• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Aaa süper bunlar,hepsini siz mi yaptınız,satın aldıklarınız da var mı canım?

eşimle yapmıştık.malzemeleri aldık saten kumaş tarlatan süsler puf yapıştırmalar.hatta toka bile var kesip oyuncaklarını kullandık.maliyeti de çok düşük oldu.yapılışını isteyen olursa tarif ederim iç malzeme vs listesi var

eşimle yapmıştık.malzemeleri aldık saten kumaş tarlatan süsler puf yapıştırmalar.hatta toka bile var kesip oyuncaklarını kullandık.maliyeti de çok düşük oldu.yapılışını isteyen olursa tarif ederim iç malzeme vs listesi var

Harika olmuşlar,hazır gibi..
Açıkçası ben isterim yapılışını.
Çünkü ben de bebek şekerlerini,kapı süsünü vs kendim yapmak istiyorum.

Harika olmuşlar,hazır gibi..
Açıkçası ben isterim yapılışını.
Çünkü ben de bebek şekerlerini,kapı süsünü vs kendim yapmak istiyorum.

yastık için içte 2 tl ye polar yastık.dışında saten kumaşla yastığı kapladık.yastığın kenarlarına organze kurdele geçtik.ortasına düğme diktik.oraya bebeği silikon tabancası ile yapıştırdık.diğer kelebek inci vs süslerde silikon tabancası ile yapıştı.

sepet için yılbaşı düğün vs kalan bir sepeti kullandık.kumaş aynı satenden.silkonla alt kısmı kapladık.sapı içinse saten kurdele ile kapladık daha zarif duruyor.inci kelebek puf süs ve tokalar da silikonla yapıştırdık.içine hazır satılan kına kaplarından aldık şekerle doldurup kapadık.ama tül alıp keserek de yapılabilir(daha pahalıya geliyor)

kapı süsü için deniz makarnası denilen süngerden var.kestik istediğimiz boyutta.koli bandı ile yuvarladık.sonra en kalın saten kurdele ile tamamını kapladık.yapıştırma silikonla halkanın içine gelecek şekilde.süslerde zevke göre yapıştırma.

kapı süsü ve sepetteki büzgü kumaş görünen renkli tarlatan onları 4 parmak kalınlığında kestik.ortasından dikiş ipliği ile dikerek büzdük.yine silikonla yapıştırdık.kaplama malzemeleri kumaş vs 20 tl.yastık 2 tl.sepet evde vardı.hazır kınalık paketler 10 tl.total 40 tl yi bulmadı

yastık için içte 2 tl ye polar yastık.dışında saten kumaşla yastığı kapladık.yastığın kenarlarına organze kurdele geçtik.ortasına düğme diktik.oraya bebeği silikon tabancası ile yapıştırdık.diğer kelebek inci vs süslerde silikon tabancası ile yapıştı.

sepet için yılbaşı düğün vs kalan bir sepeti kullandık.kumaş aynı satenden.silkonla alt kısmı kapladık.sapı içinse saten kurdele ile kapladık daha zarif duruyor.inci kelebek puf süs ve tokalar da silikonla yapıştırdık.içine hazır satılan kına kaplarından aldık şekerle doldurup kapadık.ama tül alıp keserek de yapılabilir(daha pahalıya geliyor)

kapı süsü için deniz makarnası denilen süngerden var.kestik istediğimiz boyutta.koli bandı ile yuvarladık.sonra en kalın saten kurdele ile tamamını kapladık.yapıştırma silikonla halkanın içine gelecek şekilde.süslerde zevke göre yapıştırma.

kapı süsü ve sepetteki büzgü kumaş görünen renkli tarlatan onları 4 parmak kalınlığında kestik.ortasından dikiş ipliği ile dikerek büzdük.yine silikonla yapıştırdık.kaplama malzemeleri kumaş vs 20 tl.yastık 2 tl.sepet evde vardı.hazır kınalık paketler 10 tl.total 40 tl yi bulmadı

Gerçekten de süper..
Eşinin de senin de ellerine sağlık.
Mutlaka faydalanacağım yazdıklarından,teşekkürler:71:

Gerçekten de süper..
Eşinin de senin de ellerine sağlık.
Mutlaka faydalanacağım yazdıklarından,teşekkürler:71:

malzemeler eminönünden.diğer şehirlerde fiyatlar farklı olabilir.kendim yapacağım zaman annemden isteyeceğim malzemeleri.kargo ile 5 tl ye geliyor

Biz kahvaltımızı yaptık cess teysemis:91:
Elmamızı bile yedik şimdi:61:

OOOOhhh afiyet olsun canım benim, yarasın melegine. benim kahvaltı keyfi bitti, eşimin yanında gidiyorum haliyle de çıkıyorum internetten. kendinize iyi bkaın yarın görüşmek üzere.

malzemeler eminönünden.diğer şehirlerde fiyatlar farklı olabilir.kendim yapacağım zaman annemden isteyeceğim malzemeleri.kargo ile 5 tl ye geliyor

Ben İstanbul'da değilim canım,keşke olsaydım..
İnternet sitelerinde bulduğum kadarı ile alacağıım artık malzemeleri..

OOOOhhh afiyet olsun canım benim, yarasın melegine. benim kahvaltı keyfi bitti, eşimin yanında gidiyorum haliyle de çıkıyorum internetten. kendinize iyi bkaın yarın görüşmek üzere.

Tamam canım hadi bakalım babişin yanınaa:10:
Boll keyifli bir pazar olsun:21::21:

günaydın hanımlarrr ve akıllaır bıdıkları

bizde bugün kursu astık sabah aklaktık babamızı babannemize gönderdik bende hafif kahvaltı yaptım dedim size bir bakaym.

elmacığımı üzmüşler ya düzgün bey e gitti mi acaba kesinlşikle görünsün... elmam hiç birşeyi yok oğlunun telaşlanma canım.

pembecim doğum günün kutlu ve mutlu olsun

Ben İstanbul'da değilim canım,keşke olsaydım..
İnternet sitelerinde bulduğum kadarı ile alacağıım artık malzemeleri..

ben de değilim.internetten de bakabilirsin süsleri.dediğim gibi pazarda paketi 1tl olan tokaları kesip süslerini yapıştırdık.eskiyen kıyafetlerden sökebilirsin tül fiyonk vs.

Kızım için yapacağım bebek şekerlerinin malzemelerine karar verdim şimdi kızlar.
Yarın siparişini vereceğim.
Bakın bakalım beğenecek misiniz:

Bu kurdelamız:
Eki Görüntüle 183471

Bu şeker üzerine yapıştıracağımız süsümüz:
Eki Görüntüle 183472

Bunlar da renkli nazar boncuklarımız:
Eki Görüntüle 183473

En alttaki resim de tülümüz.
Bunların dışında bir de arkalarına tapıştırılacak olan küçük mıknatısları var.
Ben 50 tane yapacağım.
Hepsinin bana toplam maliyeti: 35 tl falan oluyor:21::21::21:

esracım çok beğendim içim gitti valla ben de bir an önce yapmalıyım
günaydın yawrular......
izmir güneşli hava çok güzel...hem bugün oğlumla geçirdiğim ilk doğumgünüm benim!!!!
babamız uyansında hemen çıkalım dışarı!!!!:nazar:

doğumgünüsün kutlu olsun pempişşşşşş.mutlu ol senelerce:71::71:

gunaydın herkese iyi pazarlar diliyorum.

Pembişçim yaş gününmüş, kutlu olsun. sevenlerin ve sevdiklerinle daha nice mutlu yaşlara canım.

günaydın hanımlarrr ve akıllaır bıdıkları

bizde bugün kursu astık sabah aklaktık babamızı babannemize gönderdik bende hafif kahvaltı yaptım dedim size bir bakaym.

elmacığımı üzmüşler ya düzgün bey e gitti mi acaba kesinlşikle görünsün... elmam hiç birşeyi yok oğlunun telaşlanma canım.

pembecim doğum günün kutlu ve mutlu olsun

teşekkür ederiz güzel anneler...:16:

günaydın yawrular......
izmir güneşli hava çok güzel...hem bugün oğlumla geçirdiğim ilk doğumgünüm benim!!!!
babamız uyansında hemen çıkalım dışarı!!!!:nazar:

Pembecim nice mutlu yıllar canım..Oğluşun ve tüm sevdiklerinle beraber inşallah nice uzunn,sağlıklı, mutlu yıllarınız olsun..

Kızım için yapacağım bebek şekerlerinin malzemelerine karar verdim şimdi kızlar.
Yarın siparişini vereceğim.
Bakın bakalım beğenecek misiniz:

Bu kurdelamız:
Eki Görüntüle 183471

Bu şeker üzerine yapıştıracağımız süsümüz:
Eki Görüntüle 183472

Bunlar da renkli nazar boncuklarımız:
Eki Görüntüle 183473

En alttaki resim de tülümüz.
Bunların dışında bir de arkalarına tapıştırılacak olan küçük mıknatısları var.
Ben 50 tane yapacağım.
Hepsinin bana toplam maliyeti: 35 tl falan oluyor:21::21::21:

bayıldım çoook güzeller Esracım..Ağustos annelerinde yakalamışsın beni :9: aklım çok karışmıştı sağolsunlar öneride bulundular rahatladım şimdi..

kızlar babamızın gelmesine saatler kaldı vakit geçmiyo bi türlü çook heyecanlıyıs :16:

Back