öyle bir geçer zaman kinin fragmanı çıktı gördünmü 30 u vurguluor osman konuşuor sadece ztn 30. bölüm birde ebn bir yerde osmanın kontratı 30. bölüme kdr diye okumuştum inşallah öle deildir yaaaa çok üzülürümm diorki ben annemi 30 kadar çok seviorum çünkü bildiğim en büyük sayı 30 ama osamnın büyük sesi konuşuor
öyle bir geçer zaman kinin fragmanı çıktı gördünmü 30 u vurguluor osman konuşuor sadece ztn 30. bölüm birde ebn bir yerde osmanın kontratı 30. bölüme kdr diye okumuştum inşallah öle deildir yaaaa çok üzülürümm diorki ben annemi 30 kadar çok seviorum çünkü bildiğim en büyük sayı 30 ama osamnın büyük sesi konuşuor
odayıda boyayamıycam dayımız balıkesire gidiyor 1 ay sonraya kaldı ama perdesini yaptıracağım
anlatılmaz duygu oyyy yerim minik ayakları
odayıda boyayamıycam dayımız balıkesire gidiyor 1 ay sonraya kaldı ama perdesini yaptıracağım
anlatılmaz duygu oyyy yerim minik ayakları
bu hafta inşallah bnm duvarımda buluşalım selma güzel oluor kimse kimseyi tanımıor bisürü kız toplanıoruz herşeye yorum yapıoruz çok eğlenceli oluor yasin siz delisiniz dior ama napalım cnmm aaaabiraz önce gördüm bende bu hafta melisle izlerim diyordum bir baktım elektrik gitti..tecavüz dedikodusuda önce gelmişti bana ama ciddiye almamıştım buda dogruysa küserim
yaa izleyemedim ben
bu hafta inşallah bnm duvarımda buluşalım selma güzel oluor kimse kimseyi tanımıor bisürü kız toplanıoruz herşeye yorum yapıoruz çok eğlenceli oluor yasin siz delisiniz dior ama napalım cnmm aaaa
acıklı fragman özge yaa
sizin balıkesirlee ilginiz nee meloşş
ay çok duygulandım az önce izledim ben de..Ben ağlayınca o hemen susturur beni ama o ağlayınca ben bişi yapamıyorum gibi bişiler söylemiş kuzum yaa
çayımıda yapayım oohh benim eşimde kıskanıyor daha öncede demiştim eylül babaları diye bir form neden yokki
kızlarr oğlumu hissediyorum galiba pıt pıt vuruyor tatlı bişeyler yedim ondan galibaayy bu bambaşka bişey yaaa
saol tatlım benimmelehatım sende epey yogunmuşsun herhalde Allah kolaylık versin ismi belli olmayan bebegimize iyi bak ama
iyi akşamlar kızlar:79::79: meloş odayı hangi renge nasıl boyamayı düşünüyorsun canım
ahahah cidden yaa ne komik olurdu ne dertleşirlerdi yaaa ben bugünnn bilmemne meyvesi aradım uff sorma bende bilmemneli bilmemne aradım aaaa ben onu buldum kardeşşş özelden adres ver yolliimmm yaaaa bnm hatun kredi kartını patlatmış yaa ben anlamadım kardeşim sırta neden yastık alıoruz soruncada ağlıorr yaaa amann bırak karışmaa zaten zor bir dönemden geçioruz birde ağlamasınlar başımızaa
ahahah cidden yaa ne komik olurdu ne dertleşirlerdi yaaa ben bugünnn bilmemne meyvesi aradım uff sorma bende bilmemneli bilmemne aradım aaaa ben onu buldum kardeşşş özelden adres ver yolliimmm yaaaa bnm hatun kredi kartını patlatmış yaa ben anlamadım kardeşim sırta neden yastık alıoruz soruncada ağlıorr yaaa amann bırak karışmaa zaten zor bir dönemden geçioruz birde ağlamasınlar başımızaa
ya çok fenayım biliyorum ama söylemezsem içimde kalıcak sayfanın yanınnda çıkan trendyol reklamındaki beyaz transparan çamaşır takımı ve geceliğine bayılıyorummmmmhastane çıkışı olmaz dimi o ahahhaha hastaneye giriş olur çıkış olmaz
aaaa küçükkuyu yaaa yasinin tek hayali oraya yerleşmek istanbulda 2 evim olsun vınn ordayım dior ahaha 1 tanesini bile alamyız biz işte hayal bizimki ama kayınvalidemlerin ayzlık narlıda altınoluk yani küçükkuyuya daha yakınızzz çok sevioruz orayı hepte gidioruzzzzz inşallah aynı döneme denk gelirizzzbenim dayımlar ve kuzenlerim orda küçükkuyuda.altınoluğa çok yakın..dayımların orda 3 tane büyük tirolları var.oraya yerleştiler yazlık felan...yazları oraya gidiyoruz.çok güzel yerdeler..eğer geliyorsanız beklerim.ben olmasamda sizinle çok ilgilenirler taze balık çeşitleri alırsınız..
ay evet yaaa ama ben hala ben annemi 30 kadar seviorumda takılı kaldımmmay çok duygulandım az önce izledim ben de..Ben ağlayınca o hemen susturur beni ama o ağlayınca ben bişi yapamıyorum gibi bişiler söylemiş kuzum yaa
ahahaaaklıma ne geldi yılmaz bizim ces gibi esrarengiz olurdu kesinlikle foto paylaşmaz facebook bile açmadı bizimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?