2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

melosum gunaydın nasılsın canım yaa senı cok merak ettım ben dun hıc gıremedım gecmısı okudum esınle olan durum cok normal bıtanem tamm sen esıne yakıstıramadın ama olabılır cnmm wardr dusundugu bısey muhahkk sıkma o kıymetlı canını olurmu guzelımm

ya benim anlamadığım nokta, amniosentezde iç organların rahatsızlığına dair ne bulunacakmış?
anomali araştırılır benim bildiğim...
canım vallahi üzülme bi şşaşkın dr. sanırım bu gittiğin. hiç mantığım almadı benim...mutlaka iyi bildiğin bir dr.a hemen git, fazla sıkılmadan. gerek yok böyle gerginliğe, sonrada o adama gidip ağzının payını vermek lazım!
çok kızdım yaaa

eewt cnm bızde cok kızdık we umuyoruz bısey cıkmayacak alalhın ıznıyleee

dün götürdüm ben oğlumu bayrama, yüksek müzik sesinde korktu sanırsam...benide korkuttu, inanamadım...

seneye eline bayrak, yine bayramdayız....

günaydın kızlar...
esrant bişi söylemek istiyorum.şu en baştaki konuya yani isimlerimizin yazdığı listenin olduğu mesaja bizim topiğimizle ilgili olan.bebeklerimize aldıklarımız vede göbeklerimizle ilgili olan linkleri mesaja eklermisin...
ben her seferinde birilerine sormak zorunda kalıyorum da

ya fırsat kalmıyoor fotoyaaa aamaa şimdi size bi foto koyacağım kızımın dünkü fotosu uyuyordu.. maaşallaahhEki Görüntüle 182832

Ahh uykucu prensessss
Çok tatlı Özlemcim maaşallahh

merhaba kızlar nasılsınız ben aşımı oldum çarşamba günü ve öncekiler gibi ağrımadı bu kez eli çok hafifti ebenin belkide 5. dozu vurlduğum için alışmışımdır

Geçmiş olsun Ayşegülcümm

bir arkadaşımız eklemişti bu videoyu biraz gülelim diye tekrar ekliyeyim dedim....
her izlediğimde giyinme provalarında kopuyorum...
çocuk provaları
[video]http://youtu.be/excfkPT2riY[/video]

Son düzenleme:

Eklerim tabii ki ama aslında çok kolay yerini bulmak.
Anlatayım:
Hani konunun başında Eylül anneleri yazıyor ya,bak sol tarafta sayfa başında.
İşte Eylül annelerine tıkla,tüm konular orda.
Daha bir sürü konu açıyoruz çünkü oraya zaman zaman..

oy maşallah minnoşa...çok sevindim cesim...allahım kucağına almayı nasip etsin
ahaha yalnız hepimiz artık yılmazı nasılda tanıorsak hepimiz ağız birliği etmiş gibi konuşmuşuz yaa meloşumda utansın kocasına naz yapıor diyeeeeee
:78::78::78:hakkatten öyle hamilelik hormonlarından yanlış anlıyorum her şeyi
canım benim geçmiş olsun demeyeceğim çünkü hiç bir şey çıkmayacak allahın izniyle...
doktorların vesvesesi..inanmıyorum bu doktorlara gör bak bir şey çıkmayacak.burdan bayram yapıcaz.
bebeğinin kötü bir durumu yok..eylülde sapasağlam kucağına alıcaksın allahın izniyle
hayırlısı canım bakalım... eşinin hevesini kırma yazık.eşim polis şark görevimiz var.buarada iyi geceler canım
benim kardeşimde polislik sınavını kazandı şimdi eğitim için bekliyor...

günaydın tatlım...yavaş yuvaş bu durum hallediliyor...kadının fendi erkeği yendi

tamam bilgilendirdiğin için teşekkür ederim...

dedesi oğluşuma banyo küveti almışşşş

Güle güle kullansın oğluşunnnn

Ben henüz dinlemedim ama evet sağlık ocaklarında sadece kalp atışları dinleniyor.
Aslında her gün gitmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…