2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

3679 nolu sayfada resmim var ces damla ve diğer görmeyen kızlar....

Elmacım ya bir 15 dakika sonra siler misin resmimi acep rica etsem

Anaaaaaaaaaaaaaa e ben senin mimar olduğunu bilmiyodum ya canıııııım, çok sevindim meslektaş buldum diye kendime. konuşmuşmuyduk sene daha önce ne üzerine çalışıyosun diye? sanki konuştuk de mi yeni geliyo aklımaaaaa.

evet bizim el emegi goz nuru cizdiklerimizi bunlar dışarı bile yaptırıyolar maketleri falan.

bir de ben varım meslektaşınız.....:1::1::1:

Demin benim yavru şöle bir dürttü beni sanki biri parmağında omzuna dokunur ya aynı öle...

Ama daha babamız hissetmiyor yaaa

dünmü ne eşim dediki bana kimse oğlumu benden fazla sevemez yok ya dedim annesiyim ben sen benden fazla nasıl sevebilirsin yok diyor ben daha çok seviyorum sinir etti beni ya

kızlar english home gidin çok tatlı şeyler var ben hastane çıkışı aldım bide nevresim takımı hemde perili yalan olmasın 30 tl galiba nevresim çok güzeller yastık yorgan herşey var bebekler için bi bakın derim,bakın ulennn ebru teyzeleri diyoooo:47::47::47:

güle güle kullansın bebişin canım.....

Damla canım sen park yatak alıcakmısın ?
alıcaksan hangisini alıcaksın ???
Senden kopya çekicemde :23: şaka bir yana merak ettim...

Bu arada muhtemelen defalarca konuşulmuştur fakat ben yinede sorayım şampuan+krem+yağ(kozmetik) bunları hangi marka düşünüyorsunuz.Ben chicco ve sebamed arasında kaldım :27:

Demin benim yavru şöle bir dürttü beni sanki biri parmağında omzuna dokunur ya aynı öle...

dünmü ne eşim dediki bana kimse oğlumu benden fazla sevemez yok ya dedim annesiyim ben sen benden fazla nasıl sevebilirsin yok diyor ben daha çok seviyorum sinir etti beni ya

aman canım çok sevv senden başka kimse daha çok sevemez ama sakın oğluna aşık bi anne olma benim kaynana gibi gelinin seni boğmak ister sonra :9:

kavga konusu maşallah size

Kızlar dr geldık sımdı kızımızı gordukkk kocaman olmus
320 gr olmus dr bı guzel azar ısıttık geldık
ben 1 ayda tam 3,5 kılo almısım bole gıdersen 90 kılo dogurursun dedı dr ve kızdı
ama ben cok uzulmedım amannnn napımm be ılk 3 ay yıyemedım sımdı hıncını alıorum sanırım
sızler nasılsınız gecmısı okuyamadım ınsallah herkesler ııdır

bi ben değilim demek normali bu cescim

aaaa görüyosunda gerçi benim hafta daha minik

evet canım sizden de duyunca geçti benim endişeem. artık tekme attığında canım yanıyo, yanlış anlamasın paşam amacım şikayet etmek degil tabe. ciglik atçam bigün oturdugum yerde.

bu hafta başından beri benimki yukarı çıktı yani artık kasıklardan vurmuyo ama pozisyonu sürekli değiştiği için yerler de değişiyor.Genel olarak göbek deliğimin 3 parmak altında veya yanından vuruyor :nazar:

bazen yukarı çıkıyo da şu anda da olmak üzere göbegimden baya aşağıda kendileri.heralde ya ayak ya elleri. benimki genelde baş aşağı duruyo heralde elleri onlar :)

bir de ben varım meslektaşınız.....:1::1::1:

sen de mi mimarsın, süppeeeev.

aman canım çok sevv senden başka kimse daha çok sevemez ama sakın oğluna aşık bi anne olma benim kaynana gibi gelinin seni boğmak ister sonra :9:

yok canım yanlış anladın eşim benden çok kimse sevemez diyor..... Bende benden sonra diyorum ama yok anlamıyor ben bile onun kadar sevemezmişim

Damla canım sen park yatak alıcakmısın ?
alıcaksan hangisini alıcaksın ???
Senden kopya çekicemde :23: şaka bir yana merak ettim...

Bu arada muhtemelen defalarca konuşulmuştur fakat ben yinede sorayım şampuan+krem+yağ(kozmetik) bunları hangi marka düşünüyorsunuz.Ben chicco ve sebamed arasında kaldım :27:

ben Mustela alıcam sanırsam.

Back