2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Aşıyı yaparken hiç anlamadım Milisss:53:
Bi baktım kadın dedi ki bitti:53:nasıl yani dedim:53:
Çok çok hafifti ebişkonun eli:1:
Sonra azcık şişti acıdı ama geçti bile:21:
Artık bunda benim camış gibi bi bünyemin olmasının etkisi var mıdır bilemem:17:

kıyamam kıyamam geçmiş olsun canım..
ben henüz cesaret edemiyorum :1::1:
haberdar et bizi olurmu doktordan dönünce..

Kızlar ben çok fena grip oldum.Enkaz bir durumdayım :2: ayrıca üşütmüş olmalıyımki böbreklerim dahil olmak üzre tüm vicudum ağrıyor.İzinde almadım böylece işe geldim.Yarın izin alcam oğlumu görmeye gidicem.O yüzden bu gün dişimi sıkmam gerek

yarına kadar sabretmek lazım o zaman :)
geçmiş olsun canım çok kötü olursanda zorlama kendini..git dinlen..

günaydın hamişler nasılsınız ayrıntılı ultrasonu çektirdik herşeimiz normal tek sıkıntı sağ aak peseknovarus ablamızda böle doğmuştu tedavi edilio düzeliyo bu üzden üzülmedim size yazmamım sebebi böle bişi ile karşılaşırsanız tecrübelerimle size yardımcı olurum arıntılıyada girince mutlaka ayakta çarpıklık varmı diye sorun oğlumun videolarınıda aldım dilini ileri geri oynattı güldü yüzünü kapadı dilini çıkardı bacak bavak üstüne attı herşey çook çook güzeldi
TUĞbacım çok sevindim maşallah oğlumuza:nazar::nazar:dilini yesinler onun.
güünaydın güzel hamişler nasılsınınz inşallah herkes iyidir.bebişlerde öyle:nazar:

temizliğimi bitirdim sayılır.oturma odamı yeniledik.yani tam bahar temizliği oldu.eskileri attık yeni takım aldık.halı felan aldım.aslında ben köşe takımı istiyodum ama taa 2 hafta sonra gelir dediler.bende sabredemem o kadar tabi.ona benzer bişewy aldık artık. bu değişiklik bana çok iyi geldi valla.
doktora gitmem lazım ama bakalım doktor bulabilecekmiyim.sanırım bu hafta ayrıntılı ultrason haftası.özledim cücüğümü valla.yaramaz hiç durmuyo.kızlar her akşam aynı saatte oynamaya dürtmeye başlıyo.sizinkide öylemi acaba?:49:
günaydın tatlım çok iii olmuş değişiklik özlemiştik seni..:70:
merhaba günaydın kızlar;bende bugün saat 2:15 'de ayrıntılı ultrasona gireceğim.Bebeğimi çok merak ediyorum dua edin inş iyidir.Dün de hastahaneden çıktım bir gece bulantı kusmadan dolayı hastahaneye yatırmışlardı çok şükür şuan iyiyim ama üşütmüşüm sanırım...kendinize dikkat edin kızlar...
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım
Salyangoz kremi benim bildiğim ciltteki sorunları gidermek için, sivilce vs. Ama çok güvenilir olduğunu sanmıyorum. Sen yine de bilindik bişeyler kullan istersen.

Selmacım ya internetten izle ya da Melis'in feysinde o günkü yorumları oku, izlemiş gibi olursun:9:

Ne bu takıntı ben anlamadım, çocuğun habire yurtdışı ile bağlantısının olacağı garanti mi şimdiden? Olsa bile ne var yani "Yamac" yazsa ne olur? Kızdırmasın beni Yılmaz baka atlar gelirim oraya haaaa, Meloşu sıkıntıya sokmasın cık cık cık...

Kız için güzel bir isim daha buldum İnci nerde? :52::52::52::52:

Benim 16. hafta kontrolümde de aynı şey görüldü. Beyinde kist dedikleri şey, öyle tümör gibi bişey değil, kistin içinde sıvı var. Ve çoğunlukla 24-28 gibi de geçiyormuş. Başka birine giderseniz , görüp sizi korkutmasın ben size söylemiş olayım demişti bizim doktor. Radyologlar falan görünce bilemeyip anneleri telaşlandırıyormuş. Sen söyleyene kadar ben bzim minikte de olduğunu unutmuştum bile. :34: O kadar önemsemedim yani:1:
valla en sonunda kavga çıkacak ama nezaman bekliyorum...akşam bi isim sitesi buldum açık bıraktım gelince görsün diye uyumuşum bi kalktı isimleri inceliyor beğendiğin var mı dedim 1 saattir inceliyormuş beğenemedim dedi...offfffffffffff yastığıma geri döndüm..:1:
geçmiş olsun cnm iyice dinlenn işte aman ne güzel iyi yönünden bak böle
elvin açıklamış zaten ilk okuduğumda şoka girdimde çok şükür içim rahatladı elvinin cvbından sonra tekrardan geçmiş olsun

liberty sevindim batunun dilineee :nazar: buarada yazdığın için tşkler sayende paniklememeyi öğrenicez peki mutlaka bölemi doğacak yani bununda anne karnında düzelmesi veya yanlış görülmüş olma ihtimali yokmu

handee neden yazamıosunkiiii gidip şu facenin kulaklarını çekimm

cessssss napıosun kuzummmm sanki çok çoktandır uzak kaldık gibi geldi bana yaa buarada kolay gelsin angaryalar yüklenmiş ne diyim ki olmayacak iş deil su gibi olsun bitsin tüm işlerinn

meloşummmmm:70:

elvinnnnn sen nerelerdesin yaaa beliz nasıll özlemiorumda seni işte görmeyince mavi yazılar bir tuhaf gelior forum:82:

herkese günaydın kızlarrrr hepinizi öpüorummm
canım :70::70::70:
GÜNAYDIINNNNNNNNNNNNNN:16::16::16::16:

Dün doktora gittik ama radyoloji için randevuyu bugüne alabildik:31:
Saat 15:00'de detaylıda göreceğiz kuzumuzuuuuuu:62:
Ama cd vermiyorlarmış maalesef:14:

Bu arada dün tetanoz aşısını oldum.
Şişti kolum biraz,dün acıdı ama bugün daha iyi:61:
1 ay sonra 2.doz var:18:
Ama aşıyı vuran ebe o kadar şekerdi ki,minik kuzumun aşılarını da yapacağı için
inanılmaz içim rahat artık:69:

Siz nasılsınız kızlar,her şey yolundadır umarım..

geçmiş olsun esracım...hafif şekilde atlatmana sevindim...akşam durumuzu anlatırsın artık bize merakla bekliyorum

Esra bende cok acıyomuş,sızlıyomuş da izin alır eve giderim aşı olınca diye planlıyordum :27:
acımıyomuş mu demek tühh:=)

Sen acıyor dersin olur biter şekerim:23:
Değişiyor kişiden kişiye göre,senin bünyen hassasa acıyabilir.
Ama acımasa da acıyabilir izin alacaksan:23:

kıyamam kıyamam geçmiş olsun canım..
ben henüz cesaret edemiyorum :1::1:
haberdar et bizi olurmu doktordan dönünce..

:70::70::70:Teşekkür ederiz Handemiss:70:
Duru kızım da sana tepikleriyle teşekkürlerini iletiyor:1:
Yazarım tabii ki canım,inşallah her şey yolunda olacak:61:

günaydın ces,hangi mağaza bu canım anlamadım ben

maşallah,dilini oynattığı bile görünüyor mu demek ultrasonda.ben daha 3lünün sonucunu alamadım.
ne demek peseknovarus,nasıl bişeyki?bizimde olursa paniklemeyelim diye soruyorum.
hem o fotodaki snein kızınmı,maşallah:nazar:
evet herşeyi gözüküor gülüşü hele çokk güzel peseknovarus çarpık ayak demek dereceleri var hangi dereve olursa olsun alçıyla düzeliyo hiç anlaşılmıyo bşr daha rahat olun

geçmiş olsun cnm iyice dinlenn işte aman ne güzel iyi yönünden bak böle
elvin açıklamış zaten ilk okuduğumda şoka girdimde çok şükür içim rahatladı elvinin cvbından sonra tekrardan geçmiş olsun

liberty sevindim batunun dilineee :nazar: buarada yazdığın için tşkler sayende paniklememeyi öğrenicez peki mutlaka bölemi doğacak yani bununda anne karnında düzelmesi veya yanlış görülmüş olma ihtimali yokmu

evvet canım kızım böle doğdu zaten benim önemli değil tabi herşey iki kat zorlaşıyo benim için mesela kızımı hergün yıkardım ama alçısı oldu için önce sarıyodum ayağını sera streç le öle yıkıodum kıafetlerde ona göre oluo yani daha bilinçli hareket edioruz masajlar yapıyoruz

Kızlar ben çok fena grip oldum.Enkaz bir durumdayım :2: ayrıca üşütmüş olmalıyımki böbreklerim dahil olmak üzre tüm vicudum ağrıyor.İzinde almadım böylece işe geldim.Yarın izin alcam oğlumu görmeye gidicem.O yüzden bu gün dişimi sıkmam gerek

elmacım geçmiş olsun tatlım....

geçmiş olsun esracım...hafif şekilde atlatmana sevindim...akşam durumuzu anlatırsın artık bize merakla bekliyorum

Teşekkür ederiz Meloşum:70:
Kurstan sonra inşallah girerim anlatırım canım,ben de çok merak ediyorum.

Ama bize cd vermiyorlar yaaaa:84::84::84:

elmammmm özledim seni yaaa bu yatak tamamen damlanın tavsiyesi ben ona isteklerimi saydım oda bana bunu söledi 70*110 biliorsun boyutu bence iyi ben kapılardan geçsin istiorum taşıyabilyeim diye odadan odaya daha büyükleride varda onlar çok büyük geldi gözüme ama özellikleri güzel

Canım bende seni özledim dün net yoktu giremedim.
Damla zevkli kız vallahi onun aldıklarını takip etmek gerek :)
Bende bu ürün ve KRA-821-M arasında kaldım bakalım hangisi olucak

Sen acıyor dersin olur biter şekerim:23:
Değişiyor kişiden kişiye göre,senin bünyen hassasa acıyabilir.
Ama acımasa da acıyabilir izin alacaksan:23:

:70::70::70:Teşekkür ederiz Handemiss:70:
Duru kızım da sana tepikleriyle teşekkürlerini iletiyor:1:
Yazarım tabii ki canım,inşallah her şey yolunda olacak:61:
dimi Esracım,öyle yapayım ben işlerim az olursa.
avatar yüklmeyeye calışıyorum hata veriyor.avatarsız kaldım ben :30:

Bu arada kızlar dün sağlık ocağına gittim ya aşı için.
Bir de ehliyet için sağlık raporu alayım dedim.
Tontiş doktor amcamıza söyledim işte önce aşıyı
20 haftalık olduk dedim.
Sonra da ehliyet için sağlık raporu alacağım diyince
tontiş amca eşine dönüp "hanım çok cesaretli sanırım" dedi:1:
Ayy aman dikkat et,neden şimdi başladın falan filan.
sonra da "sen bu dönemde böyle bir şeye cesaret ettin ya
bebeğiniz de çok uyanık olur,başedemezsiniz benden söylemesi" dedi:1::1::1:
Yani uyanık bi kızım olursa bunun nedeni benim ehliyet almam olacak:1::1:

Teşekkür ederiz Meloşum:70:
Kurstan sonra inşallah girerim anlatırım canım,ben de çok merak ediyorum.

Ama bize cd vermiyorlar yaaaa:84::84::84:

sağlıklı olsun da yeter dimi esracım...cd olsa iii olurdu ama üzülme bence her şeyin hayırlısı...ben de çarşamba gidicem

Çok geçmiş olsun tatlım, su gibi geçsin sana zaman bugün inşallaaaaah. benim de yarın oğlumu görme günüüüm:) hem de tetanoz aşısı günüm

geçmiş olsun canım

yarına kadar sabretmek lazım o zaman :)
geçmiş olsun canım çok kötü olursanda zorlama kendini..git dinlen..

elmacım geçmiş olsun tatlım....

Çok teşekkür ederim kızlar.İyiki varsınız bu topikten ve sizlerden güç alıyorum.
Bunu dün sizden uzak kalınca daha iyi anladım biz kocaman bir aile olmuşuz :69:

sağlıklı olsun da yeter dimi esracım...cd olsa iii olurdu ama üzülme bence her şeyin hayırlısı...ben de çarşamba gidicem

En başta o canım,yeter ki sağlıklı olsunlar..
Aslında babamız çekiyor kameraya ama sonra da sızlanıyor çekicem diye göremedim kızımı diye:1:
Hayırlısı olsun,fotoğrafları ile idare ederiz artık.
Ayy senin de az kalmış kuzum,hadi hayırlısı:61:

Aslında babamız çekiyor kameraya ama sonra da sızlanıyor çekicem diye göremedim kızımı diye:1:

aslında dün gidecektim canım ama doktorlar grevdeymiş...haftaya çarşambaya kaldık..babamızın izin günü ya benim kontroller çarşamba olmak zorunda....çok özledim çokkkkkkk

ay benimkide öyle diyor :1::1: vırvır söyleniyor yahu :1::1:
hem bir kere çektikye yeterde diyor :1::1::1:

Bu arada kızlar dün sağlık ocağına gittim ya aşı için.
Bir de ehliyet için sağlık raporu alayım dedim.
Tontiş doktor amcamıza söyledim işte önce aşıyı
20 haftalık olduk dedim.
Sonra da ehliyet için sağlık raporu alacağım diyince
tontiş amca eşine dönüp "hanım çok cesaretli sanırım" dedi:1:
Ayy aman dikkat et,neden şimdi başladın falan filan.
sonra da "sen bu dönemde böyle bir şeye cesaret ettin ya
bebeğiniz de çok uyanık olur,başedemezsiniz benden söylemesi" dedi:1::1::1:
Yani uyanık bi kızım olursa bunun nedeni benim ehliyet almam olacak:1::1:
benimde ehliyet varda cocuk doğmadan direksiyon kursu alsam mı diorum,eşimin ne vakti var nede hevesi bana sabretmeye cünkü :1: ama üşeniyorum iş cıkışı öyle bi telaş yapmaya kendime.sen hakkaten cesaretlisin,tebrik ettim seni

benim ayrıntılıda da cd vermeyecekler,devlet olunca öyle oluyor malesef :51:

slm.laarr nasılsınız
biz bugün okuldan kaçtık oğlumla nöbet günümdü belim de ağrıyordu gitmedim :32: nöbetten yırttık

aslında dün gidecektim canım ama doktorlar grevdeymiş...haftaya çarşambaya kaldık..babamızın izin günü ya benim kontroller çarşamba olmak zorunda....çok özledim çokkkkkkk

Biz de hep babamıza göre ayarlıyoruz:61:
Onsuz gitmeyi düşünmedim bile,neyse ki uygun zaman ayarlayabiliyoruz hep:21:

benim yakışıklı oğlum hala alt taraflarda çalışma yapıyor ya kızlar...
oğlum yukarda koca bi tarlalık var annem çık yukarılara....
kızlar göbek deliği altında dimi hissediyorsunuz minikleri...

Back