2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

tek sarki yok canim, cikan reklam penceresini kapatirsan arkada 10 tane kadar sarki cikiyo. ustlerine tiklayarak dinleyebilirsin.

Hımm evet ben de şimdi farkettim,sağol canım

arkadaşlar yokmu benim soruma cevabı olan.. kemik yapısından cinsiyet tahmini doğru sonuç verirmi ki???

Hiçbir filkrim yok:44:

bende bazı kişilerde ateş baş dönmesi ve ağrı yapıyormuş diye duymuştum

acaba yaptırmasak ne olur doktorunuz bişey söyledi mi illa yapılacak diye

Benim doktorum,ben aslında gerek duymuyorum ama yaptır dedi.
Ben de yaptırdım,çok rahat atlattım

esracm benim sıpada bi o tarafa bi bu tarafa geçio her gün daha fazla hareketleniyor çok şükür

Evet gün geçtikçe daha da belirginleşiyor tekmecikler.
Ayy yerim onları ben ya

geçen hafta ben uyuyamayınca eşim netteki hamile yastıklarını araştırıp ebatlarına göre elyaftan bir yastık dikti tabi 80 tl çok geldiği için ama kızlar tavsiye ederim inanılmaz rahat ettim geceleri kesintisiz uyuyorum desem yeri

eğer iyi bir doktor söylediyse kesin sonuç veriyormuş cnm
ya bende inanmak istiyorum ama şimdi gidip alacam erkek cicileri sonra kızım olursa onlarlamı büyüyecek :-( daha kontrolüme 1 ay var... bir öncekindede göstermemişti dayanamayıp 15 gün sonra tekrar gittip yine aynı :-( doktorumda artık çok sık bakmayalım zararlı olur dedi. korkumdan bir ay gidemem şindi doktora bebişime bişey olmasın diye

cnm kaç haftalık hamilesin niye bu kadar acele ediyorsun bebeğine kıyafet almak için ben 20+4 oldum ama daha hiçbişey almadım kızıma doktorum %100 kız dediği halde ya bide allah korusun daha erken diye düşünüyoruz eşimle bebeğime bişey olursa sonra o kıyafetlere bakıp bakıp ağlarım depresyondan çıkamam allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip kısmet etsin yeterki artık herşey var bir iki günde alınır acele etme

kızlar ben dr değiştirecem sanırım kocaelide kim oturuyosa yardım edebilirmi bana akademiye gidiyorum hem pahalı hemde 10 dk sürmüyo birde konağı deneyecem ama erkan bey çok yoğun 1 aydan aşağı randevu günü yok bende kazım beyden aldım nasıl bi dr hiç bilmiyorum sadece burdan birinde okumuştum kazım bey e gittiğini kimdi o :)

eŞİN NASIL DİKti becerdi canım onu? terzi mi acaba kendisi yahu?

Gülay canıjm Kazım beye giden .

19 olduk yeni. çok doğru söylüyorsun düşüncelerin benimde aklıma gelmiyor değil ama kötü düşünmek istemiyorum iyi düşünelim Allah hakkımızda hayırlısını versin bebişciklerimiz sağ sağlim kucağımıza gelsin. Ama insanız ya güzel görünce özeniyoruz işte bide ilk bebeğin verdiği heyecan olsa gerek

Gülay canıjm Kazım beye giden .

memnundu değilmi canım benim yanlış hatırlamıyorum.ya benim bebeğin beyninde kist var dedi ya dr biraz endişeliyim zaman geçirmeden başka dr görünmek istiyorum öff kafam karışık eskisine güvenip devammı etsem yoksa böyle arayışamı girsem karar veremedim

benimde ilk bebeğim olacak allahın izniyle içim gidiyor bebek kıyafeti görünce ama dayanıyorum şimdilik almıyorum. bir ay sonra başlarım yavaş yavaş 7. ayda hazır olsun bazı şeyleri erken doğumuda düşünmek gerek

memnundu yanlış hatırlamıyosam ama gelir heralde gün içinde, kendisiyle konuşur netleştirirsin durumu. inşallah sen de anlaşırsın o doktorla.

eŞİN NASIL DİKti becerdi canım onu? terzi mi acaba kendisi yahu?

babası brandacıymış eşim ve abiside çocukken yanında çalışmışlar bu müthiş bişi benim için ne istersem dikio evde kumaşımız vardı sadece elyaf aldık içine oda 25 tl ye geldi bize cnm

memnundu yanlış hatırlamıyosam ama gelir heralde gün içinde, kendisiyle konuşur netleştirirsin durumu. inşallah sen de anlaşırsın o doktorla.

işalh ya baktım zaten adamın özgeçmişine hemşerimmiş belki torpil yapar :) gerçi ne kazık yediysem hemşerilerden yedim :)

evet evet bende sabredeceğim. zorunlu ihtiyaçlarından birer tane alırım ne olur ne olmaz diye gerisi doğunca bile olur. yeterki sağlıklı olsun minik yavrum.

sekil 1A ben... bana iki doktor ole dedi.. biri ankarada bir prof.. ama dun kız oldugunu ogrendikk.. hemde 100 de 100 :d gece hic yatamadım.. soktayız hala.. almadıgımız bi biberon kalmıstı

babası brandacıymış eşim ve abiside çocukken yanında çalışmışlar bu müthiş bişi benim için ne istersem dikio evde kumaşımız vardı sadece elyaf aldık içine oda 25 tl ye geldi bize cnm

resmini koysana gorelim yaa bizde dikelimmm

Bende birsey satin almadim.Gecen seneden tecrube,en son aya kadar da almayacagim.Bebek alisverisi 1 gun surer.Tabii bu benim sahsi dusuncem.Onun yerine para biriktiriyorum.Tabii tedbiri elden birakma yok:)Birde arkadaslar ben tekstilciyim.Hamile ve bebek kiyafetlerinin menbasinda calisiyorum.Sagolsunlar,herkes birsey gonderiyor.Hamile gardrobum oldu:)bebek tulumlari etekleri corablari vs ..inanin onlari alirken bile korkuyor,evde gozumun onunde tutmuyorum.

günaydın hamişler...nasılsınız kaç gündür giremiyorum.ama dün gece bütün yazdıklarınızı okudum
biz bebişimizle şehir dışındaydık gezdik biraz dün ist.geldik ve gelir gelmez panik atak annesi hastaneye koştu.ayrıntılı(doppler)ultrasyonum cumaydı ama ben dayanamayıp dün gittim.allaha şükür bişeyimiz çıkmadı inşallah hep bole sağlıklı olur bebişim ve bebişlerimiz.nerdeyse 20-30dk sürdü..herşeyine baktılar ya kalbinin sesini duyunca aladım çok ilginç bi duygu,eşim ve annem bana benzettiler ama tabiki ne kadar benzetebildiyseler:)))ama senin kız inatçı yaramaz dedi dr.bir türlü sakin olamadı dün tam yüzünün resmini çekecek dünüyo kasıklarıma kadar girdisusuz yerlerde dolaşıyo dedi anlıcanız bole yani allaha şükür bişey yokmuş....biz buaralar yoğunuz fırsat buldukça uğrucaz yanınıza...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…