sekil 1A ben... bana iki doktor ole dedi.. biri ankarada bir prof.. ama dun kız oldugunu ogrendikk.. hemde 100 de 100 :d gece hic yatamadım.. soktayız hala.. almadıgımız bi biberon kalmıstı
resmini koysana gorelim yaa bizde dikelimmm
günaydın hamişler...nasılsınız kaç gündür giremiyorum.ama dün gece bütün yazdıklarınızı okudum
biz bebişimizle şehir dışındaydık gezdik biraz dün ist.geldik ve gelir gelmez panik atak annesi hastaneye koştu.ayrıntılı(doppler)ultrasyonum cumaydı ama ben dayanamayıp dün gitti.allaha şükür bişeyimiz çoıkmadı inşallah hep bole sağlıklı olur bebişim ve bebişlerimiz.nerdeyse 20-30dk sürdü..herşeyine baktılar ya kalbinin sesini duyunca aladım çok ilginç bi duygu,eşim ve annem bana benzettiler ama tabiki ne kadar benzetebildiyseler:)))ama senin kız inatçı yaramaz dedi dr.bir türlü sakin olamadı dün tam yüzünün resmini çekecek dünüyo kasıklarıma kadar girdisusu yerlerde dolaşıyo dedi anlıcanız bole yani allaha şükür bişey yokmuş....biz buaralar yoğunuz fırsat buldukça uğrucaz yanınıa...
günaydın hamişler...nasılsınız kaç gündür giremiyorum.ama dün gece bütün yazdıklarınızı okudum
biz bebişimizle şehir dışındaydık gezdik biraz dün ist.geldik ve gelir gelmez panik atak annesi hastaneye koştu.ayrıntılı(doppler)ultrasyonum cumaydı ama ben dayanamayıp dün gitti.allaha şükür bişeyimiz çoıkmadı inşallah hep bole sağlıklı olur bebişim ve bebişlerimiz.nerdeyse 20-30dk sürdü..herşeyine baktılar ya kalbinin sesini duyunca aladım çok ilginç bi duygu,eşim ve annem bana benzettiler ama tabiki ne kadar benzetebildiyseler:)))ama senin kız inatçı yaramaz dedi dr.bir türlü sakin olamadı dün tam yüzünün resmini çekecek dünüyo kasıklarıma kadar girdisusu yerlerde dolaşıyo dedi anlıcanız bole yani allaha şükür bişey yokmuş....biz buaralar yoğunuz fırsat buldukça uğrucaz yanınıa...
sekil 1A ben... bana iki doktor ole dedi.. biri ankarada bir prof.. ama dun kız oldugunu ogrendikk.. hemde 100 de 100 :d gece hic yatamadım.. soktayız hala.. almadıgımız bi biberon kalmıstı
resmini koysana gorelim yaa bizde dikelimmm
çok sevindik cnm senin ve bebişin adınaa hangi hastanede ne kadara yaptırdın ayrıntılıyı onuda yazarmısın
demek ki kemik yapısına bakarak söylenen tahminlerin doğruluk payı yok gibi bişey. Sabretmek hakkımda en hayırlısı olacak galiba..
bu arada minik kızınız hayırlı olsun
cnm çok sevindim allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip kısmet etsin
cok tesekkur ederiz teyzesiiii
Kızlar ya,bebişlerinizin hareket sıklığı nedir?
Benim sıpam nerdeyse hiç durmuyor gece gündüz.
Bazen canımı bile acıtıyor artık
günaydın kızlarrrrrrrrr, nasılsınız???
Kızlar bir şey soracağım.
Şimdi bizim artık şeker yüklemesi zamanımız geldi ya,
ilk olarak 50'lik yükleme yapılıyor.
Pekii bunun alt ve üst limitleri nedir acaba?
buketcimm hayırlı olsun canım neyse kızımın arkadaşları artıyoaldıklareın içinde üzülme dğiştirmeseler bile kıza da kullanırsın artık kızı erkeği yok ben kzıma beğendim şey olunca erkek kıyafetleri bile alıyorum:)))mavi tek erkekler için değil
VALLA BİLEMİYORUM CANIM yaaa, ben mayıs 11de yaptırcam. o zaman degerlere bakar söylerim sana. 50lik yükleme 1 saat sürüyo onu biliyorum sadece. o zamana kadar da makarna ve hamurişini azalt dedi doktorum ki yanlış sonuç çıkmasın diye.
tatlım alırken solemistik zaten.. oda susleri ve bebek arabası degisecek. digerleri zaen erkek kız hepsine olan renkler. ben mavi ve pembe kullanmak istemedigim için musait renkler aldım..
Evet,2 kez kan alınıyormuş 1 saat içinde,aç ve tok olarak..
Doktorum bana da bir gece öncesinden şekerli şeyler yeme.
Tatlı,pasta vb. gibi dedi.
Ben de dikkat edeceğim o zamana kadar.
16 mayıs bizim de tarihimiz..
Zaten bu sonmuş..
Bundan sonra artık rutin bir test yok,senin durumuna göre ilerleyeceğiz.
Halsiz olursun kan testi yaparız,idrarında sorun olur idrar testi yaparız.
yani sana göre ilerleyecek dedi.
Sanırım artık sonuna geliyoruz bu güzel yolculuğun
tatlım alırken solemistik zaten.. Oda susleri ve bebek arabası degisecek. Digerleri zaen erkek kız hepsine olan renkler. Ben mavi ve pembe kullanmak istemedigim için musait renkler aldım..
Kızlar ya,bebişlerinizin hareket sıklığı nedir?
Benim sıpam nerdeyse hiç durmuyor gece gündüz.
Bazen canımı bile acıtıyor artık
kafasına pembiş toka takarsın canım herşeyi giyer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?