Herkeslereeee GÜNAYDIINNNNNNNNNN
gunaydın ttalımm naber....dun cıcılerede gobusunde baktım hepsıne 10 uzerınde 10000000000000000
tembel annelerımz uyuyor galıba halaa:85::85::85:
Çok iyiyiz canım,sabah sabah güzel uyandık,hava süpeerrrr
Teşekkür ederiz beğenilerin için
Bugün hastasonu ya,izinli herkesler
Evet esimde aynı şeyi söylüyor yarın düzgün beye gidip birde ona baktiralim diyor
Açıkcası uyku bey söylede bir ifade kullandı bunların hepsi bir varsayım olabilir aslında bir arpaboyu yol yapmaz amniyosentez yanmızda iç rahatlatmak için yapılacakmış yani sanki biz deneme tahtasiyiz
ya benim anlamadığım nokta, amniosentezde iç organların rahatsızlığına dair ne bulunacakmış?
anomali araştırılır benim bildiğim...
canım vallahi üzülme bi şşaşkın dr. sanırım bu gittiğin. hiç mantığım almadı benim...mutlaka iyi bildiğin bir dr.a hemen git, fazla sıkılmadan. gerek yok böyle gerginliğe, sonrada o adama gidip ağzının payını vermek lazım!
çok kızdım yaaa
ewet hawa super ya ben kalktım ustumu gıydım kardesımın 23 nısan gosterıne gıtcemde gıtmeden bı bakayım dedım canımmm
yolcu yolunda gerek ben cıkayım kızlarrr opyrmmm herkese super bı haftasonu dılıyorummmm:80::80::80::80:
ya fırsat kalmıyoor fotoyaaa aamaa şimdi size bi foto koyacağım kızımın dünkü fotosu uyuyordu.. maaşallaahhEki Görüntüle 182832
merhaba kızlar nasılsınız ben aşımı oldum çarşamba günü ve öncekiler gibi ağrımadı bu kez eli çok hafifti ebeninbelkide 5. dozu vurlduğum için alışmışımdır
günaydın kızlar...
esrant bişi söylemek istiyorum.şu en baştaki konuya yani isimlerimizin yazdığı listenin olduğu mesaja bizim topiğimizle ilgili olan.bebeklerimize aldıklarımız vede göbeklerimizle ilgili olan linkleri mesaja eklermisin...
ben her seferinde birilerine sormak zorunda kalıyorum da
oy maşallah minnoşa...çok sevindim cesim...allahım kucağına almayı nasip etsinMeyaba Teyzeleyiii, biz geldik oğlumla doktordaaaan. başlıyorum.
öncelikle kendimle başlıyım. baştan beri yedi kilo sayıyla 7 kilo almışım. boyundan dolayı benim icin farketmez kilo alışın dedi. 18-20 arası alırsan doguma kadar kaldırır vucudun dedi. şimdi tam yarısında 7 kilo almissin, kalaninda da yedi kilo alsan tam ideal olur dedi. Ammaaaa makarnayı çok yedigimi bildigi icin, artık makarna ve beyaz ekmegi azaltiyoruz, onun yerine tam bugday ekmek yiyoruz. şeker yuklemesinde problem cikmazsa eski beslenme duzenine gecersin dedi.
gelelim prensime.prensimiz 450 gr olmus. yuzune bakabildik nihayet. esim de doktor da bana benzetti. hatta doktor ne kadar erkek bi yyuzu var bu oglanın dedi. her bebekte bu kadar karakteristik olmaz, belli olmazmış. haftamızla uyumlu herşeyimiz. eşim bebegin yeri cok dar degil mi yaaa dedi. doktor da ne darı yayla gibi maşallah. suyu çok iyi, çok bolmmış, yeri de çok genişmiş. yandan baktık da ağzını açıp açıp kapatıyodu. sanki konuşuyo gibi geldi. yüzüne baktığımızda dabiz güldü oğlum.
The End.
:78::78::78:hakkatten öyle hamilelik hormonlarından yanlış anlıyorum her şeyiahaha yalnız hepimiz artık yılmazı nasılda tanıorsak hepimiz ağız birliği etmiş gibi konuşmuşuz yaa meloşumda utansın kocasına naz yapıor diyeeeeee
canım benim geçmiş olsun demeyeceğim çünkü hiç bir şey çıkmayacak allahın izniyle...Damla canım merak edeceğini biliyordum hemen kısa bir özet yapayım uyku beye gittik ilk etapta gayet iyiydi sıcak kanlı ilgili sonra ultrasona girdim ultrasonu düşündüğüm gibi degildi yani çok net değil 4boyutlu gibi normal ultrasonda detaylı inceleme yapıyor yanmızda neyse başladı bebeğimi incelemeye ve saymaya beyinde genişleme kalpte leke böbrekte açıklık gibi tabi dünya basımıza yıkıldı bir an diğer hersey normal dedi sagolsun amniyosentez dedi ama bişeyde olmaya bilirmiş falan filan
bebeğinin kötü bir durumu yok..eylülde sapasağlam kucağına alıcaksın allahın izniyleKızlar çok zor birsey insan bebeği ile ilgili kötü birsey duymaya tahammül edemiyor ona kötü birsey konduramiyor
Ben ve esim aksamdan beri birbirimizi teselli etmeye çalışıyoruz ve hep dik durmaya çalışıyoruz
benim kardeşimde polislik sınavını kazandı şimdi eğitim için bekliyor...hayırlısı canım bakalım... eşinin hevesini kırma yazık.eşim polis şark görevimiz var.buarada iyi geceler canım
melosum gunaydın nasılsın canım yaa senı cok merak ettım ben dun hıc gıremedım gecmısı okudum esınle olan durum cok normal bıtanem tamm sen esıne yakıstıramadın ama olabılır cnmm wardr dusundugu bısey muhahkk sıkma o kıymetlı canını olurmu guzelımm
Eklerim tabii ki ama aslında çok kolay yerini bulmak.
Anlatayım:
Hani konunun başında Eylül anneleri yazıyor ya,bak sol tarafta sayfa başında.
İşte Eylül annelerine tıkla,tüm konular orda.
Daha bir sürü konu açıyoruz çünkü oraya zaman zaman..
dedesi oğluşuma banyo küveti almışşşş
kızlarrrrrr
dun kendı dr bugunde saglık ocagına gıttık aylık kont ıcın
anam bıde ne olsun hemsıre bı alet cıkardı kızımın kalp atıslarını dınlettı
bende dedım bu ne megerse sadece sesı dınlenıomus sızınkılerde bole bakıomu
bende hemsıreye dedım kı bunu ogrendıgım ıyı oldu ben artık hergun gelır kızımın sesını dınlerım dedım
hemsırede bana dedıkı klasık ılk cocuk annesı
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?