hangisi canım
şimdiden böyleyse doğuma yakın kimse olmaz burdaaaa hazırlıklar felan
ne gorewı canımmm
yaaaaaaaaaaaa oyle demeyın ama bence son zamnda herkes burda olur inşşmeloşummm kesinlikle katılıyorum sana şimdiden böle ilerde belki biz bile giremicez canım hazırlıklar falan ama olmaz ki bırakılımaz ki..havalarda bir düzelmedi yaaaa
öğretmenim ben.şark görevi
ben diyarbakırda görev yapıyorum annemler istanbulda oturuyor
Allah kavuştursun canım yaaa:26: şimdi ne zor gelmiştir sana gitmeleri.neyse alışırsın.sevi bebeyi bende beğendim
kızım sen demeden önce baktım ben de o takımı beğendim bu kadar olurbak sayfayı acınca bebe kısmına tıkla sonra 5.oda cnmm
meloşummm kesinlikle katılıyorum sana şimdiden böle ilerde belki biz bile giremicez canım hazırlıklar falan ama olmaz ki bırakılımaz ki..havalarda bir düzelmedi yaaaa
kimee canım
öğretmenim ben.şark görevi
kızım sen demeden önce baktım ben de o takımı beğendim bu kadar olur
çok güzel
ben mobilyacıda yaptıracağım çok beğendim valla çalabilirim
bende böyle düşünüyorum valla sevalcim
antalyadaki görümceme uzaktan pc yardımı yaptım :)
allah kolaylık versin, nasıl geçiyor, zor değildir inşallah bulunduğun yer. ne kadar kaldı???
iyi geçiyor bir sıkıntımız yok.iyi bir yerdeyim okulum anadolu lisesi.daha çooooook var.
iyi geçiyor bir sıkıntımız yok.iyi bir yerdeyim okulum anadolu lisesi.daha çooooook var.
oylemı begndınmı fıyat 2850 canım bakalım cok sık kullanıslı geldı bana cokta begendım yaaa
sewalcıgım senın oda nasıldı yaa we fıyatı nekadrdı
sıkıntının olmaması ve anadolu lisesi olması güzel ama daha çoooooook var olması kötü... zaman çabuk geçiyor neyseki, karnım şişmese zamanın bukadar çabuk geçtiğini anlamayacağım neredeyse, bi bakmışsın şark süren dolmuş ve batıdasın....
hmm esın ne ıs yapıyo pekı senın mecburı gorewle ordasınz ya o ne yapıyo
fiyatı iyiymiş ama ben yaptıracağım bakalım ne kadar tutacak.
eşim de öğretmen.bizim batıya tekrar tayinimiz çıkana kadar bebeğimiz okul çağına gelmiş olur belki daha da büyük.batı puanları çok yüksek puan biriktiriyoruz.o yüzden zamanı saymıyoruz.zamanın tadını çıkarmaya çalışıyoruz.tatil,arkadaşlar vs iyi değerlendirmeye çalışıyoruz.
bızde yaptırabılırız ewdekı tw unıtesını yaptırmıstık cokta guzel oldu aynısını gosterecegım bakalım marangoz nekadr fıyat werecekk
benim çocuk odamda bazam var o yüzdenn yatak almayacağım park yatak düşünüyorum onuda yanıma koyacağım...hemen odasında yatmayacak zaten...sadece dolap komidin ve konsolunu yaptıracağım...bakalım nasıl olucak....
benim çocuk odamda bazam var o yüzdenn yatak almayacağım park yatak düşünüyorum onuda yanıma koyacağım...hemen odasında yatmayacak zaten...sadece dolap komidin ve konsolunu yaptıracağım...bakalım nasıl olucak....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?