2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben tayin isticem ya tatlım burdan ilişiğimi kesince 15 gün taşınma izni veriyolar

anladım canım, demek ki bizim kullanabilecegimiz bişi degilmiş meyil izni.

maaş izin yıllık izin bu mhabbetlere giremiyorum her nedense....biliyorum izin yapamıcamı

Ya çok üzülüyorum ben senin durumuna. Allahtan annen var da emanet ederken için rahat olacak.

ben 4 lü test istemedim doktorumda o zaman sadece afp ye bakalım dedi.
AFP
MOM DEĞERİ 0,81 ÇIKTI....

normal dedi doktorum...
sizin nasıl çıktı ?
hatırlıyormusunuz ?

Son düzenleme:
ben 4 lü test istemedim doktorumda o zaman sadece afp ye bakalım dedi.
AFP
MOM DEĞERİ 0,81 ÇIKTI....

normal dedi doktorum...
sizin nasıl çıktı ?
hatırlıyormusunuz ?

0,9 çıkmıştı canım benim de. değern çok güzel.

erdemdede dinleyemiorsunki erdeme gitmem büyük konuşmayayım çünkü inatla yapmadığı testleri gülşen yaptı ve sorun çıktı çok şükür kötü bişi deil ama yinede can sıkıcı ondan dahada erdeme gitmem bana 2 gündür bu stresi yaşatıor hepsi o kadının yüzünden neyse kapatıorum bunu
ebruyla bnde görüştüm akşam burak hastaymış kızcağız bir rahat edmedi yaa
kahvaltıya çağrılmadım dün gecede yasine mama vermediler sanırım böle biryol izliorlar
anam o zamana ne testler çıkarırlar bide onu düşün2. düzeye 300 tl diolar

hiiçç test yaptırmasam olmazmı sevgi ya

anladım canım, demek ki bizim kullanabilecegimiz bişi degilmiş meyil izni.

Ya çok üzülüyorum ben senin durumuna. Allahtan annen var da emanet ederken için rahat olacak.

ya ben de çok üzülüyorum...ama yine de sgkdan paramı alıcam ve maaşımı da.yani bütün haklarımı kullanıcam...

cnm biz kıyamayız test derlerse yaptırıoz baksana 20 senede kalsalar içerde hep merak ederiz analık işte

Hay allahım ya herşeyin başı sağlık diyorlarya sağlıkta parasız olmuyor nolucak o iş?
Çok zengin olsak olmazdı böyle kaygımız..temizliğe kadın ne zaman gelicek? pazartesi dimi?
Annende gelicekmi?

Günaydın kızlarr.....Amannnnnnn yaaaa başlşıycam sabah sabah snirim bozuldu...okulda su çiçeği salgınmış...ben lisedeyken geçirmiştim...bişy olmaz demi bilgisi olan varmı???:18::18:

Günaydın kızlarr.....Amannnnnnn yaaaa başlşıycam sabah sabah snirim bozuldu...okulda su çiçeği salgınmış...ben lisedeyken geçirmiştim...bişy olmaz demi bilgisi olan varmı???:18::18:

ay bence doktoruna sorrrrr. neme lazım.

Yanlış bilmiyorsam onu bir kere geçirdiysen bir daha geçirmiyorsun.. :97:

referans aralığı ne yazıyor... ?
mom da 2.5tan küçük olmalı dio afpde 19. haftada 42.5 dio bnm 24.40 uzak ihtimaller tabi allah bilir
Hay allahım ya herşeyin başı sağlık diyorlarya sağlıkta parasız olmuyor nolucak o iş?
Çok zengin olsak olmazdı böyle kaygımız..temizliğe kadın ne zaman gelicek? pazartesi dimi?
Annende gelicekmi?

yaa o iştede bi aksilikler var bakalım nolcak kadını iptal ettirdi yasin annemde kızdı yasindedenin bakıcısı ile bir arkadaşı var onlar yapsın dedi annem iptal etti ynge karıştı olaya dednin bakıcısı olmaz dedi falan filannn amann öle işte

buarada kızlar gönek topicinde elvini gördünüzmü yine reprodüksyon yaptı kiloya bakmayın ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…