mesela bebeğim kuvvetli bi tekme atsa neşem üst düzey olabilir
hadı kucuk savaş at bı tekme annecıgıne moralı yerıne gelsın hadıııııı
burası trabzon çok sıcak görmeyizde nem bunaltır bizi,
ıyı geceler canımmherkese iyi geceler hoş sohbetler
canım sizin beğendiğiniz oda hangisi? kaçırdım sanırım.ben belis mobilyadan aldım ordan doğa takım diye geçiyor adı.yeşilli olan ama ben beyaz yaptırıyorum onu.büyüyebilen beşikli olan.1500 lita benimkisi canım
kuzuma önce beethovenden ode to joy, sonra moonlight sonatayı, daha sonraaa mozarttan marriage of figaroyu dinlettim, şimdide rimsky korsakovdan şehrazatı dinletiyooommmmmmmmm
hiç hareket yoookkkk
bayıldı yazık yavrum
kızlar nasılsınız canlarım
özgeeeeeeeeeee iyiyiz sen nasılsınnnnnn:80::80:
mesela bebeğim kuvvetli bi tekme atsa neşem üst düzey olabilir
burası trabzon çok sıcak görmeyizde nem bunaltır bizi,
oy kıyamam kızım yazık yawww azıcık ara ver
ıyı geceler canımm
fıyatı ıyıymıs canım bı bakayım senınkıne benım begendıgımı paylasıyorum hemen
kızlar nasılsınız canlarım
iyiyim canım bende evdeydim bugün biraz hava alayım diye dışarı çıktım lcw gittim bebişime cici aldım
ewet yaa bızımkının fıyatı cok tuzlu napcaz bılmemcanım geçmişe tekrar göz atıp buldum çok güzelmiş çokta şık bişey.benimkinin fiyatı seninkine göre baya uygunmuş
bide beni düşün, kısmetse mersinde olacağım doğumda, sıcak+nem
des'ree açtım, life
bakalım uyanacakmı, biraz hareketli, yav klasik dinlemeyi severdim ben, hamileyken ilk kez açtım, bunalıma girdim valla
iyiyim canım bende evdeydim bugün biraz hava alayım diye dışarı çıktım lcw gittim bebişime cici aldım
ay ne güzel ben de minik erkeğime kapşonlu hırka öreceğim...akşamları yengeme takılırım artık çünü bana öğretmesi lazım............iyiyim canım bende evdeydim bugün biraz hava alayım diye dışarı çıktım lcw gittim bebişime cici aldım
ya evet allah kolaylık versin...pempiş gibi yapsana kulaklık tak karnınabide beni düşün, kısmetse mersinde olacağım doğumda, sıcak+nem
des'ree açtım, life
bakalım uyanacakmı, biraz hareketli, yav klasik dinlemeyi severdim ben, hamileyken ilk kez açtım, bunalıma girdim valla
özgeciim hoş geldin, bende senin yaptığını yaptım bugün
ewet yaa bızımkının fıyatı cok tuzlu napcaz bılmem
özge naber canımm bendebugun lcw ye gttı m hem ogluma hemkendıme cıcı aldım
paylaşsana cicileri özgem ya neşemiz yerine gelsiniyi yapmışsın canım baktım eşimde icraat yok ben gittim aldım
ay ne güzel ben de minik erkeğime kapşonlu hırka öreceğim...akşamları yengeme takılırım artık çünü bana öğretmesi lazım............
ya evet allah kolaylık versin...pempiş gibi yapsana kulaklık tak karnına
:))))))))))))))))))) kulaklarının yerini bilsem :)))))))))))))))))))
paylaşsana cicileri özgem ya neşemiz yerine gelsin
paylaşayım canım resimlerini çekeyimde
orası neresı oluyo melosummkarnının kulaklarına taksana gider ses
ben bebısımı lcwden almadım ama canımm kendıme aldımmmkızlar yoksa hepimiz aynı şeyimi aldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?