2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canim ya uzme kendini lutfen hayirlisi boyleymis dicem ama gene uzulucen, doktorunun dedigi dogru bak hamile kalabiliyosun o kadar ugrasipta hamile kalamayanlar var bide onlari dusun. lutfen uzme kendini herseyde vardir bi hayir. bebeginin neden tutunamadigini arastirir doktorun heralde tedavisinden sonra saglikli bi hamilelik yasarsin insallah.

bizlerde yeni hamileyiz bizlerde korkuyoruz hep dua ediyorum Allah im kucagimiza almayi nasip eder insallah sihhatli saglikli diye,

seninde hersey gonlunce olur insallah canim dualarim seninle.

kızlar topiğimiz çok sakin değil mi sizcede???? kimseler sohbet etmiyor pek... yeniyiz diye mi ki????

evet çok sakin çünkü şuan hemen hemen çoğumuz bekleme sürecinde kesler görünüp kalp atışları alındıkça gelişimler sürdükçe paylaşım daha da artacaktır diye düşünüyorum..

kizlarrrrrrr korkuyom topikte tek basima, yalniz birakmayin beni

Son düzenleme:

hayırlısı olsun aşktutkunu..ne diyeceğimi bilemedim :26: inşallah en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli bi bebeğin olur..

ayyy en sağlıklısı valla bendemi oraya gelsem ne stres olmaya gerek yok valla böyle insan stres oluyo.. bende direk kalp atışı için gitmek istiyorum aslında..
ben çalışmıyorum bebek yapmak için nadasa aldım kendimi önceleri çalışıyodum.. 32 yaşıma giricem 7 gün sonra :) istanbuldayım ilk bebişim olacak eğer kısmetse.. hee bide bi düşüğüm var 2009 nisan ayında ve 1,5 senelik gebelik yasağı sonrası mayıs 2010 da bebiş için çalışmalara basşladık veee aralık 27sinde müjdeli haberi aldık.. bize yılbaşı hediyesi oldu..

ayy ozaman sen taze anne olduğun gibi taze evlisinde.. tebrik edersem geç kalmış olmam herhalde.. tebrikler tatlım Allah bi yastıkta kocatsın

evet yeni evliyim cnm :79:

tesekkurler canim sagol amin , herkes bi omur mutlu olsun esleriyle cocuklariyla insallah

tüm eylül annelerine merhaba..ben de eylül annesi olacağım allah izin verirse..yarın doktorla randevum var keseyi görmeye gideceğiz. umarım hersey yolunda gidecek hepimizin..sat 2 aralık..cook heyecanlıyımmm

tüm eylül annelerine merhaba..ben de eylül annesi olacağım allah izin verirse..yarın doktorla randevum var keseyi görmeye gideceğiz. umarım hersey yolunda gidecek hepimizin..sat 2 aralık..cook heyecanlıyımmm

hosgeldin canim aramiza hayirli olsun bebisin sagliklica kucagina alirsin insallah

amin canım hepimiz kavusuruz insallah bebeğimize hayırlısıyla.. sorunsuz olur herseyyy insallahhh :)

Kızlar merhaba,
Allah nasip ederse bende Eylül annesiyim.
Kazen benide listeye eklermisin lütfen...Son sat 04 ARALIK
Hepinize sağlıklı,rahat bir hamilelik diliyorum.

Günaydın kızlaarrr
2 gündür giremiyordum.
Her şey yolunda çok şükür.
18'in randevu aldım meleğimin kalp atışı için
Umarım hepimiz için her şey yolunda gider..

günaydınn kızlarrr.. bende eylül annesi olucam inşallah..sat 25 kasım.benım merak ettim kesenizi ne zaman gördünüz ben henüz göremedim bu yüzden çok stresliyiim.

günaydınn kızlarrr.. bende eylül annesi olucam inşallah..sat 25 kasım.benım merak ettim kesenizi ne zaman gördünüz ben henüz göremedim bu yüzden çok stresliyiim.

Merhaba canım hoşgeldin aramıza.
Benim de sat 28 kasım,ben salı günü gördüm keseyi.
Stres yapma,belki geç döllenme falan olmuştur canım.

Merhaba canım hoşgeldin aramıza.
Benim de sat 28 kasım,ben salı günü gördüm keseyi.
Stres yapma,belki geç döllenme falan olmuştur canım.

hoşbulduuum...yarın randevum var belki görürüm bende.inşallah hepimiz sorunsuz sağlıkla mutlulukla geçiririz bu güzel süreyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…