veririm pembe alırsın

Ev mavi doldu aile büyükleride mavi çalışıyor bakalım nolacak

Benim taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 7 mayısta randevum bakalım ayrıntılı için ne zaman gün verecek........ Ben ne farkettim kendime hastane zamanım yaklaştıkça daha erken gidebilmek adına yok şuram ağrıyo yok buram ağrıyo demeye başladım tamamen oğlumu görme arzusu başkada birşey değil

biz uyandıkkkk, geldikkk...anca okuduk yazılanları... havalardan mıdır nedir hep uyuşukluk var üstümde...

çok haklısın tatlım şok oluyor tabiii aman boşver şakacı kız olacak yada erkek gibi kız derler ya

ya artık soylemeye utanıyorum.. bugun sabah erkenden baska bi doktora gittim. oda etegi kalabalık bunun .. erkek dedi.. cok sakacı benim kız oglan kızım.. oturdugum yerde aglayıp duruyorummm gulerek aglıyom amaaa

ayrıntılı ultrason muayenehanelerde olmuyor mu? :26:

Slm kızlar bende suan ayrıntılı ultrason pesınde kosturuyorum.
Ayrıntılı ultrasonu kadın dogumcular yeterı kadar detyalı ınceleyemıorlarmıs radyolojı uzmanları daha kesın sonuclar verebılıyorlarmıs.

Marmarıste
Detaylı ultrason 100-120 arasında.
Ozelde dogum 2.000 liradan baslıyor + refakatcı bebek bakım masraflarıyla bu nereye kadar cıkar bılmıyorum

Aydında
Detaylı ultrason 80-100 arasında ama 80 TL olan kadın dogumcu tarafından bakılıyor tercıh edılmıyor.
Ozelde normal dogum 400 hersey ıcınde
Ozelde sezeryan dogum 450 hersey ıcınde

Aydında dogum evınde
Normal dogum da sezeryanda ucretsız doktor doguma gırsın ıstersenız 900 TL den baslıyormus.
Insanın kafası cok karısıyor dımı. Onu nerde cektırıcez, bu doktor ne dedı, senın doktor ne dedı, sonucların nasıl, dogumu nerde yapıcaz falan ayyyy ama ben sonuca ulasmak uzereyım. Herseyı kafamda planmak uzereyım az kaldı.

Bu arada kızlar detaylıdan sonra sırada ne var. Nolur yok dıyın ama hıc sanmıyorum

Son düzenleme:

canimmm benim kzımdan yana hic sikayetim yok.. allahım onu sag salim bize bagislasin.. kurbban olurum onu totosunu vereneee... sadece sanki oglumu kaybettim gibi.. diyorumya bi guluyom bi aglıyom.. esim kızı cok istiyodu.. melis gibi oda cocuga pipisini yedirtti. oda erkege hic inanamamisti.. kız gordumu bk ne sevimli diyip duruyodu..

Sadece şeker yüklemesi kaldı kuzum,bitirdik

Bİ ŞEKER yüklemesi kaldı canım, onun dışında doğuma yakın nst takipleri var okkadaaaaar. bitti gitti.

cesss kızçem geliyooo yazıyom bennn

yaz canım yaaaaaaaaz, yakışır bebegimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…