2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hmm eewt canım bu begndıgım takımın dolabı buyuk baya canım cekecesıde oyle yatak kısmındada cekmece war yeterlı degılmı sence

nebilim ya bana yetmeyecek gibi geliyor çok eşyası olacak bence...
yani ben yaptıracağım....hantal düşünmüyorum eşyaları...çok rahat ulaşabilceği tarzda yaptırcağım...genç olduğu zaman kafasına göre değişir odayı...

ay ay oglusu buyumuste genc olmus canımm yaahaklısın canım bende bebe odası gıbı dusunmuyorum benımkıde genc olunca kullansın

ay ay oglusu buyumuste genc olmus canımm yaahaklısın canım bende bebe odası gıbı dusunmuyorum benımkıde genc olunca kullansın

ben de düz beyaz yada renkli genç odası düşünüyorum beşiği büyümeyen almayı düşünüyorum 3 4 yaşında bazalı yatak almayı düşünüyorum.odayı büyüyene kadar kullanır.

ben de düz beyaz yada renkli genç odası düşünüyorum beşiği büyümeyen almayı düşünüyorum 3 4 yaşında bazalı yatak almayı düşünüyorum.odayı büyüyene kadar kullanır.

mantıklı canım...ben park yatak alıcam....epey idare eder bizi sonra odasına geçer
yanımda yatırmayı hiç düşünmedim..çocuk alışıyor ve odasını benimsemiyor....

evetttttttttttttt
nerden anladın canım ya...bu havalar bana göre değil içim bunalıor
yağmuru ve kapalı havayı sevmiyorum
canını sıkan sadece hava olsun ya güzelim, düzelecek elbet, sonra sıcaklara sıkılacaksın... bence tadını çıkart, kapalıda olsa

bellı oluyoo kuzum yazılarından senden nese damlardıda ama yok sımdınapsakkı keyfın yerıne gelse yaaa
mesela bebeğim kuvvetli bi tekme atsa neşem üst düzey olabilir
canını sıkan sadece hava olsun ya güzelim, düzelecek elbet, sonra sıcaklara sıkılacaksın... bence tadını çıkart, kapalıda olsa

burası trabzon çok sıcak görmeyizde nem bunaltır bizi,

oylemı begndınmı fıyat 2850 canım bakalım cok sık kullanıslı geldı bana cokta begendım yaaa
sewalcıgım senın oda nasıldı yaa we fıyatı nekadrdı

canım sizin beğendiğiniz oda hangisi? kaçırdım sanırım.ben belis mobilyadan aldım ordan doğa takım diye geçiyor adı.yeşilli olan ama ben beyaz yaptırıyorum onu.büyüyebilen beşikli olan.1500 lita benimkisi canım

kuzuma önce beethovenden ode to joy, sonra moonlight sonatayı, daha sonraaa mozarttan marriage of figaroyu dinlettim, şimdide rimsky korsakovdan şehrazatı dinletiyooommmmmmmmm

hiç hareket yoookkkk
bayıldı yazık yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…