2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yaa izleyemedim ben

biraz önce gördüm bende bu hafta melisle izlerim diyordum bir baktım elektrik gitti..tecavüz dedikodusuda önce gelmişti bana ama ciddiye almamıştım buda dogruysa küserim

odayıda boyayamıycam dayımız balıkesire gidiyor 1 ay sonraya kaldı ama perdesini yaptıracağım

anlatılmaz duygu oyyy yerim minik ayakları

melehatım sende epey yogunmuşsun herhalde Allah kolaylık versin ismi belli olmayan bebegimize iyi bak ama

biraz önce gördüm bende bu hafta melisle izlerim diyordum bir baktım elektrik gitti..tecavüz dedikodusuda önce gelmişti bana ama ciddiye almamıştım buda dogruysa küserim
bu hafta inşallah bnm duvarımda buluşalım selma güzel oluor kimse kimseyi tanımıor bisürü kız toplanıoruz herşeye yorum yapıoruz çok eğlenceli oluor yasin siz delisiniz dior ama napalım cnmm aaaa
yaa izleyemedim ben

acıklı fragman özge yaa

iyi akşamlar kızlar:79::79: meloş odayı hangi renge nasıl boyamayı düşünüyorsun canım

çayımıda yapayım oohh benim eşimde kıskanıyor daha öncede demiştim eylül babaları diye bir form neden yokki

ay çok duygulandım az önce izledim ben de..Ben ağlayınca o hemen susturur beni ama o ağlayınca ben bişi yapamıyorum gibi bişiler söylemiş kuzum yaa

sizin balıkesirlee ilginiz nee meloşş

benim dayımlar ve kuzenlerim orda küçükkuyuda.altınoluğa çok yakın..dayımların orda 3 tane büyük tirolları var.oraya yerleştiler yazlık felan...yazları oraya gidiyoruz.çok güzel yerdeler..eğer geliyorsanız beklerim.ben olmasamda sizinle çok ilgilenirler taze balık çeşitleri alırsınız..

çayımıda yapayım oohh benim eşimde kıskanıyor daha öncede demiştim eylül babaları diye bir form neden yokki

ahahah cidden yaa ne komik olurdu ne dertleşirlerdi yaaa ben bugünnn bilmemne meyvesi aradım uff sorma bende bilmemneli bilmemne aradım aaaa ben onu buldum kardeşşş özelden adres ver yolliimmm yaaaa bnm hatun kredi kartını patlatmış yaa ben anlamadım kardeşim sırta neden yastık alıoruz soruncada ağlıorr yaaa amann bırak karışmaa zaten zor bir dönemden geçioruz birde ağlamasınlar başımızaa

melehatım sende epey yogunmuşsun herhalde Allah kolaylık versin ismi belli olmayan bebegimize iyi bak ama
saol tatlım benim
iyi akşamlar kızlar:79::79: meloş odayı hangi renge nasıl boyamayı düşünüyorsun canım

iii akşamlar canım
açık mavi kağıdımıza karar veremedim...bi duvarda uygulamak istiyorum yarın kağıtlrı paylaşsam sizlerle

ahahaaaklıma ne geldi yılmaz bizim ces gibi esrarengiz olurdu kesinlikle foto paylaşmaz facebook bile açmadı bizimki

ya çok fenayım biliyorum ama söylemezsem içimde kalıcak sayfanın yanınnda çıkan trendyol reklamındaki beyaz transparan çamaşır takımı ve geceliğine bayılıyorummmmm hastane çıkışı olmaz dimi o ahahhaha hastaneye giriş olur çıkış olmaz

iyi akşamlar kızlar.. nasılsınız????????
yaa...bu ikinci düzey ultrasonu yaptımasak ne olur sizler yaptıracakmısınız kararsızım...:97::96:

kızım valla ben yazacaktım ne güzel diye utandım

kardeş özel olacak ama biz hatunla kardeş gibi olduk son üç ayda uygun degil diyorlar oofff ooff...şimdi biz bunlara dogum yaptılar diye hediyemi alıcaz ne alınır ki...benimki normal dogum diyor ama sezeryan daha mı iyi yaa..sizde ekşııın varmı..

aaaa küçükkuyu yaaa yasinin tek hayali oraya yerleşmek istanbulda 2 evim olsun vınn ordayım dior ahaha 1 tanesini bile alamyız biz işte hayal bizimki ama kayınvalidemlerin ayzlık narlıda altınoluk yani küçükkuyuya daha yakınızzz çok sevioruz orayı hepte gidioruzzzzz inşallah aynı döneme denk gelirizzz
ay çok duygulandım az önce izledim ben de..Ben ağlayınca o hemen susturur beni ama o ağlayınca ben bişi yapamıyorum gibi bişiler söylemiş kuzum yaa
ay evet yaaa ama ben hala ben annemi 30 kadar seviorumda takılı kaldımmm
ahahaaaklıma ne geldi yılmaz bizim ces gibi esrarengiz olurdu kesinlikle foto paylaşmaz facebook bile açmadı bizimki

ahahaha olabilir birde şey beylerr hatun demesek hanım desek velet demesek evlat veya çocuklarımız desekk daha iyi olmazmı derdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…