Aplam işte ben de onu diyorum. Benimki de zor çıkar oldu, şiştim iyice ama çıkarmak istemiyorummm, yüzüğümü çok seviyorum ve onsuz kalmak istemiyorummmm. Kimisi de çıkarıp zincirle boynuna takıyo ama ben takı takamam sadece alyansıma tahammülüm var. Naapcam ben ya
ahh ahh yarama basma ben ankaralıyım ailem ankarada eşim sinoplu ailesi sinopta kimse yok daha evlenelide 9,5 ay oldu komşularımda öyle çok gelip gitmez :2::2::2:
Kızlar mymel kimde ekli beni ordan eklein tuğba çabuk mymel yoksa bulamazsınız gizlide profilim
şişme kişiden kişiye kilo alımına ve tuz nedeniyle ödem oluşumuna bağlı.yani olmaya bilir.zaten ellere kadar şişince ayaklara da ayakkabı girmez.
ilk baştada erkekler çoktubuarada hayırlı olsun canım oğluşun.adın asya mı
aa öle deme canım benim bizde birbirimizi öyle ekledik öyle bir sayfa açılırsa buraya kimse girmez diye istemedik.ben sana özel mesaj atıyorum bilgilerimi
Kızlar mymel kimde ekli beni ordan eklein tuğba çabuk mymel yoksa bulamazsınız gizlide profilim
o da doğru yavalla alyans sorunumuz olsun tek ben nasıl yatıp kalkıcaz yaz sıcagında kocaman gobislerimizle onu düsünüyorum
Ben gümüş de takamam kibizde eşimle bu konuyu konuşmuştuk geçen hafta.gümüş yüzük alalım sana hamilelikte kullanırsın diyordu ama benimde alyansımın yeri başka onu takmadan çıkarsam içim hiç rahat etmez
şişme kişiden kişiye kilo alımına ve tuz nedeniyle ödem oluşumuna bağlı.yani olmaya bilir.zaten ellere kadar şişince ayaklara da ayakkabı girmez.
saol canım seninde hayırlı olsun hepimizinAdım Fatoş ama kız olur sanıyodum basta kızım olsaydı Asya koycaktım o yuzden onun adına acmıstım kısmet bidahakine artık insl
kıyamam kuzum sana çok zor ama bir komşun olsun edin mutlaka çok önemli acil durumun falan olur Allah korusun çok öenmli komşu.Allah a şükür benim komşularım çok iyi.hepsiyle görüşmüyorum ama olsun
canım face de sayfa açıldı ama ordan yazılanları herkes görür diye zaten ordan kimse bişey yazmıyor herkes burda yaniii
evet canım belli cumrtesi gunu ögrendikbenimde oglusum olucak forumda bkıyorumda genelde kız bekleniyor az kisiyiz oglusu olan
özge beni bir dürtsene :)))) kim kim anlamadım dabende eklisin canım
canım ben ekledim seni şimcikkk
canım komşularım çok soğuk bende isterim gelsinler ben gideyim artık birdaha taşındığımız yerde inşallah kısmet olur
ben de ben de asya koyacaktım kızım olaydı ahhh ahhh neyse oğluşum üzülmesin şimdi. hayırlı olsun senin de oğluşun
aa sen kimin kızını aldın bakalım ben kaçırmışım orayıkızlar çoğunluk mu?? erkekler çoğunluktaydı demekki oğluşlara daha fazla kız düşecek gerçi bizim kızımız belli
özge beni bir dürtsene :)))) kim kim anlamadım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?