evet canım salı günü..Ebet bende öyle gidicem..Doktor cd veriyomuş ama olsun biz de çekelim..
Ya elma bugün giricekti 2.düzeye..Geçmişi okudum ama gelmemiş hiç. Uff hafta sonu da girmez. Pazardan sonra da ben giremem insallah herşey güzel geçmiştir..
aa evet ya daha iyiymiş bende 2. el mustela kullanıorum geçen yıl doğum yakan arkadaşım yarım kalan kremini verdi onu kullanıorum ama bir daha almam sanırım başka bir marka bişi sölemişti eski dr um ona dönüş yapıcam sanırımben de 7 killo ile bitiremem diye düşünüyorum. cunku 2 haftada yine 1.3 kilo almısım. guya dikakat ettimdi yani. bir daha gittiginde sen de goruceksin buyuk ihtimal yuzunu canım Allah nasip ederse.Allah saglik versin hepimize.
baktım canıım bu yağ 45 tl imiş. mustelanın 80 tl oldugunu varsayarsak iyi aslında. ama doktorum da mustela kullan hem dogal hem iyi bi urun dedi.
evet canım salı günü..Ebet bende öyle gidicem..Doktor cd veriyomuş ama olsun biz de çekelim..
Ya elma bugün giricekti 2.düzeye..Geçmişi okudum ama gelmemiş hiç. Uff hafta sonu da girmez. Pazardan sonra da ben giremem insallah herşey güzel geçmiştir..
aa evet ya daha iyiymiş bende 2. el mustela kullanıorum geçen yıl doğum yakan arkadaşım yarım kalan kremini verdi onu kullanıorum ama bir daha almam sanırım başka bir marka bişi sölemişti eski dr um ona dönüş yapıcam sanırım
sen merak etmee damlaa ben sana pazar akşamı itibari ile saniye saniyee herşeyii anlatırım sık sık ararım msj atarımmmmm hiçç merakta bıraktırmam seniii:82:
çooooook güzel görüntüler hayran kalacaksın zaten...
iyidir muhtemelen elma, sen kocişine ada kendini bi süre...
sewsin oğluşunu azıcıkkkk...
benim ki her sanah onu karnımı öpüyo günaydın diyoooo... nasıl aklı sizde kalıyodur kocişinnnn
ahuhahuaha oturmaya da bekleriz Melis..Pazar hava alanı dönüşü cebimi kapatıcam bi süre açmam
şaka bi yana senden bekliyorum haberleri beni habersiz bırakmaaa
ebet sevsin bizi bizimde sevgiye ihtiyacımız var özledik babamızı çooook :2:
canlarım ben kaçıyorum. kocam ve oğlum yemek bekler benden. kendinize iyi bakın. iyi tatiller geçirin. Damlacım kocana sag salim kavuşman ve doya doya hasret gidermeni diliyorum. hoşçakalıııın.
Biz geldiiiikkkkkkkkkk
Merhaba anneler, nasılsınız? Bizi kısaca anlatayım,
Çarşamba günü tetanos aşımızın 1. bölümünü vurulduk. İlk gün hemşirenin söylediği şeyler olmadı, 2.gün kolumu kaldıramadım ağrıdan, 3.gün hem ağrı hem de kaşınma yaptı. Aynı gün erken olmasına rağmen şeker yüklemeside yaptı aile hekimim (doktoruna sor yap derse yapalım dedi, bende sordum dr.uma o da yaptır dedi) ilk saati 154 ikinci saati 76 çıktı. Aile hekimim sorun yok dedi.
Bugün detaylı ultrasona girdik. 480 gr olmuş kuzucuğum. Herşey yolunda dedi usg dr.u..
Sonra kendi dr.uma göründüm. Şeker yüklemesi erken (!! Hey yarabbiimmm, sen dedin ya yaptır diye) yapılmış ama olsun dedi veeee ekledi, ilk saatin sonucu yüksek dedi, 50gr yüklemesi yapılmış dedi, pazartesi gel 100gr yükleyelim, 3 saat sürecek dedi…
Dr.dan dr.a fark ediyor dedikleri bu olsa gerek. Biri normal diyor diğeri yüksek….
Neyse şeker komasına girecem yine pazartesi, sorun değil…
Kuzumu gördüm, cd’sini aldım, bir kopyasını babamıza kargoladık hemen.. Şimdi görüntülerini izler dururum ben artık.. Sanırım başka cd verilmez… Buna da şükür….
Bizdeki haberler bu kadar.
Sizlerde ne var ne yok???
hoşgeldin saadet benim oğluşum da 380 gr seninki de öyle olmasın Aşıyıda 1 ay sonra önerdi drum
seeeeelam güzel annelerrr ve bızdıklarııııumarım hepiniz iyisinizdirrr
Biz geldiiiikkkkkkkkkk
Çarşamba günü tetanos aşımızın 1. bölümünü vurulduk. İlk gün hemşirenin söylediği şeyler olmadı, 2.gün kolumu kaldıramadım ağrıdan, 3.gün hem ağrı hem de kaşınma yaptı. Aynı gün erken olmasına rağmen şeker yüklemeside yaptı aile hekimim (doktoruna sor yap derse yapalım dedi, bende sordum dr.uma o da yaptır dedi) ilk saati 154 ikinci saati 76 çıktı. Aile hekimim sorun yok dedi.
Bugün detaylı ultrasona girdik. 430 gr olmuş kuzucuğum. Herşey yolunda dedi usg dr.u..
Sonra kendi dr.uma göründüm. Şeker yüklemesi erken (!! Hey yarabbiimmm, sen dedin ya yaptır diye) yapılmış ama olsun dedi veeee ekledi, ilk saatin sonucu yüksek dedi, 50gr yüklemesi yapılmış dedi, pazartesi gel 100gr yükleyelim, 3 saat sürecek dedi…
Dr.dan dr.a fark ediyor dedikleri bu olsa gerek. Biri normal diyor diğeri yüksek….
Kuzumu gördüm, cd’sini aldım, bir kopyasını babamıza kargoladık hemen.. Şimdi görüntülerini izler dururum ben artık.. Sanırım başka cd verilmez… Buna da şükür….
seeeeelam güzel annelerrr ve bızdıklarııııumarım hepiniz iyisinizdirrr
Maşallah bebişine
kuzum nerelerdeydin demeyeyim baya yoğun bir hafta geçirmişsin ben korktum bukdr yoğun haftanın içinde doğurdum oğlumu şimdi evdeyiz ilk kelimelerini söyledi falan demeni bekledim e peki bir haftanın içinde bu kdr şeker yüklemesi zararlı dielmiymiş demekki deilmişş kendim sordum kendim cevapladımm kuzunu görmene çok sevindim ces yüzünü net görmüş sende nasıldı birde kaç kilo almışsın oğluşunada maşallaahh
Biz geldiiiikkkkkkkkkk
Bugün detaylı ultrasona girdik. 430 gr olmuş kuzucuğum. Herşey yolunda dedi usg dr.u..
hoşgeldin canım.maşallah bebişler büyüyor ne güzelbenimde tetanoz aşımda vurulduğum gün hiç ağrımadı sonra arasıra sızladı ama.neyseki ilkini atlattık şeker yüklemesi ne zaman yapılıyor ki hangi haftalarda canım.kocişinde görünce çok mutlu olcaktır eminim.bende 27 sinde gidicem inşallah bebişimi görmeyee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?