selam güzel anneleeeerkızımla ben geldiiik. az önce sağlık ocağına gittim aşımızı oldukk kolum acıyo valla
![]()
geçmiş olsun tatlım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam güzel anneleeeerkızımla ben geldiiik. az önce sağlık ocağına gittim aşımızı oldukk kolum acıyo valla
![]()
handem maşallah sıpacığına![]()
![]()
Anaaaaaaaaaaaaaa e ben senin mimar olduğunu bilmiyodum ya canıııııım, çok sevindim meslektaş buldum diye kendime. konuşmuşmuyduk sene daha önce ne üzerine çalışıyosun diye? sanki konuştuk de mi yeni geliyo aklımaaaaa.
evet bizim el emegi goz nuru cizdiklerimizi bunlar dışarı bile yaptırıyolar maketleri falan.
saol canımcımsizede maşallah canım yahu
pek sessiz sakinsin bugünlerde
iyisiniz dimi kuzucuğunla sen
Merhaba kızlarrrrrrr
neler yapıyorsunuz bakayım?
ayyy geçmiş olsun
ne güzel atlattınız![]()
geçmiş olsun tatlım
kızlar english home gidin çok tatlı şeyler var ben hastane çıkışı aldım bide nevresim takımı hemde perili yalan olmasın 30 tl galiba nevresim çok güzeller yastık yorgan herşey var bebekler için bi bakın derim,bakın ulennn ebru teyzeleri diyoooo![]()
Demin benim yavru şöle bir dürttü beni sanki biri parmağında omzuna dokunur ya aynı öle...
Ama daha babamız hissetmiyor yaaa
dünmü ne eşim dediki bana kimse oğlumu benden fazla sevemez yok ya dedim annesiyim ben sen benden fazla nasıl sevebilirsin yok diyor ben daha çok seviyorum sinir etti beni ya
kızlar bekliyorum yorumlarınızı isim hakkında meloşçum beğendi.
Demin benim yavru şöle bir dürttü beni sanki biri parmağında omzuna dokunur ya aynı öle...
Ama daha babamız hissetmiyor yaaa
dünmü ne eşim dediki bana kimse oğlumu benden fazla sevemez yok ya dedim annesiyim ben sen benden fazla nasıl sevebilirsin yok diyor ben daha çok seviyorum sinir etti beni ya
bi ben değilim demek normali bu cescim
aaaa görüyosunda gerçi benim hafta daha minik
bu hafta başından beri benimki yukarı çıktı yani artık kasıklardan vurmuyo ama pozisyonu sürekli değiştiği için yerler de değişiyor.Genel olarak göbek deliğimin 3 parmak altında veya yanından vuruyor![]()
bir de ben varım meslektaşınız.....![]()
aman canım çok sevv senden başka kimse daha çok sevemez ama sakın oğluna aşık bi anne olma benim kaynana gibi gelinin seni boğmak ister sonra![]()
ben sevmedim ya nedenini söleyeyim küçükken bir kız vardı bizim evin orda çok pasaklıydı tatlım yaaa
Damla canım sen park yatak alıcakmısın ?
alıcaksan hangisini alıcaksın ???
Senden kopya çekicemdeşaka bir yana merak ettim...
Bu arada muhtemelen defalarca konuşulmuştur fakat ben yinede sorayım şampuan+krem+yağ(kozmetik) bunları hangi marka düşünüyorsunuz.Ben chicco ve sebamed arasında kaldım