2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

gördüm gördüm cevap yazdım sana teşekkür ederiz canım

Çooook heyecanlıyımmmmmm çooookkk

hoşbulduk Özgeeemm nasılsıınn?

damlaaaaaaaaaaaaa ya doyamıyorum resımlere bakmayaaa ne bu guzellıkkkonur resmı gorse bu gece ucar kacar bısey yapar gelırbayıldımmm yaaa kaldr onları faceden nazar degcek

iyiyim canım aldınızmı biletinizi

kartın hesabı kesilsin diye bekliyorum Özgem ondan sonra alıcam inşallah..

damlaaaaaaaaaaaaa ya doyamıyorum resımlere bakmayaaa ne bu guzellıkkkonur resmı gorse bu gece ucar kacar bısey yapar gelırbayıldımmm yaaa kaldr onları faceden nazar degcek

canım benim yaa çok teşekkür ederim utandım valla değmez nazar herhalde ya maşallah diyoruz hep Allaha emanet artık..

Elmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa seni merak ettiiimm neler oldu çabuk anlaaaatt çatladım meraktan

hımmm çook güzelmiş,çok kibar..Ben de düz beyaz seviyorum mobilyada..Bütün evimin mobilyaları da düz beyaz zaten.. ben çok beğendim fiyatı sordun mu peki canım?

benımde ewım beyaz agırlıklı bayılıyorum hemde bu odada sonradan zıyan olma rıskı az damlam dımı her halukarda kullanılır cekmecesı dolabı wssws...yok canımm fıyat yazmıyo msakoya gtcem ama 2den asagı degıldr bence sence??*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…