2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

şimdiden böyleyse doğuma yakın kimse olmaz burdaaaa hazırlıklar felan

meloşummm kesinlikle katılıyorum sana şimdiden böle ilerde belki biz bile giremicez canım hazırlıklar falan ama olmaz ki bırakılımaz ki..havalarda bir düzelmedi yaaaa

meloşummm kesinlikle katılıyorum sana şimdiden böle ilerde belki biz bile giremicez canım hazırlıklar falan ama olmaz ki bırakılımaz ki..havalarda bir düzelmedi yaaaa
yaaaaaaaaaaaa oyle demeyın ama bence son zamnda herkes burda olur inşş
öğretmenim ben.şark görevi

hmm allah kolaylık wersın canımmm

Allah kavuştursun canım yaaa:26: şimdi ne zor gelmiştir sana gitmeleri.neyse alışırsın.sevi bebeyi bende beğendim

yüzde yüz pamuk.kumaşları da yumuşaktı.chicco kadar pahalı değil.kullanışlı şeyler vardı banyo filesi vs...

bak sayfayı acınca bebe kısmına tıkla sonra 5.oda cnmm
kızım sen demeden önce baktım ben de o takımı beğendim bu kadar olur
çok güzel
ben mobilyacıda yaptıracağım çok beğendim valla çalabilirim

bende böyle düşünüyorum valla sevalcim

kızım sen demeden önce baktım ben de o takımı beğendim bu kadar olur
çok güzel
ben mobilyacıda yaptıracağım çok beğendim valla çalabilirim

bende böyle düşünüyorum valla sevalcim

oylemı begndınmı fıyat 2850 canım bakalım cok sık kullanıslı geldı bana cokta begendım yaaa
sewalcıgım senın oda nasıldı yaa we fıyatı nekadrdı

antalyadaki görümceme uzaktan pc yardımı yaptım :)

allah kolaylık versin, nasıl geçiyor, zor değildir inşallah bulunduğun yer. ne kadar kaldı???

iyi geçiyor bir sıkıntımız yok.iyi bir yerdeyim okulum anadolu lisesi.daha çooooook var.

iyi geçiyor bir sıkıntımız yok.iyi bir yerdeyim okulum anadolu lisesi.daha çooooook var.

sıkıntının olmaması ve anadolu lisesi olması güzel ama daha çoooooook var olması kötü... zaman çabuk geçiyor neyseki, karnım şişmese zamanın bukadar çabuk geçtiğini anlamayacağım neredeyse, bi bakmışsın şark süren dolmuş ve batıdasın....

eewt zamn acayıp hızlı gecıyo ya daha dun 3haftalık gebesınz demstı dr sımdı 5ay bıtece yaa ınanılır gıbı degıl

hmm esın ne ıs yapıyo pekı senın mecburı gorewle ordasınz ya o ne yapıyo

eşim de öğretmen.bizim batıya tekrar tayinimiz çıkana kadar bebeğimiz okul çağına gelmiş olur belki daha da büyük.batı puanları çok yüksek puan biriktiriyoruz.o yüzden zamanı saymıyoruz.zamanın tadını çıkarmaya çalışıyoruz.tatil,arkadaşlar vs iyi değerlendirmeye çalışıyoruz.

ıyı ya ne gusel oldugunuz ortamda mutlu olmanız kıymet bılmenız hayatı yasanılır kılar canımm

bızde yaptırabılırız ewdekı tw unıtesını yaptırmıstık cokta guzel oldu aynısını gosterecegım bakalım marangoz nekadr fıyat werecekk

benim çocuk odamda bazam var o yüzdenn yatak almayacağım park yatak düşünüyorum onuda yanıma koyacağım...hemen odasında yatmayacak zaten...sadece dolap komidin ve konsolunu yaptıracağım...bakalım nasıl olucak....

ben de bu modeli çok beğendim burda marangozlara soracağım

hımm bende mecburen yatakodama küçük bı yatak alacagım bambu tarzı dusunuyorumm...konsol neden yaptırıyorsun kı canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…