geçmiş olsun cnm iyice dinlenn işte aman ne güzel iyi yönünden bak böle
elvin açıklamış zaten ilk okuduğumda şoka girdimde çok şükür içim rahatladı elvinin cvbından sonra tekrardan geçmiş olsun
liberty sevindim batunun dilineeebuarada yazdığın için tşkler sayende paniklememeyi öğrenicez peki mutlaka bölemi doğacak yani bununda anne karnında düzelmesi veya yanlış görülmüş olma ihtimali yokmu
handee neden yazamıosunkiiii gidip şu facenin kulaklarını çekimm
cessssss napıosun kuzummmm sanki çok çoktandır uzak kaldık gibi geldi bana yaa buarada kolay gelsin angaryalar yüklenmiş ne diyim ki olmayacak iş deil su gibi olsun bitsin tüm işlerinn
meloşummmmm
elvinnnnn sen nerelerdesin yaaa beliz nasıll özlemiorumda seni işte görmeyince mavi yazılar bir tuhaf gelior forum:82:
herkese günaydın kızlarrrr hepinizi öpüorummm
onlarda koyu renk ya benim zevkime göre...
bunun içine ben peki mavi mi alayım nevresim takımı ?
gerçekten görüşemedik canım pek ama sen iyi ol da görüşürüz zaten :) iyisin de mi.
bence beyaz güzel olur bunun içine :)
tamam cesim,caydaısmarlıcanmı bana kordonda
dün bende taça baktım, kampanyada yapmışlar, ikinci ürün %50 idi...
nevresim beğenemedim bi türlü... ay ne biçim insanmışım ben yaa...hamilelik gerçek yüzümü çıkardı ortaya resmen...
herşeyin en güzeli olsun istiyorum oğlumaa
pembee sanada yazcaktım ama alıntılarım çıkmamış şimdi aklıma geldiii olum kocan neti iptall ettircekkk bu gidişleee hergün hergünn netten bi alışverişşadam isyan edicek park yatak içinde damla bana kraft 504 ü önerdi sende bir bak ben çok beğendim çok içime sindi
sevaallllllllll
çok geçmiş olsunnnnmerhaba günaydın kızlar;bende bugün saat 2:15 'de ayrıntılı ultrasona gireceğim.Bebeğimi çok merak ediyorum dua edin inş iyidir.Dün de hastahaneden çıktım bir gece bulantı kusmadan dolayı hastahaneye yatırmışlardı çok şükür şuan iyiyim ama üşütmüşüm sanırım...kendinize dikkat edin kızlar...
aşı yapılırken çok acıomuuuuu esraaa ayy akşam girde anlatt durumuzu buaradaaaGÜNAYDIINNNNNNNNNNNNNN
Dün doktora gittik ama radyoloji için randevuyu bugüne alabildik
Saat 15:00'de detaylıda göreceğiz kuzumuzuuuuuu
Ama cd vermiyorlarmış maalesef
Bu arada dün tetanoz aşısını oldum.
Şişti kolum biraz,dün acıdı ama bugün daha iyi
1 ay sonra 2.doz var:18:
Ama aşıyı vuran ebe o kadar şekerdi ki,minik kuzumun aşılarını da yapacağı için
inanılmaz içim rahat artık
Siz nasılsınız kızlar,her şey yolundadır umarım..
ben iyiyim sadece günlerdir geçmeyen bir başağrım varr okdr onun dışında iyiyim kilo alıorum hızlagerçekten görüşemedik canım pek ama sen iyi ol da görüşürüz zaten :) iyisin de mi.:)
ben eşlerden çok kistlere takılmış vaziyetteyim.dr.dedi gördüğüm hamilelere söylemiyorum bu kistleri çünkü kaybaoluyo ama geçen bi hastası başka dr görünmüş oda kistin var diyince gelip bu dr.çıkışmış sen niye söylemedin diye o yüzden söylüyorum dedi
çok geçmiş olsunnnn
aşı yapılırken çok acıomuuuuu esraaa ayy akşam girde anlatt durumuzu buaradaaa
ben iyiyim sadece günlerdir geçmeyen bir başağrım varr okdr onun dışında iyiyim kilo alıorum hızla
çok geçmiş olsunnnn
aşı yapılırken çok acıomuuuuu esraaa ayy akşam girde anlatt durumuzu buaradaaa
ben iyiyim sadece günlerdir geçmeyen bir başağrım varr okdr onun dışında iyiyim kilo alıorum hızla
pembee sanada yazcaktım ama alıntılarım çıkmamış şimdi aklıma geldiii olum kocan neti iptall ettircekkk bu gidişleee hergün hergünn netten bi alışverişşadam isyan edicek park yatak içinde damla bana kraft 504 ü önerdi sende bir bak ben çok beğendim çok içime sindi
sevaallllllllll
Burdayım kuzu, sen yorulma ben senin baktığın yerde olurumelvinnnnn sen nerelerdesin yaaa beliz nasıll özlemiorumda seni işte görmeyince mavi yazılar bir tuhaf gelior forum:82:
ben eşlerden çok kistlere takılmış vaziyetteyim.dr.dedi gördüğüm hamilelere söylemiyorum bu kistleri çünkü kaybaoluyo ama geçen bi hastası başka dr görünmüş oda kistin var diyince gelip bu dr.çıkışmış sen niye söylemedin diye o yüzden söylüyorum dedi
Melis park yatak olarak bende bunu beğendim fakat kafamda biraz karıştı.Acaba küçükmü nasıl olur gibisinden.Şimdi seninde beğendiğini görünce biraz daha ılımlı oldum
Esra bende cok acıyomuş,sızlıyomuş da izin alır eve giderim aşı olınca diye planlıyordumAşıyı yaparken hiç anlamadım Milisss
Bi baktım kadın dedi ki bittinasıl yani dedim
Çok çok hafifti ebişkonun eli
Sonra azcık şişti acıdı ama geçti bile
Artık bunda benim camış gibi bi bünyemin olmasının etkisi var mıdır bilemem
biz hamileler çok pimpirik olduk en ufak bişeyi kafamızda çok takıyoruz o yüzden sanırım doktorlarımız bizleri telaşlandırmamak için herşeyi söylemiyorlar çünkü söylediklerinde çok fazla büyütüyoruz konuyu allah dermansız dert vermesin yeterki artık herşeyin çaresi var inş. o kistlerde kaybolacak cnm
neslihan ilk bebegin mi senin?
keşke diyorum 2-3 sene sonra yenileseydin,mama dökülecek çiş yapacak yaramazlar
ama için ferahlamıştır o doğru.bende arka arkaya doğurup ufak olanı 3-4 yaşına gelince değiştirmeyi düşünoyrum eşyalarımı.sen iyi günlerde kullan mis gibi olmuştur evin şimdi.
tamam cesim,caydaısmarlıcanmı bana kordonda
gecmiş olsun tuba,hala devammı bulantı kusma.üşütmedendir dediğin gibi-gece falan dikkat et acılmasın üstün iyisimi. saatler kaldı miniğini görmeye demeki.
e normal,-en kıymetlimiz olmayacalar mı.cinsiyeti ögreneiym ben de bakacagım artık ciciler nevresimler
Kızlar ben çok fena grip oldum.Enkaz bir durumdayım :2: ayrıca üşütmüş olmalıyımki böbreklerim dahil olmak üzre tüm vicudum ağrıyor.İzinde almadım böylece işe geldim.Yarın izin alcam oğlumu görmeye gidicem.O yüzden bu gün dişimi sıkmam gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?