2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bizde eşimle bu konuyu konuşmuştuk geçen hafta.gümüş yüzük alalım sana hamilelikte kullanırsın diyordu ama benimde alyansımın yeri başka onu takmadan çıkarsam içim hiç rahat etmez

şişme kişiden kişiye kilo alımına ve tuz nedeniyle ödem oluşumuna bağlı.yani olmaya bilir.zaten ellere kadar şişince ayaklara da ayakkabı girmez.

ahh ahh yarama basma ben ankaralıyım ailem ankarada eşim sinoplu ailesi sinopta kimse yok daha evlenelide 9,5 ay oldu komşularımda öyle çok gelip gitmez :2::2::2:

kıyamam kuzum sana çok zor ama bir komşun olsun edin mutlaka çok önemli acil durumun falan olur Allah korusun çok öenmli komşu.Allah a şükür benim komşularım çok iyi.hepsiyle görüşmüyorum ama olsun

şişme kişiden kişiye kilo alımına ve tuz nedeniyle ödem oluşumuna bağlı.yani olmaya bilir.zaten ellere kadar şişince ayaklara da ayakkabı girmez.

ödem oluşmaması için bol bol su içmeliymişiz herkeste de olmuyormuş zaten inş hiçbirimizde olmaz yüzükler ayakkabılar vs acayip sorun olur

aa öle deme canım benim bizde birbirimizi öyle ekledik öyle bir sayfa açılırsa buraya kimse girmez diye istemedik.ben sana özel mesaj atıyorum bilgilerimi

canım face de sayfa açıldı ama ordan yazılanları herkes görür diye zaten ordan kimse bişey yazmıyor herkes burda yaniii

valla alyans sorunumuz olsun tek ben nasıl yatıp kalkıcaz yaz sıcagında kocaman gobislerimizle onu düsünüyorum
o da doğru ya
bizde eşimle bu konuyu konuşmuştuk geçen hafta.gümüş yüzük alalım sana hamilelikte kullanırsın diyordu ama benimde alyansımın yeri başka onu takmadan çıkarsam içim hiç rahat etmez
Ben gümüş de takamam ki

ben öğledensonra açıyorum bağcıkları fermuarları, şişmeye başladım sanırım

saol canım seninde hayırlı olsun hepimizin Adım Fatoş ama kız olur sanıyodum basta kızım olsaydı Asya koycaktım o yuzden onun adına acmıstım kısmet bidahakine artık insl

ben de ben de asya koyacaktım kızım olaydı ahhh ahhh neyse oğluşum üzülmesin şimdi. hayırlı olsun senin de oğluşun

canım komşularım çok soğuk bende isterim gelsinler ben gideyim artık birdaha taşındığımız yerde inşallah kısmet olur

evet canım belli cumrtesi gunu ögrendikbenimde oglusum olucak forumda bkıyorumda genelde kız bekleniyor az kisiyiz oglusu olan

kızlar çoğunluk mu?? erkekler çoğunluktaydı demekki oğluşlara daha fazla kız düşecek gerçi bizim kızımız belli

canım komşularım çok soğuk bende isterim gelsinler ben gideyim artık birdaha taşındığımız yerde inşallah kısmet olur

canım Allah iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah iyi komşuların olur daha bir farklı oluyor.aileden de uzakta oluncaa zor bir durum.ev alma komşu al demişler boşuna dememişler valla.benimde daha evvel oturduğum yer çok kötüydü şimdi çok şükür çok memnunummm

kimono liberty sizi ekledim zaten benim ismim var nickte.karıştırmazsınız yaneee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…