ebeet aynen dediğim gibi doğru gidiyosun aferin sanaahep böyle ol abla sözü dinle
Meiiiis kocama süpriz yapıyım Cem Yılmaz'a bilet alıyım diyorum ne dersin?
canımmmm
saatler olsun canım mis gibi oldunuz demek
özgecim nasılsın
ben de cevap vermek istiyorum damlacım süper olur cem yılmaz
ben neler kaçırmışım onur mu geliyor yaa
canım komedi dükkanınada gidebilrsiniz tolga çevik in oynadığı
senin kalbin cidden temiz yaaaaa sabahtan beri aklımda onura bişi alsa diye geçiriorum şimdide tam ayzarken msj geldi ona cvp veriordum senin cvp gelmiş hep orkana ve kednine bişiler aldın onurada bişi al çocuk kendini garip hissetmesin dicektim ama aklına gelen süpermişşşş bayıldımmmm
ayy yap meloşumm yorgunluğun giderrallahtan elim ayağım düzgün içten nasırlaştık güzelim ya
wowwwwwww ne kokular vardır şimdi sizde kıskandım bende mi cıbı bıcı yapsam
gir tatlım ılık sıcak arası hazırlıklı gir hemen giyinirsinnn ben yandığım için giyinemiorum sahilcim böle bir etki yarattı üstümde belkide sahil deildirrrr:78:canım geçer inşallah :26: dün benimde ağrıyordu ama geçti şükür.bende dua giricem ama korkuyorum iyice üşütürüm diye
ayy sorma kocişim aç kaldı bu geceeee aşağıdan yemek vermediler malum evdede bişi yok domates salatalık ekmek yiyorr bekledi bu saate kdr acaba yemek verirlermi diyee hiçöpücük aklımıza gelmedimis mis öpücükde verdinizmi babaya..yinemi özürdile geçer diyor yoksa yasin gerçi bu kez mevzuyu bilmiyorum ama:)
Oleeyyy
Dimi hep bize aldık kocacım mahrum kalıyo herşeyden.Bide doğum günü geçti martta yapayalnızdı yine orda hediye de almadım buna çok sevinir diye düşünüyorum. Çok istiyodu çünkü gitsek diye bi türlü denk gelmiyodu gösteri tarihi şimdi baktım Tim de var alıyım bari bilet
ayy yap meloşumm yorgunluğun giderr
gir tatlım ılık sıcak arası hazırlıklı gir hemen giyinirsinnn ben yandığım için giyinemiorum sahilcim böle bir etki yarattı üstümde belkide sahil deildirrrr:78:
ayy sorma kocişim aç kaldı bu geceeee aşağıdan yemek vermediler malum evdede bişi yok domates salatalık ekmek yiyorr bekledi bu saate kdr acaba yemek verirlermi diyee hiçöpücük aklımıza gelmedi
cuk oturmuşşş süperrrama ozmn küçük bişi daha al babamı seviorum gibi bişi ayzsın üstündeeee mama önlüğü almışlar gratisten meselaa
MELİSSSSSSS koltuğa sızdım valla nasıl kalkarım bilmem uyumasam iiiidir
uyu uyu ozmn şekerparemmm dinlenirsinn rüyandada evrakcanı görürsün
kızlarr oğlumu hissediyorum galiba pıt pıt vuruyor tatlı bişeyler yedim ondan galibaayy bu bambaşka bişey yaaa
tüh beeee neyse yarın akşam deneyin şansınızı olmadıbişey alamadan döndük alışverişten kuzen anneme geldi kapıda kalınca döndük pöfffffffffffffffff
kızlarr oğlumu hissediyorum galiba pıt pıt vuruyor tatlı bişeyler yedim ondan galibaayy bu bambaşka bişey yaaa
vur oğlum anneye bi de benim için vurmaşallah özgem
ayy yap meloşumm yorgunluğun giderr
gir tatlım ılık sıcak arası hazırlıklı gir hemen giyinirsinnn ben yandığım için giyinemiorum sahilcim böle bir etki yarattı üstümde belkide sahil deildirrrr:78:
ayy sorma kocişim aç kaldı bu geceeee aşağıdan yemek vermediler malum evdede bişi yok domates salatalık ekmek yiyorr bekledi bu saate kdr acaba yemek verirlermi diyee hiçöpücük aklımıza gelmedi
cuk oturmuşşş süperrrama ozmn küçük bişi daha al babamı seviorum gibi bişi ayzsın üstündeeee mama önlüğü almışlar gratisten meselaa
tüh beeee neyse yarın akşam deneyin şansınızı olmadı
yuuppirikkkuuuuuuuuuuu
gerçektende çok sevindim damla o degilde bu defaki gidişi onura daha zor gelecektir yaa orkanıda epey büyümüş görecek
gerçektende çok sevindim damla o degilde bu defaki gidişi onura daha zor gelecektir yaa orkanıda epey büyümüş görecek
odayıda boyayamıycam dayımız balıkesire gidiyor 1 ay sonraya kaldı ama perdesini yaptıracağımtüh beeee neyse yarın akşam deneyin şansınızı olmadı
yuuppirikkkuuuuuuuuuuu
ayy meloşum hep vursun insan hamile olduğunun iyice bilincine varıyor :2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?