• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

sen eşinle neden ayrıydın canım
eşim iş için mersin'de canım, o yüzden ayrıyız biz yaklaşık 1 aydır...:43::43::43:

Biz geldik kızlaaarrrrrrrrrrrr
güzel bi gündü, ve ben yine oğluşuma bişiiii beğenip alamadım...
ya kızlar için çeşit bol maşallah ama erkekler için çok az, çıldıracağım. zor zar 3 tanesi bir arada alttan çıtçıtlı badi aldım Lcw'den. ne yapacam ben böyle, bir de bakıyorum sert geliyorsa penyeleri almıyorum. annesinin beğenmemesi yüzünden bişiiisi olmayacak Atahan'ın:52::52:
sizler neler yaptınız, nasılsınız????

eşim iş için mersin'de canım, o yüzden ayrıyız biz yaklaşık 1 aydır...:43::43::43:

ya kızlar için çeşit bol maşallah ama erkekler için çok az, çıldıracağım. zor zar 3 tanesi bir arada alttan çıtçıtlı badi aldım Lcw'den. ne yapacam ben böyle, bir de bakıyorum sert geliyorsa penyeleri almıyorum. annesinin beğenmemesi yüzünden bişiiisi olmayacak Atahan'ın:52::52:

Hoşgeldin pimpirikli anne seni:1::1:
Yeni başlasıysan artık gözün alışır daha çabuk seçmeye başlarsın canım.
Ama gerçekten kız bebek anneleri şanslı,misal ben:12::1::1:

Hoşgeldin pimpirikli anne seni:1::1:
Yeni başlasıysan artık gözün alışır daha çabuk seçmeye başlarsın canım.
Ama gerçekten kız bebek anneleri şanslı,misal ben:12::1::1:

yok hayatım yeni başlamadım, 1 ay önce başladım ama nedense hangisini ellesem iyi değilmiş gibi geliyor, eeeee bu yaşta çocuk sahibi olunca buldumcuk oluyor demekki insan.

bu arada gerçekten kıyafet konusunda şanslısın, ne güzel şeyler vardı... birde en iyisi hellobaby'e gitmek olacak tekrardan. orada çeşit biraz daha bol diğer mağazalara göre.

yok hayatım yeni başlamadım, 1 ay önce başladım ama nedense hangisini ellesem iyi değilmiş gibi geliyor, eeeee bu yaşta çocuk sahibi olunca buldumcuk oluyor demekki insan.

bu arada gerçekten kıyafet konusunda şanslısın, ne güzel şeyler vardı... birde en iyisi hellobaby'e gitmek olacak tekrardan. orada çeşit biraz daha bol diğer mağazalara göre.

Kız bebeklerin kıyafetleri evet çok çeşitli ama
erkeklerde de öyle şeyler var ki,Allahım böyle minik adamlar gibi:75:
Ben onları görünce bayılıyorumm yaa:52:
Neyse daha zaman var canım,elbet bulursun gönlüne göre..:61:

Kız bebeklerin kıyafetleri evet çok çeşitli ama
erkeklerde de öyle şeyler var ki,Allahım böyle minik adamlar gibi:75:
Ben onları görünce bayılıyorumm yaa:52:
Neyse daha zaman var canım,elbet bulursun gönlüne göre..:61:

Eşim gelmek üzeredir,ben kaçayım kızlar.
Öpüyorum çokkkk kuzuları:54:

yeni doğandayım ben daha, geçen ykmde baktım, azıcık büyüsün küçük adamıma neler alacam hepsini planladım :))))

bizde seni öpüyoruz canım...

ilk hamilelik olmasa belki bu kadar merakta olmaz:)) vee daha 16 kocaaa gun var :1::1:

canım hayırlı olsun bebişin.ilk okuduğumda sanki banada erkek gibi geldi meloşla aynı hissetmişiz sağlıklı olsun da önemli değil cinsiyeti canım

ay niye böyle burası yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
iki sayfayı geçemedi

kızlar:80::80:

canım tek başına bişey almak biraz zor insan kararsız kalıyor doğrusu.dün mağazaları gezeerken satıcı kadın sevi bebe ve idil bebenin ürünlerini önerdi %100 pamuktan üretiliyormuş yumuşaklık anlamında.chicco nun bebek kıyafetleri de güzel oralara da bak istersen canım.bu arada Allah kavuştursun

canım hayırlı olsun bebişin.ilk okuduğumda sanki banada erkek gibi geldi meloşla aynı hissetmişiz sağlıklı olsun da önemli değil cinsiyeti canım

banada erkek gibi geliyor ama bana benim bebeğim dr. söyleyene kadar kız gibi gelmişti.... :52::52::52:

canım tek başına bişey almak biraz zor insan kararsız kalıyor doğrusu.dün mağazaları gezeerken satıcı kadın sevi bebe ve idil bebenin ürünlerini önerdi %100 pamuktan üretiliyormuş yumuşaklık anlamında.chicco nun bebek kıyafetleri de güzel oralara da bak istersen canım.bu arada Allah kavuştursun
amiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn:69:
chicconunkiler gerçekten çok güzeldi, katılıyorum.

Meloşşşş hoş geldin canım, nasılsı, yorgunluğunu atabildin mi???

Selam kizlar ve minik bebisleri:) benim hepinize bi sorum olacak arkadaslar, daha bebegin cinsiyetini ogrenemedim ve cok merak ediyorum:( en son 12 haftasinda ultrasona girmistim ve cinsiyeti ogrenemedik ondan sonrada gitmedim(burdaki doktorlar 5 ayini doldurmadan soylemek istemiyor), mayis 10da randevumuz var.. o gune kadar nasil sabrederim bilemiyorum.. bakiyorum da hepiniz ogrenmissiniz cinsiyetleri, ben hala beklemekteyim.. kucuk ayrintilari anlatirsaniz belki tahmin edebilirim diyorum ne dersiniz?:1:
Benim minik sol tarafimda duruyor ve yumruk gibi sertlesiyor bazen, hic kusmam, mide bulantilarim ve as ermelerim olmadi rahat bi hamilelik geciriyorum.. Karnima gelince daha 2-3 aylikken karnim cikmisti , bunlardan yola cikarak biraz tahminde bulunalim mi hanimlar:3: lutfen kendinizden yola cikarak bi yorum yazin:) öpuyorum hapinizi..

canım genelde kızlar kusturur derler ama bende öyle kusma olmadı rahat geçti hamileliğim aşerme bende de olmadı göbegim yaygın sivri değil ve kız ekşi yedim hep turşu tükettim çok bu ay tatlı yer oldum reçel falan önceki aylarda yiyemiyordum :61:

banada erkek gibi geliyor ama bana benim bebeğim dr. söyleyene kadar kız gibi gelmişti.... :52::52::52:

amiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn:69:
chicconunkiler gerçekten çok güzeldi, katılıyorum.

Meloşşşş hoş geldin canım, nasılsı, yorgunluğunu atabildin mi???

saol tatlım iiiiyim...attım cıbı cıbı yaptık şi mdi keyif yapıyoruz sen nasılsın?

herseyden once saglikli bi bebek olsun, hepimizi RABBIM bi avazda kurtarsin tabiki.. ama artik odasini hazirlamak, kiyafet almak istiyorum:15: merakima yenik dusuyorum iste:1:

Back