ben tayin isticem ya tatlım burdan ilişiğimi kesince 15 gün taşınma izni veriyolar
maaş izin yıllık izin bu mhabbetlere giremiyorum her nedense....biliyorum izin yapamıcamı
ben 4 lü test istemedim doktorumda o zaman sadece afp ye bakalım dedi.
AFP
MOM DEĞERİ 0,81 ÇIKTI....
normal dedi doktorum...
sizin nasıl çıktı ?
hatırlıyormusunuz ?
erdemdede dinleyemiorsunki erdeme gitmem büyük konuşmayayım çünkü inatla yapmadığı testleri gülşen yaptı ve sorun çıktı çok şükür kötü bişi deil ama yinede can sıkıcı ondan dahada erdeme gitmem bana 2 gündür bu stresi yaşatıor hepsi o kadının yüzünden neyse kapatıorum bunuKahvaltı etmedin demi sen yine
Yeni hamile kalan bi arkadaşım afiyete gidiyor ultrasonlarından kalp atışını dinleyemiyormuşsun bebeğin.. Erdeme dön sen en iyisi nasılsa bebeğin iyi herşey yolundaGülşene git dicem oda hocasına yolluyo.. Ebru demiş gülşene ben gitmiycem ayrıntılıya size güveniyorum..Bi onla konuşabilirsin bak..
Ebru demişken kızlar PUİKO'nun herkese selamı var.. Bu hafta geliyim demiş eşi hasta olmuş..
Haftaya bize katılacakmış..çook özlemiş herkesi
Melisim senle uğraşırlarken çağır beni bizde beraber onlarla uğraşalım
Onur bi gelsin gitsinde Damlayla uğraşma zamanı o zaman
Yasin'de seni iyice tanımış maşallah
anam o zamana ne testler çıkarırlar bide onu düşün2. düzeye 300 tl diolar
anladım canım, demek ki bizim kullanabilecegimiz bişi degilmiş meyil izni.
Ya çok üzülüyorum ben senin durumuna. Allahtan annen var da emanet ederken için rahat olacak.
0,9 çıkmıştı canım benim de. değern çok güzel.
erdemdede dinleyemiorsunki erdeme gitmem büyük konuşmayayım çünkü inatla yapmadığı testleri gülşen yaptı ve sorun çıktı çok şükür kötü bişi deil ama yinede can sıkıcı ondan dahada erdeme gitmem bana 2 gündür bu stresi yaşatıor hepsi o kadının yüzünden neyse kapatıorum bunu
ebruyla bnde görüştüm akşam burak hastaymış kızcağız bir rahat edmedi yaa
kahvaltıya çağrılmadım dün gecede yasine mama vermediler sanırım böle biryol izliorlar
hiiçç test yaptırmasam olmazmı sevgi ya
0,9 çıkmıştı canım benim de. değern çok güzel.
ya ben de çok üzülüyorum...ama yine de sgkdan paramı alıcam ve maaşımı da.yani bütün haklarımı kullanıcam...
ne güzel seninde çok güzel çıkmış...
referans aralığı ne yazıyor... ?bnmde afp 24.40 mom değeri 0.48 çıkmış referans aralğına bakarsak baya iyi
erdemdede dinleyemiorsunki erdeme gitmem büyük konuşmayayım çünkü inatla yapmadığı testleri gülşen yaptı ve sorun çıktı çok şükür kötü bişi deil ama yinede can sıkıcı ondan dahada erdeme gitmem bana 2 gündür bu stresi yaşatıor hepsi o kadının yüzünden neyse kapatıorum bunu
ebruyla bnde görüştüm akşam burak hastaymış kızcağız bir rahat edmedi yaa
kahvaltıya çağrılmadım dün gecede yasine mama vermediler sanırım böle biryol izliorlar
hiiçç test yaptırmasam olmazmı sevgi ya
günaydın kızlarrrrrrrrrr
Günaydın kızlarr.....Amannnnnnn yaaaa başlşıycam sabah sabah snirim bozuldu...okulda su çiçeği salgınmış...ben lisedeyken geçirmiştim...bişy olmaz demi bilgisi olan varmı???:18::18:
Günaydın kızlarr.....Amannnnnnn yaaaa başlşıycam sabah sabah snirim bozuldu...okulda su çiçeği salgınmış...ben lisedeyken geçirmiştim...bişy olmaz demi bilgisi olan varmı???:18::18:
sonuna kadar kullan arkadaşım tabi.
Allaha çok şükür. darısı diğer arkadaşlarımızın başına inş.
mom da 2.5tan küçük olmalı dio afpde 19. haftada 42.5 dio bnm 24.40 uzak ihtimaller tabi allah bilirreferans aralığı ne yazıyor... ?
Hay allahım ya herşeyin başı sağlık diyorlarya sağlıkta parasız olmuyor nolucak o iş?
Çok zengin olsak olmazdı böyle kaygımız..temizliğe kadın ne zaman gelicek? pazartesi dimi?
Annende gelicekmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?