2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben de odası hariç herşeyini hazırlamıştım.odasını da bakmıştık ama almak istemedim.bir gecede herşey bitti.annemler her şeyi kaldırdılar dah sonra kendime geldiğimde bebeğimin bütün eşyalarını dağıttım.hiç birini görmek istemedim.şimdi hiç bir şey almayacağım.doğsun hepsini bir günde hallederim.yeterki kucağımda olsun hiç bir şeyi olmasın

canım nedeni neymiş peki...
bende 17 haftalık bbeğimi kaybetim ama benimkisinin nedeni bi genetik hastalıktı. zorunlu doğum oldu...
bu sefer hepimizin yüzü güler inşallah, benimde içimde tarifsiz bir mutluluk var. diğeri gibi değil!

ben hiç bir şey yapmıyorum.erkek kardeşim annem eşim belli aralıklarla yapıyorlar.işten eve gidip yemek yedikten sonra uzanıyorum.sabah kalkıp işe geliyorum.günlerdir yaptığım tek bu.yaptırmıyorlar bir şey.galiba yaşadıklarımdan dolayı herkes korkuyor.ama başkasının yaptığı kendi yaptığın gibi olmuyor

benim çok çok istisnai bir durumdu, 10000'de 6 kişide görülüyormuş onlardan biri de ben oldum.
kordon düğümlenmesi yüzünden kaybettik.
cumartesi kontroldeydim giçbir sorunum yoktu, salı her şey bitti.

Allahım hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin, hayırlısı öyleymiş bitti.
inşallah bu kez hepimizin yüzü gülecek :)

biraz zaman geçince o yemek yedikten sonra oluşan hemen yatma uzanma istegi kayboluyo canim, benim kayboldu mesela. bir ara ruh gibiydim, sadece yatmak istiyodu canım ama geçti. Sen yapma zaten hiçbişi, bak yapanın da varmış ne güzel. bırak senin yaptığın gibi oolmayıversin.

amin inşallah canım ya.

benim annemler uzakta..kayınvalidem yakın..temziliğe haftada bir yardımcı alıyorum ama yemek konusu çok sorun oluyo..akşamları işten eve gelince çok yorgun oluyorum uyku hali üstümde..bide mutfağa gir yemek yap öyle zor geliyoki..siz nasıl çözüyosunuz şu yemek işini?

ben de takmıyorum artık.annemle evlerimiz karşılıklı.her şeye yardımcı saolsun.sabah geldi mesela bulaşık makinemi boşalttı.yerleştirdi.eşimin gömleğini ütüledi gitti.işten gelince yemeğim hazır annem de yiyorum.eve gelip yatıyorum o olmasa ne yaprdım bilmem.

ben de çok yorgun oluyorum ama yapıyorum, çünkü benim eşim pek sevmez yemek yapmayı, disardan yemeyi de ben stemiyorum, tiksindim artık. Mecburen "ben iyiyim" deyip giriyorum m utfaga.zaten bir süredir o halsizlik kayboldu.

canım bilmezmiyi snein için çok zordur yemek işi.ama çekinerek söylüyorum annemle çok yakınız.ben pek düşünmüyorum yemek işini.allah yardımcın olsun.

Çooook sansliymissin gercekten. Allah anneni basindan eksik etmesin canım, hakları ödenmez vallaha.

pembedana,

yazılanlar çok birikmiş anca okuyorum geçmiş olsun dikkat et..
ve lütfen kivi ye, inanılmaz bir c vitamini deposu.
içinde potasyum, magnezyum, demir ve kalsiyum da var.
hepimiz için gerekli bunlar sonuçta

ya benim kalkacak mecalim yok hala...heleki mutfak aman allah...progestanında mutlaka etkisi oluyordur, vajinal alıyorum ama...bende annemdeyim 2 haftadır. haftasonu gidiyorum evime, pazartesi yine geliyorum. kadıncağız zaten benle ilgienmekten başka bişey yapamıyooo...

ben de çok yorgun oluyorum ama yapıyorum, çünkü benim eşim pek sevmez yemek yapmayı, disardan yemeyi de ben stemiyorum, tiksindim artık. Mecburen "ben iyiyim" deyip giriyorum m utfaga.zaten bir süredir o halsizlik kayboldu.

aynı bizdeki durum bende sevmiyorum dışardan yemeyi eşimde sevmez mutfağa girmeyi..bende giriyorum ama öyle zor oluyoki...öğrenci evine döndük..geçen hafta sürekli makarna yedik nerdeyse..dedim makarna bebişim olcak..canım fazla bişey istemiyo ama aklımada gelmiyo hadi şunu yapalım yiyelim diye..pufff

evet progestan cok halsizlik yapiyomus duydugum kadarıyla. Allah yardımcımız olsun.

yiyorum tatlım yaa... ama inan bu bi virüs. her gün portakal ve havuç suyumu içerim. ayrıca meyvemi yerim. iştah sorunum yok. nasıl oldu anlamadım yaaaa... bide ewdeyim yatıyorum ben sürekli, kimseyi görmüyorum kiiii

canım bilmezmiyi snein için çok zordur yemek işi.ama çekinerek söylüyorum annemle çok yakınız.ben pek düşünmüyorum yemek işini.allah yardımcın olsun.

ohh ne güzel..ne şanslısın sen..neler vermezdim yanımda olsun annem,benim annemde kargoyla yollim mi der hep:)

beni yemek yapmaktan fazla ne pişirsem düşüncesi yoruyor.
eşime soruyorum o da canım ne isterse onu yap demiyor mu hepten tıkanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…